Featured Posts

31/7/10

Νεότερα από Βέροια: Επιβεβαίωση της Χρυσής Αυγής


ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ – ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ – ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.
Ούτε καν στα ψιλά δεν πέρασε στα κανάλια το άγριο μακελειό της Βέροιας και το θέμα έχει θαφτεί τελείως, με εξαίρεση κάποιες σύντομες και «προσεκτικές» αναφορές σε κάποια ηλεκτρονικά μέσα! Να ξαναπούμε λοιπόν ότι Αλβανοί μαχαίρωσαν τέσσερα παιδιά 15 και 16 ετών στο χωριό Διαβατός της Βέροιας. Εμείς, δεν θα πούμε πολλά καθώς τα γεγονότα και οι εξελίξεις τρέχουν με την αστυνομία να φοβάται επεισόδια καθώς πλέον οι κάτοικοι είναι εξαγριωμένοι. Θα παραθέσουμε μόνο τι είπε σήμερα το πρωί (οι επισημάνσεις δικές μας) ο διευθυντής της χειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου Βέροιας Χαράλαμπος Δεμερτζίδης:
«Aπό τους τραυματίες, δύο παιδιά ηλικίας 17 ετών βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση. Το ένα φέρει σοβαρά τραύματα στην κοιλιακή χώρα, το δεύτερο στην καρωτίδα. Ο ένας 17χρονος τραυματίας φέρει βαριά τραύματα στην κοιλιά. Η μαχαιριά που δέχθηκε ήταν επαγγελματική. Το μαχαίρι μπήκε από την κοιλιά και βγήκε από την πλάτη. Ο δράστης δεν το κάρφωσε μόνο, αλλά φρόντισε και να το στρίψει. Του αλλάξαμε όλο το αίμα και παραμένει νοσηλευόμενος στη χειρουργική κλινική. Μέσα στις επόμενες ώρες ή μέρες θα ξέρουμε την πορεία του, γιατί τέτοιες καταστάσεις κρύβουν επιπλοκές. Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή. Το δεύτερο τραυματισμένο 17χρονο Ελληνόπουλο φέρει τραύματα στην τραχηλική χώρα, σε σημείο που βρίσκεται πολύ κοντά στην καρωτίδα, στην τραχεία και στον οισοφάγο»
Για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε η Χρυσή Αυγή αφού έγινε γνωστό πως οι δύο από τους τρείς Αλβανούς δράστες, οι οποίοι είναι αδέρφια, είναι σεσημασμένοι και εκκρεμούν εις βάρος τους δύο εντάλματα σύλληψης του ανακριτή Βέροιας… από το 2001 για απόπειρα ανθρωποκτονίας!
Όσο για την κατάσταση της υγείας του 17χρονου παιδιού, το οποίο τραυματίστηκε πιο σοβαρά, υπάρχει αυστηρή εντολή από την αστυνομία να μην βγαίνει προς τα έξω ΚΑΜΙΑ πληροφορία για την κατάσταση της υγείας του. Αυτό τα λέει όλα…
http://xryshaygh.wordpress.com/
Επειδή υπάρχει ανάγκη για αίμα, το Μέτωπο Νεολαίας καλεί όσους συναγωνιστές ενδιαφέρονται να ενισχύσουν την τράπεζα αίματος της Πράσινης Πτέρυγας για να βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τα ελληνόπουλα που κινδυνεύουν. Περισσότερες πληροφορίες για την διαδικασία αιμοδοσίας μπορείτε να βρείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: