Featured Posts

16/4/10

Η Μύρτις αποστομώνει τους αντιρατσιστές


Μετά από τα δεκάδες επιστημονικά ευρήματα ξένων πανεπιστημίων που έχουν κατά καιρούς δημοσιευτεί αλλά εντέχνως θαφτεί από τους εγχώριους αντιρατσιστές, ήρθε η ανάπλαση από ειδικούς επιστήμονες και αρχαιολόγους του προσώπου μίας μικρής Αθηναίας που έζησε πριν από 2.500 χρόνια στην εποχή του Περικλή και πέθανε από τον περίφημο λοιμό (σύμφωνα με τους επιστήμονες ήταν τυφοειδής πυρετός) όταν αποδεκατίστηκε το 1/3 του πληθυσμού της πόλης.

Η ανάπλαση του προσώπου της Μύρτιδος, όπως τη βάφτισαν, κατέστη εφικτή χάρη στο κρανίο της που βρέθηκε το 1995 μαζί με τα οστά άλλων 150 ανθρώπων, ενηλίκων και παιδιών, στον λεγόμενο τάφο του Λοιμού κατά τις ανασκαφές για τις εργασίες του Μετρό στον Κεραμεικό. Η εξαιρετική διατήρηση του κρανίου ήταν ο κύριος λόγος που αποτέλεσε αντικείμενο της έρευνας του επίκουρου καθηγητή Ορθοδοντικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Μανώλη Ι. Παπαγρηγοράκη. Η μελέτη διήρκεσε 3 χρόνια και σημαντικό στοιχείο αποτέλεσε το γεγονός ότι η άνω και κάτω γνάθος και όλα τα δόντια του παιδιού, τα μόνιμα και μερικά από τα νεογιλά διατηρούνται. Όπως ανέφερε ο ίδιος o κ. Παπαγρηγοράκης:

«Το εύρημα ήταν σε τόσο καλή κατάσταση που ελάχιστες μπορεί να είναι οι αποκλίσεις από την πραγματικότητα. Ενώ το γνωρίζαμε, δεν θελήσαμε να αποδώσουμε στην έκφραση του προσώπου της τον πόνο που ίσως έζησε προτού πεθάνει. Προτιμήσαμε ένα ελαφρύ μειδίαμα που προσδίδει την αίσθηση της εσωτερικής γαλήνης και αταραξίας που θα είχε αν γνώριζε πως μαζευτήκαμε όλοι σήμερα εδώ, στους πρόποδες του Παρθενώνα, 2.400 χρόνια μετά, για να αντικρίσουμε με έκπληξη, θαυμασμό και συγκίνηση το παιδικό της πρόσωπο»

Τί έχουν να πούν τώρα όλοι αυτοί οι οποίοι μας φλόμωναν επί χρόνια με θολοκουλτουριάρικες αηδίες οτι δήθεν δεν είμαστε απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων ή ότι τάχα... μπασταρδευτήκαμε από τους κατακτητές που ήρθαν κατά καιρούς στην Ελλάδα; Μιλάμε για μία επιστημονική έρευνα που πραγματικά βουλώνει πολλά στόματα καθώς τα χαρακτηριστικά του προσώπου της Μύρτιδος θα μπορούσαν να είναι οποιασδήποτε κοπέλας της ίδιας ηλικίας από την σημερινή Ελλάδα. Δυστυχώς για εσάς κύριοι αντιρατσιστές, ο Έλληνας χαρακτηρίζεται πρώτα και πάνω απ' όλα από το Αίμα και την Καταγωγή, φαίνεται με μία απλή ματιά στην εικόνα της Μύρτιδος, στις παραστάσεις των αρχαίων ελληνικών αγαλμάτων και στα αντίστοιχα χαρακτηριστικά ενός σύγχρονου Έλληνα. Και βέβαια ως "Έλληνες" δεν εννοούμε όλους τους σκουρόχρωμους αλλοφύλους που έχουν κατακλύσει το κέντρο της Αθήνας και κάποιοι επιδιώκουν με νύχια και με δόντια να "ελληνοποιήσουν"...

Ελλάς: Ένα Έθνος το οποίο παρέμεινε αναλλοίωτο ιστορικά, πολιτισμικά και φυσικά φυλετικά για χιλιάδες χρόνια. Περαστικά σε όλους τους αντιρατσιστές που βιάστηκαν να "θάψουν" το συγκεκριμένο θέμα!
 
http://resistance-hellas.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: