Featured Posts

5/4/09

Η Ο.Ε.Ρ. , η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ο Ιός.....

Δημοσίευμα Ιού για Χρυσή Αυγή και Εθνικιστές Ρεθύμνου


trimhs1Εντελώς ανυπόστατο, ψευδές και συκοφαντικό, χολερικό και εμετικό το δημοσίευμα του Ιού του Σαββάτου 4 Απριλίου 2009. Από αυτό και τα παρακάτω:
«IOSPRESS:«Με αφορμή την επίθεση και τον τραυματισμό φοιτητή στο Ρέθυμνο από μέλη της διαβόητης ΟΕΡ, δημοσιεύουμε σχετικό προφητικό μήνυμα αναγνώστη μας: «Η ΟΕΡ είναι μια οργάνωση, παράρτημα της Χρυσής Αυγής, που τα αρχικά της σημαίνουν Οργάνωση Εθνικιστών Ρεθύμνου…»
«Πολλές επιθέσεις σε μετανάστες και σε φοιτητές έχουν γίνει από μέλη της ομάδας αυτής. Όσους θεωρούν “άπλυτους” οι ΟΕΡίτες, δηλ. όλους τους φοιτητές που δεν είναι κυριλέ ντυμένοι και δεν κινούνται στα clubs της πόλης, τους χτυπούν αναίτια με το πρόσχημα ότι βρωμίζουν την πόλη. Άμα τυχαίνει να είναι και αριστεροί, εκεί υπάρχει extra περιποίηση…»
«Άλλο περιστατικό συνέβη το καλοκαίρι όταν χτύπησαν παιδιά τα οποία έσβηναν τα συνθήματα των ΟΕΡιτών. Έχουν γράψει σε τοίχο σχολείου το οποίο φιλοξενεί πολλά αλλοδαπά παιδιά “Έξω οι ξένοι” και φυσικά έχουν σχέση με τη στυγερή δολοφονία του Αλβανού την Πρωτοχρονιά του 2006…»

Ψέματα, ψέματα, ψέματα και άφθονη λάσπη και από το δημοσίευμά τους δεν έλειψε βέβαια(σαν κερασάκι στη τούρτα…) η αναφορά στη Χρυσή Αυγή. Για την αποκατάσταση της Αληθείας: Η Ο.Ε.Ρ. δεν είναι παράρτημα της Χρυσής Αυγής και αυτό το λέμε όχι για να «καλυφθούμε», αλλά γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Επιπλέον Τιμούμε τους Μαχόμενους Εθνικιστές (ακόμη και όταν δεν είναι «παράρτημά» μας και βρισκόμαστε στο πλευρό τους. Πολύ περισσότερο δε όταν γίνονται στόχος του γνωστού «Ιού», που πρωτοστατεί εδώ και χρόνια στην σπίλωση κάθε αγνού Εθνικιστικού στοιχείου. Τίτλος Τιμής είναι για κάθε Έλληνα Πατριώτη η λάσπη του Ιού. Ας γνωρίζει ο Ιός ότι θα μας βρίσκει διαρκώς απέναντί του. Όσο για το ύφος του δημοσιεύματός δείχνει πόσο εμπαθείς και συμπλεγματικοί είναι.

«ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Ρ., Παρασκευή, 3 Απρίλιος 2009:Συμπατριώτη μας, τις τελευταίες μέρες επιχειρείται μια προσπάθεια άθλιας κατασυκοφαντήσεώς μας με βάση ένα θλιβερό περιστατικό ξυλοδαρμού φοιτητή από αγνώστους και με το οποίο δεν έχουμε απολύτως καμία σχέση! Χρησιμοποιώντας αυτό το περιστατικό ως πάτημα, καθώς και άλλες μυθώδεις ακροαριστερίστικες τερατολογίες, πατάνε πάνω στη καλή σου πίστη για να σε τρομοκρατήσουν αλλά και για να καπελώσουν (εδώ η άκρα αριστερά έχει doctora) την ενδεχόμενη συμμετοχή σου.
Γνωρίζουν βέβαια πως η τοπική κοινωνία τους έχει γυρισμένη τη πλάτη και γι’ αυτό το λόγο προσπαθούν να κερδίσουν συμπάθειες, να παρουσιάσουν το θύμα ως έναν “μινι-Γρηγορόπουλο” και να στήσουν ένα σκηνικό που βρωμάει Δεκέμβρη της Αθήνας από χιλιόμετρα…»

«…Και ενώ όλη η απλυσιά του Ρεθύμνου βράζει εναντίων μας για κάτι στημένο και σκηνοθετημένο καλά από μέρους τους, εμείς ως Ο.Ε.Ρ. είπαμε να κάνουμε μία εκδρομή στο Ηράκλειο ώστε να ενισχύσουμε την εθνική μας στον αγώνα με την ομάδα του κράτους-δολοφόνου Ισραήλ.»

3

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: