Featured Posts

23/11/10

Εθνικοποίηση των Λαϊκών μαζών


 
«Πρέπει να περάσουμε στο Λαό το πνευματικό περιεχόμενο της πολιτικής μας σε μορφή τέτοια που να μπορεί να την κατανοήσει. Οφείλουμε να εκφράσουμε τις ιδέες και τους πνευματικούς νόμους της ζωής του Εθνικισμού, σε γλώσσα τέτοια που να επιτρέπει τη σύνδεση της ιδεολογίας με την σημερινή πραγματικότητα και με το ιστορικό γίγνεσθαι.»
Η κατάσταση απέναντι στην οποία ευρίσκεται σήμερα η Πατρίδα μας δεν αντιμετωπίζεται με ευχολόγια και αστικό καθωσπρεπισμό. Όλοι αυτοί οι νεοέλληνες που αισθάνονται σπουδαίοι, τρώγοντας από τα έτοιμα, δηλαδή από τις σάρκες της Ιστορίας του Μεγάλου μας Έθνους, αυτό ακριβώς κάνουν: ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΕΡΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ! Όντας δειλοί κι’ ασήμαντοι ηλίθιοι, αναζητούν διέξοδο σε έναν κόσμο φανταστικό, ανακαλύπτοντας εκεί την «σπουδαιότητά» τους.
Αυτό είναι το σιωνιστικό δηλητήριο για τις αδύναμες ψυχές. Όποιος ξεγελιέται από κάτι τέτοιο, αποδεικνύει πως δεν έχει διδαχτεί τίποτα από την Ζωή και την Ιστορία ! Βρίσκει σωστό να πάρει τον εύκολο δρόμο, τη στιγμή που μόνο το δύσκολο μονοπάτι οδηγεί στην ελευθερία. Είναι οι ίδιες διστακτικές ψυχές, οι προσκυνημένες καρδιές που δεν έχουν καθόλου αίσθηση της Εθνικής Τιμής, και δεν τους προκαλεί καμία σκέψη το να ζουν υπόδουλοι στις λέσχες των Αγγλο-Αμερικανών Εβραίων τραπεζιτών, και να δέχονται ελεημοσύνη από τα αιματοβαμμένα χέρια τους. Με άλλα λόγια, είναι τα σκουπίδια του έθνους μας.
Επειδή όμως μας ενδιαφέρει να κάνουμε τον Εθνικισμό κατανοητό και σ’ άλλες κοινωνικές ομάδες, που ζουν σ’ άλλον κόσμο αισθημάτων και σκέψεων, πρέπει να διοχετεύσουμε προς αυτές τις ομάδες το πνευματικό μας αυτό κτήμα σε μορφή τέτοια που να μπορούν να την κατανοήσουν. Οφείλουμε να εκφράσουμε τις ιδέες και τους πνευματικούς νόμους της ζωής κατά τον Εθνικισμό, σε γλώσσα τέτοια που να επιτρέπει τη σύνδεση της ιδεολογίας με την σημερινή πραγματικότητα και με το ιστορικό γίγνεσθαι. Όπως ακριβώς η ζωή, έτσι και η επιστημονική γνώση κυλά διαρκώς. Η φιλοσοφική σκέψη μιας εποχής θα είναι πάντοτε ο αντικατοπτρισμός της εποχής αυτής, όπως φαίνεται κι από το πάντοτε επίκαιρο απόφθεγμα του αείμνηστου Fichte : «Το ποιού είδους φιλοσοφία εκλέγει κάποιος, εξαρτάται από το τι είδους άνθρωπος είναι».
Κι’ αυτή ακριβώς η προσέγγιση είναι οδηγός για να ξεκρίνουμε πίσω από τις λέξεις και τους τίτλους ποιοι είναι αυτοί οι «άλλοι εθνικιστές» που αντιμάχονται κι’ απορρίπτουν το Κίνημά μας, «κηρύσσοντας» ή πουλώντας έναν κάποιο «γιαλαντζί εθνικισμό».
Αυτοί οι κατά δήλωση (εκούσια ή ακούσια) εθνικιστές είναι δύο κατηγοριών: Η μία περιλαμβάνει αυτούς, που καλόπιστα πιστεύουν ότι είναι εθνικιστές, ενώ δεν είναι, και αυτούς που για λόγους πολιτικής «σπέκουλας» παίζουν θέατρο, παριστάνωντας τους Εθνικιστές.
Αυτοί οι τελευταίοι, οι ψευτοεθνικιστές, συνειδητά και με το αζημίωτο (είτε αυτό αφορά χρήμα, είτε εξουσία ή ατιμωρησία…) συμμετέχουν σε μια ελεεινή απάτη του συστήματος, η οποία έχει σαν σκοπό της τον έλεγχο των εθνικών και πατριωτικών μαζών και στην δημιουργία ενός αναχώματος γενιτσάρων για να μην υπάρξει αληθινά εθνικιστικό, μη ελεγχόμενο από το κατεστημένο λαϊκό κίνημα, γιά να παραμείνει διαχρονικά ανέφικτη η σωτήρια Εθνικοποίηση των Λαϊκών μαζών.

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: