Featured Posts

6/4/10

Για λογαριασμός σας....εμείς δεν αγωνιζόμαστε!...

Με αφορμή κάτι τραγελαφικά προσωπικά βιώματα που πέρασα, θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι.
Με εσάς ,τα Δικά μας Παιδιά που έχουμε τόσα κοινά....

Η Αλήθεια μερικές φορές είναι πολύ βαριά και δεν μπορεί να λέγεται από τον καθένα, πάντα και παντού.
Έτσι αναγκάζεσαι να ακολουθήσεις έναν άλλο δρόμο. Το δρόμο της Σιωπής και της Άρνησης.Της 'Αρνησης ακόμα και της ίδιας της Πραγματικότητας....
Και το λέω τούτο , διότι μερικές φορές αναγκάζεσαι να ακολουθήσεις ένα διαφορετικό μονοπάτι. Αυτό της Ψυχής, το οποίο βέβαια συχνά δεν συμβαδίζει με τα "Θέλω σου".
Έτσι για να μπαίνουμε στο θέμα μας εν τάχυ, τα Δικά μας Παιδιά, από εδώ και πέρα θα ακολουθήσουν ΑΝΟΙΧΤΑ και ΔΗΜΟΣΙΑ μια διαφορετική "σύνδεση" και θα σας εξηγήσω τι θέλω να πω αμέσως.
  • Επειδή ποτέ δε βγάλαμε τα ονόματα μας στη φορά, κάποιοι μας είπανε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ , ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο καθένας.
  • Δεν ανήκουμε σε κανένα φορέα, κόμμα , κίνηση, σωματείο και δεν ξέρω εγώ τι άλλο... ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ και το δηλώνουμε ΕΥΘΕΩΣ και είμαστε ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για αυτό !
  • Μπορεί να μην έχουμε γραφεία, άρα και έσοδα και έξοδα , αλλά δεν τα χρειαζόμαστε εμείς τα ΣΚΑΤΟΛΕΦΤΑ για τις Ιδέες μας ! Μας αρκεί και μόνον ο Λόγος μας. Και αυτό αν σβήσετε θα κάνουμε άλλο...και άλλο...και άλλο....  ;)
  • Υποστηρίζουμε ΟΛΕΣ τις Εθνικιστικές Δυνάμεις μα ΟΛΕΣ, ασχέτως αν πιστεύουμε ότι στην Ελλάδα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ .Κίνημα υπάρχει βέβαια και μεγαλώνει πολύ γρηγορότερα απ'ότι περίμενε και πίστευε και ο ποιό αισιόδοξος από τους Συναγωνιστές μας. Και αυτό αν θέλετε είναι και μια πρόκληση, για να δούμε αυτούς που καπηλεύοντε το λεγόμενο "χώρο μας" τόσα χρόνια, τι απείδια πιάνει ο σάκος τους...
  • Ο δρόμος της Ψυχής μας ανηφορίζει και θα συνεχίζει να ανηφορίζει μέχρι και ο τελευταίος Έλλην Εθνικιστής να καταλάβει ότι δε γίνεται να κερδίσεις τη Μάχη , αν πρώτα δεν ενωθείς με τους ομοίους σου και αν δεν ξεκαθαρίσεις την στάση σου απέναντι τους.Αυτή η μπηχτή... πάει σε ΟΛΟΥΣ αλλά και σε ΕΜΑΣ, τα Δικά μας Παιδιά.
  • Και εμείς λοιπόν θα την ξεκαθαρίσουμε εδώ και τώρα, ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.
  1. ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ "ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
  2. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ , ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙ. ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕ.....
  3. ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.  "ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ" , "ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ" ΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ...  , "ΣΤΟΧΙΚΟΙ"(ας μου επιτραπεί ο όρος..) , ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ".
  4. ΔΕ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΛΈΦΤΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ Δ'ΑΥΤΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ.
  5. ΤΟ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ, ΕΜΕΙΣ ΣΑ "ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ" ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΜΜΑΤΙΖΟΝΤΕ.... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ "ΗΓΕΤΕΣ".
  • ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΦΑΝΑ, ΤΙΜΗ ΜΑΣ Η ΠΙΣΤΙΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: