Featured Posts

4/4/09

Αίμα-Τιμή-Χρυσή Αυγή: Ένας ολόκληρος Λαός σε ομηρία και ένα Σύνθημα

Δημοσιεύθηκε από xryshaygh στο Απριλίου 4, 2009

161Ένα από τα συνθήματα που ακούγονται συχνά στις συγκεντρώσεις του Κινήματός μας είναι αυτό που λέει: «Αίμα-Τιμή-Χρυσή Αυγή» και κάποιοι εντελώς, μα εντελώς άσχετοι με την βαθύτερη έννοια της λέξεως φαντάζονται τους Χρυσαυγίτες σαν βρυκόλακες περιπλανώμενους στους δρόμους των Αθηνών που ζητούν να πιούν αίμα. Τόσο βλάκες είναι, τέτοια τους λένε επί τόσα χρόνια οι πλουσιοπάροχα αμειβόμενοι λακέδες των αφεντικών των καναλιών και αυτά πιστεύουν. Η λέξη «αίμα» εννοεί το Έθνος ιδωμένο ως Φυλή.

Μια τέτοια οπτική είναι και η αληθινή από την φυσική πραγματικότητα προκύπτουσα έννοια του Έθνους. Το «όμαιμον» του Ηροδότου, το οποίο με πείσμα αρνούνται οι υποτακτικοί της «παγκοσμιοποίησης» πάσης πολιτικής αποχρώσεως.

Το κατά «Πάγκαλον» Έθνος
Πρόσφατα σε συνεδρίαση της Βουλής, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, ο Πάγκαλος, ο οποίος είναι αυτός που πρότεινε στον Ναύαρχο Λυμπέρη για την υποστολή της Ελληνικής Σημαίας στα Ίμια να λεχθεί ότι την πήρε ο αέρας είχε τον ειλικρινή κυνισμό να δηλώσει στην Βουλή τα παρακάτω:
«ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ: Δύο πράγματα θέλω να πω, κύριε Πρόεδρε: Το πρώτο είναι ότι η έννοια του «έθνους» καθορίζεται κατά ποικίλους τρόπους ανάλογα με την ιδεολογία και το σύνολο των παραστάσεων οι οποίες διέπουν τη συγκεκριμένη προσωπικότητα. Εμείς έχουμε από καιρό υιοθετήσει, τουλάχιστον στην Παράταξή μας, τις βασικές αρχές του αιώνα των Φώτων, του Διαφωτισμού, οι οποίες είναι και αυτές της Αρχαίας Ελλάδος, και θεωρούμε ότι έθνος ελληνικό είναι όσοι συμμερίζονται τον πολιτισμό μας, τη γλώσσα μας και θέλουν να μένουν σ’ αυτή τη χώρα και να τηρούν το Σύνταγμα και τους νόμους μας. Δεν υπάρχει δηλαδή Έλλην με σύνθεση -όπως πίστευαν τα φασιστικά καθεστώτα και οι φασιστικές ιδεολογίες- αίματος διαφορετική.».
Δυστυχώς αυτά δεν τα πιστεύει μόνον ο Πάγκαλος. Τα πιστεύουν όλοι οι πολιτικοί του κατεστημένου. Ακόμη και κάποιοι που κάνουν φτηνή πολιτική σπέκουλα με την έννοια έθνος, οι οποίοι δεν διστάζουν να βάζουν ακόμη και «έλληνες» καταγόμενους από τα βάθη της Αφρικής να κρατούν Ελληνικές Σημαίες. Άλλωστε, οι άνθρωποι, το έχουν πει: αρνούνται πάσης φύσεως ρατσισμό. Και όποιος ξέρει τι σημαίνει ρατσισμός στην κυριολεξία, γνωρίζει αυτό ότι αποτελεί την άρνηση όχι της Ιδέας, αλλά της φυσικής πραγματικότητος της Φυλής.

Ένας λαός σε κατάσταση ομηρίας
Αφού βεβαίως όλα αυτά πιστεύουν οι πολιτικοί και ο λαός ακολουθεί τους πολιτικούς γιατί να μη είναι έτσι; Τούς πιστεύει όμως και τους ακολουθεί ο λαός; Ας δούμε τι προέκυψε από πρόσφατη δημοσκόπηση:
«Το νέο «ευρωβαρόμετρο» καταδεικνύει ότι η δυσαρέσκεια που κυριαρχεί στη χώρα ήδη από το φθινόπωρο είναι και η μεγαλύτερη στην ΕΕ. Οι Έλληνες καταλαμβάνουν την πρώτη θέση δυσαρέσκειας με ποσοστό 90% σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη, όπου το αντίστοιχο ποσοστό κυμαίνεται κατά μέσο όρο στο 69%. Έξι στους δέκα Έλληνες δυσκολεύονται να πληρώσουν τους πάγιους λογαριασμούς, ενώ ποσοστό 66% διαβλέπουν επιδείνωση της οικονομικής και εργασιακής κατάστασης στη χώρα. Έντονη είναι η δυσφορία της συντριπτικής πλειονότητας (93%) για το κόστος διαβίωσης και της ενέργειας, για την παροχή συντάξεων (91%). Γενικότερα, επτά στους δέκα Έλληνες θεωρούν ότι η χώρα μας οδεύει προς λάθος κατεύθυνση. Γενικευμένη (77%) εμφανίζεται και η έλλειψη εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, τη Βουλή (68%), τα πολιτικά κόμματα (86%).» Επτά στους δέκα Έλληνες δεν έχουν εμπιστοσύνη στην Βουλή και εννιά στους δέκα στα πολιτικά κόμματα! Όμως, όπως ξέρετε η Βουλή και τα κόμματα εξουσιάζουν την χώρα και καθώς φαίνεται την εξουσιάζουν ενάντια στην θέληση του λαού. Όταν όμως τολμήσεις να εκφράσεις άμεσα την αντίδρασή σου στο κατεστημένο αυτό, κατεστημένο το οποίο ο λαός αναμφισβήτητα στην συνείδησή του έχει απαξιώσει, τότε σου λένε «τι να κάνουμε»; Αυτό δείχνει έναν λαό σε απόγνωση, σε κατάσταση ομηρίας και δουλείας, που εάν παρουσιασθεί με την ευλογία της μοίρας μία ημέρα μία επαναστατική πρωτοπορία να τον οδηγήσει, τότε είναι βέβαιον ότι θα ανατρέψει την αρρωστημένη καθεστηκυία τάξη πραγμάτων.
Φυσικά δεν μιλώ για «εξέγερση», η οποία αποφέρει πολύ χρήμα στα θυλάκια των πωλητών και των εμπόρων υαλοπινάκων και φυσικά πυροσβεστήρων… Δεν μιλάω για τα καραγκιοζιλίκια μιας χρεοκοπημένης αναρχοαριστεράς της πλάκας, η οποία κατ’ ουσίαν με τις «εξεγέρσεις» της αποτελεί ένα από τα πλέον χρήσιμα στηρίγματα του καθεστώτος. Ομιλώ για μία Επαναστατική Πρωτοπορία, αποφασισμένη να φθάσει μέχρι το ΤΕΛΟΣ! Αυτήν είναι που προπαντός φοβούνται και γι’ αυτό συκοφαντούν με κάθε τρόπο και με κάθε μέσον οποιονδήποτε τους «κοντράρει στα ίσα» και δεν είναι ένα ξεπουλημένο πιόνι τους.
Όμως, ό,τι και να κάνουν η πλεονεξία τους δεν τους αφήνει να χορτάσουν τον λαό και να τον ησυχάσουν. Η οργή, λοιπόν, αναμένει… Αναμένει τους Εκλεκτούς, που θα σηκώσουνε τα Λάβαρα μιας Νέας Ελλάδας.


http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: