Featured Posts

5/6/10

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;



14 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι Πάρις Κουκουλόπουλος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Σοφία Γιαννακά, Μιχάλης Κατρίνης, Μιχάλης Τζελέπης, Βασίλης Γερανίδης, Νίκος Σαλαγιάννης, Βασίλης Κεγκέρογλου, Όλγα Ρενταρή – Τέντε, Χρήστος Πρωτόπαπας, Δημήτρης Καρύδης, Τάσος Σιδηρόπουλος, Παύλος Στασινός και Γιάννης Αμοιρίδης αναφέρουν σε ερώτησή τους προς την κυβέρνηση: “Με βάση όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας δημιουργείται η εντύπωση ότι για την τρόικα το σύνολο σχεδόν της εξοικονόμησης πόρων τα επόμενα χρόνια πρόκειται να προέλθει από δραματική περικοπή των συντάξεων. Δημιουργείται η αίσθηση ότι οι απόψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δεν προωθούν την προσπάθεια εξυγίανσης και επίλυσης του ασφαλιστικού, αλλά κυριολεκτικά την κατεδάφιση της δημόσιας ασφάλισης και την αντιμετώπιση της από ιδιωτικά σχήματα”.
Ερωτούν στην συνέχεια τι προτίθεται να πράξει η κυβέρνηση για όσα κινούνται εκτός μνημονίου κι αν θα σεβαστεί τη σύμβαση και τη ρήτρα του ελληνικού Κοινοβουλίου και όχι τις ερμηνείες της τρόικας.
Είναι προφανές ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σοβαρό πολιτικό γεγονός, αφού αν οι “14″ καταψηφίσουν το νομοσχέδιο πέφτει η κυβέρνηση και πάμε για εκλογές! ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ… ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΦΤΗΝΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ (ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ!) ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ Ή ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!…

http://xryshaygh.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: