Featured Posts

21/7/10

Ακόμα και τώρα οι ομοσπονδιακοί λασπολογούν το Ε.ΛΑ.Μ!

Ακόμα και ανήμερα της συμπλήρωσης 36 χρόνων από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο μας, μία μέρα μετά την μεγαλειώδη παρουσία των Εθνικιστών στην αντικατοχική διαδήλωση στο κέντρο της Λευκωσίας, οι υπέρμαχοι της διζωνικής ομοσπονδίας, όλοι αυτοί οι "προοδευτικοί" που αποκαλούν τους τούρκους "αδέλφια" τους, έχουν το θράσος να κατηγορούν τους Εθνικιστές! Φαίνεται πως ενόχλησε πολλούς η πειθαρχημένη και επιβλητική παρουσία εκατοντάδων συναγωνιστών του Ε.ΛΑ.Μ. χθες στο κέντρο της Λευκωσίας και έτσι βάλθηκαν να ρίξουν για άλλη μιά φορά τη λάσπη τους αντί να σκύψουν τα μούτρα απέναντι στο μοναδικό εθνικιστικό Κίνημα της Κύπρου που αγωνίζεται αδιάκοπα και έμπρακτα κατά της τουρκικής κατοχής και των τάσεων "συμφιλιώσεως" με τον εχθρό. Περαστικά τους, και να ξέρουν ότι όση περισσότερη χολή ρίχνουν τόσο μας πεισμώνουν!

Από την εφημερίδα "Σημερινή": Το ΕΛΑΜ προσπάθησε να καταστρέψει την εκδήλωση

"Τον ειρηνικό χαρακτήρα της εκδήλωσης προσπάθησε να αμαυρώσει το εθνικιστικό κίνημα ΕΛΑΜ, το οποίο με ιαχές και τύμπανα πολέμου προσέγγισε το χώρο, προσπαθώντας να παρυσφρήσει στο κοινό και να φτάσει στο οδόφραγμα. Αρκετοί από τους «θαρραλέους» του ΕΛΑΜ φρόντισαν να καλύψουν τα πρόσωπά τους. Ευτυχώς, και για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, η Αστυνομία πήγε προετοιμασμένη να αντικρούσει τις όποιες βίαιες τάσεις, παρατάσσοντας μέλη της κατά μήκος του δρόμου και μη επιτρέποντας έτσι στο ΕΛΑΜ να πλησιάσει τους πολίτες. Αυτό, βεβαίως, δημιούργησε προβλήματα στη διέλευση αλλά τουλάχιστον απέτρεψε οποιαδήποτε δυσάρεστα γεγονότα.

Το ΕΛΑΜ είχε την απαίτηση οι παρευρισκόμενοι να ακούσουν την ομιλία του προέδρου του, που έγινε μέσω τηλεβόα, και η οποία περιείχε δηλώσεις όπως «η νεολαία των εθνικιστών αποτελεί αγέλη λύκων». Ακόμα, φώναξε «καλαίσθητα» συνθήματα όπως «ΕΛΑΜ, φυλή, αίμα και τιμή» και «νύχτα θα’ ρθούμε προδότες να σας βρούμε». Ευτυχώς η Αστυνομία στάθηκε ακέραια και έτσι οι ακρότητες περιορίστηκαν σε λεκτικό επίπεδο, χωρίς να καταστρέψουν την πολιτισμένη αντικατοχική εκδήλωση."

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Ε.ΛΑ.Μ. καθώς εντός της ημέρας θ' αναρτηθεί εκτενές φωτογραφικό υλικό από την χθεσινή μεγαλειώδη πορεία.
 
http://resistance-hellas.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: