Featured Posts

19/4/10

ΑΝΟΔΟΣ! ΑΝΟΔΟΣ! ΑΝΟΔΟΣ! κι όχι μόνον...

Και όμως!  
Είναι τέτοια η Άνοδος για τα "Δικά μας Παιδιά", που μέσα σε μια 4 μέρες , "ανέβηκαν" 6,000 blog , από το σύνολο των 150,000 περίπου Ελληνικών blog !!! (Δείτε στο alexa counter)
Η θέση μας είναι εις την 22,059 ανάμεσα στα 150,000 blog , ενώ  πριν από 4 μόλις ημέρες ήταν στην 28,093 !
Βλέπουμε, ότι γενικότερα "ανεβαίνει" το blog μας κ γενικότερα η όλη μας κίνηση,μια κίνηση Ενωτικής για τους Ομοιδεάτες μας , μια κίνηση ενημέρωσης προς τους Ομοιδεάτες μας αλλά και προς το ευρήτερο Πατριωτικό κοινό, με στόχο και σκοπό τη διέδωση της Ιδεολογίας του Ελληνικού Εθνικισμού, βασισμένη ΠΑΝΤΟΤΕ στις Αρχές και στα διδάγματα της Ελληνικής μας Ιστορίας και σε ανθρώπους Μεγάλους και Τρανούς, όπως ο Ίωνας Δραγούμης, ο Περικλής Γιαννόπουλος, ο Ιωάννης Μεταξάς, ο Κωστής Παλαμάς και ο Δημήτριος Βεζανής.
Αλλά και σε παλαιότερους χρόνους, όπως ο Αχιλλεύς,ο Αριστοτέλης,ο Ισοκράτης, ο Αγαμέμνων, ο Οδυσσεύ και πλήθος άλλων !

Δε θα σας φάω το χρόνο σας άλλο, απλά θέλω να σας πω ένα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" μέσα από την καρδιά μου, γιατί το πονάω ΠΟΛΥ αυτό το blog.
Ευάγγελος Dexter.
Και καλή ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....

Υ.Γ.
Ευχαριστώ όλους αυτούς που με βοηθάνε ΕΜΠΡΑΚΤΑ και ευχαριστώ περισσότερους αυτούς που με βρίζουν και με συκοφαντούν, γιατί μου κάνουν την καλύτερη διαφήμιση.
Όσο θα σας πονάει η ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΘΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΕ "ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ". 
Τιμή μου η Πίστη εις την Πατρίδα και το Ελληνικόν Έθνος !

Δεν υπάρχουν σχόλια: