Featured Posts

8/5/09

«Η Τάξη της Τιμής καλείται να σταθεί Όρθια, όπου οι άλλοι πέφτουν»

Δημοσιεύθηκε από xryshaygh στο Μαΐου 7, 2009

sticker6ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ: Καλούμε κάθε Ελεύθερο, Ανήσυχο και Τίμιο Έλληνα να σταθεί στο πλευρό μας»

Σε κάτι λιγότερο από ένα μήνα, και συγκεκριμένα στις 7 Ιουνίου, διεξάγονται οι εκλογές για την ευρωβουλή. Όπως συμβαίνει σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, έτσι κι αυτή η συγκεκριμένη κρίνεται από το επιτελείο όλων των κομμάτων ως «κρίσιμη», «σημαντική», «αποφασιστική», «μείζονος βαρύτητας», κλπ, όχι φυσικά για τα στενά συντηρητικά συμφέροντα των κομμάτων, αλλά – όπως με προσποιητό ενδιαφέρον βροντοφωνάζουν – για «το μέλλον του Ελληνικού Λαού».

Με δεδομένο το γεγονός πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συμμετέχει στις ευρωεκλογές του Ιουνίου, χωρίς όμως να αυτογελοιοποιείται βαφτίζοντας το ψάρι κρέας, λέμε πως πράγματι ο Ελληνικός Λαός έχει μέλλον, το οποίο εναπόκειται σε συγκεκριμένες ενέργειες για το αν θα είναι ευοίωνο ή δυσοίωνο. Μόνο που αυτό το μέλλον δεν μπορεί να έχει καμιά θετική σχέση με τους θλιβερούς πολιτικάντηδες που ζητούν και πάλι την ψήφο του. Αυτό το μέλλον δεν παίζεται στις εκλογές της 7ης Ιουνίου, όπως άλλωστε δεν παίζεται σε καμιά εκλογική αναμέτρηση. Είναι γνωστό πως, αν οι εκλογές μπορούσαν ν’ αλλάξουν το πολιτικό και κοινωνικό σύστημα, θα ήσαν παράνομες. Αυτή η μεγάλη αλήθεια έχει επιβεβαιωθεί χιλιάδες φορές στην παγκόσμια ιστορία και, βεβαίως, δεν πρόκειται να διαψευστεί τώρα. Οι εκλογές είναι ένα είδος πολιτικού «λίφτινγκ» του συστήματος, που αλλάζει διαχειριστές, δεν αλλάζει όμως σε καμιά περίπτωση πολιτική. Οι εκλογές αποτελούν ένα «μασκέ πάρτι» πίσω από το οποίο κρύβεται η εθνική υποτέλεια, η αρπαχτικότητα της πλουτοκρατίας και η κοινωνική αναλγησία ενός απάνθρωπου και αντιλαϊκού συστήματος, που – κατά τ’ άλλα – διακηρύσσει εντελώς ξεδιάντροπα ότι αναπτύσσει το «κράτος δικαίου» και το «κράτος πρόνοιας».

Μέσα σ’ αυτόν τον κυκεώνα ψεμάτων, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συμμετέχει στις εκλογές χωρίς να είναι αιθεροβάμων, χωρίς να πάσχει από σύνδρομο εκλογολαγνείας, χωρίς να υπόσχεται λαγούς με πετραχήλια. Δεν πάμε στις εκλογές ούτε με την αυταπάτη ότι αυτές «θα κρίνουν το μέλλον», ούτε με την ψευδαίσθηση πως «θα λύσουμε τα προβλήματα».

Μας χωρίζει άβυσσος απόψεων και πρακτικών με την στρατιά των πολιτικάντηδων των καθεστωτικών κομμάτων, που πίσω από πολύχρωμα ιδεολογικά και πολιτικά κοστούμια προσπαθούν να κρύψουν την κοινή του στάση υπεράσπισης του συστήματος της προδοσίας, της σαπίλας και της εκμετάλλευσης. Δεν διεκδικούμε να γίνουμε μέρος του συστήματος, κομμάτι της εξουσίας, ούτε γουστάρουμε να προδώσουμε τα όνειρά μας, τους αγώνες μας, την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που θα μας στηρίξουν. Δεν θέλουμε να γίνουμε το «πατριωτικό άλλοθι» του καθεστώτος, που από διαφορετικά μετερίζια και με εναλλασόμενους ρόλους ξεπουλούν την Πατρίδα μας, στραγγαλίζουν τον Λαό μας, αφελληνοποιούν πλήρως τις γειτονιές και εξασφαλίζουν την βιωσιμότητα του καπιταλιστικού συστήματος.

Εμείς, οι Εθνικιστές Επαναστάτες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, συμμετέχουμε στις ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου, όχι για να παίξουμε βρώμικα πολιτικά παιχνίδια, όχι «κατ’ ανάγκην», αλλά γιατί διεκδικούμε να εκφράσουμε πολιτικά τη γνήσια Εθνική και Λαϊκή Εργατική αντιπολίτευση, την πάλη της Ελληνικότητας, της Εργαζόμενης Κοινωνίας και της ασυμβίβαστης νεολαίας ενάντια στην Παγκοσμιοποίηση των χρηματανθρώπων και την καπιταλιστική εκμετάλλευση. Μια Πάλη ασίγαστη, συνεχή, απόλυτα εχθρική , χωρίς καμιά διάθεση συμβιβασμού απέναντι στο ανθελληνικό και αντιλαϊκό καθεστώς που καταδυναστεύει τον τόπο και τις ζωές μας. Μια Πάλη που είναι ασίγαστη και συνεχής γιατί δεν αφορά μόνο το σήμερα, αλλά στοχεύει να οικοδομήσει το Αύριο, αποβλέποντας στην κατάκτηση της Εθνικής και Κοινωνικής Απελευθέρωσης, στη δημιουργία ενός Σοσιαλιστικού Κράτους ενός Υψηλότερου Πολιτισμού.

Δεν σας ζητάμε να μας «αναθέσετε» τη διαχείριση των αιτημάτων σας. Αντιθέτως, σας καλούμε να ασκήσουμε ΜΑΖΙ μια διαφορετική πολιτική, μια πολιτική Αξιοπρεπή, Αποτελεσματική, Αληθινή, ακριβώς γιατί θα είναι ΑΠΟ τον Λαό, ΜΕ τον Λαό, ΓΙΑ τον Λαό. Μια πολιτική που δε θα έχει σαν στόχο την εξυπηρέτηση φτηνών μικροπολιτικών συμφερόντων, βρώμικων συμφωνιών κάτω από το τραπέζι, συμμετοχή στην διαχείριση της αστικής εξουσίας, αλλά μια Πολιτική πραγματικά επαναστατική, που θα βρίσκεται σε αδιάκοπη και ασυμβίβαστη μάχη με την εξουσία και τους ποικιλώνυμους υπηρέτες της. Δεν συμμετέχουμε στις εκλογές τάζοντάς σας τη Νίκη. Γιατί οι εκλογές δεν μπορούν να φέρουν καμιά ουσιαστική αλλαγή, πολύ περισσότερο δε τη Νίκη. Συμμετέχουμε πιστεύοντας στις δυνάμεις μας και τις ικανότητές μας, στον ΟΡΚΟ πως δεν θα προδώσουμε την Λαϊκή Θέληση που θα συνταχθεί στο πλευρό μας. Συμμετέχουμε θέλοντας να δυναμώσουμε το Εθνικό Λαϊκό Κίνημα, δεν τρέφουμε όμως αυταπάτες ότι από τη μια μέρα στην άλλη θα αλλάξουμε ριζικά την κατάσταση. Δεν βολευόμαστε με τις «χαραμάδες» αναπνοής και επιβίωσης που μας αφήνουν οι δυνάστες μας, ούτε με τους ψευδεπίγραφους «εθνοσωτήρες» που έχει ορθώσει το σύστημα και στην ουσία δρουν σαν ανάχωμα στην ανάδειξη της πραγματικής Εθνικής Αντίστασης. Δεν είμαστε υπέρ των ανώδυνων μεταρρυθμίσεων, αλλά υπέρ της πραγματικής Επανάστασης σε όλους τους τομείς. Γνωρίζουμε ότι παίζουμε «εκτός έδρας» και με «στημένο διαιτητή». Εν τούτοις, δίνουμε την πολιτική-εκλογική μας μάχη, με την «αντεπίθεση», γνωρίζοντας πως δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα.

Γι’ αυτό, κάθε Ελεύθερος, Ανήσυχος και Τίμιος Έλληνας πρέπει να σταθεί στο πλευρό μας, αρχικά σαν ψηφοφόρος μας και μετέπειτα σαν Σύντροφος στο Πεδίο της Μάχης. Εκεί, όπου «η Τάξη της Τιμής καλείται να σταθεί όπου οι άλλοι πέφτουν», όπως λένε και οι στίχοι ενός αγαπημένου μου συγκροτήματος. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: