Featured Posts

10/4/09

Σημεία και τέρατα… Το «American way of life» είναι εδώ!

Δημοσιεύθηκε από xryshaygh στο Απριλίου 10, 2009

Η Ελλάς νοσεί βαθύτατα! Και αυτά είναι σημάδια - προειδοποίηση… Ένας μαθητής σχολής του ΟΑΕΔ άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως!

Το θλιβερό αυτό γεγονός που έχει λάβει χώρα πολλές φορές στις ΗΠΑ, αλλά και σε κάποιες άλλες χώρες είναι ένα σημείο των καιρών, το οποίο δείχνει προς τα πού βαδίζει η Ελληνική κοινωνία, την οποία συστηματικά αλλοτρίωσαν επί δεκαετίες. Μία ημέρα πριν από αυτήν την αιματηρή τραγωδία, είχαμε ένα άλλο γεγονός. Κάποιοι είχαν τοποθετήσει βόμβα σε Εκκλησίες! Άλλο ένα σημείο των καιρών… Ας δούμε όμως τι συνέβη στην σχολή του ΟΑΕΔ:

grek35325Πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα αιματηρό επεισόδιο στη σχολή του ΟΑΕΔ του Ρέντη στην οδό Πέτρου Ράλλη 83. Στις 8:45 το πρωί 18χρονος σπουδαστής του τμήματος ηλεκτρονικών, ανεβαίνει τις σκάλες της σχολής, βγάζει από την τσάντα του δύο όπλα και αρχίζει να πυροβολεί αδιακρίτως. Οι σφαίρες έπληξαν στον θώρακα έναν 19χρονο μαθητή του τμήματος μηχανικών αυτοκινήτων, ο οποίος στεκόταν εκείνη την ώρα στην πόρτα. Οι αστυνομικοί έχουν περισυλλέξει 15 κάλυκες από το σημείο της επίθεσης, γεγονός που σημαίνει ότι ο δράστης πυροβόλησε τουλάχιστον 15 φορές… Νεκρός ο δράστης. Σε σοβαρή κατάσταση ο 19χρονος. Και οι τέσσερις διακομίστηκαν στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας. Ο δράστης υπέκυψε στα τραύματά του πριν λίγη ώρα στο νοσοκομείο, ενώ ο 19χρονος υποβάλλεται σε λεπτή χειρουργική επέμβαση.
Στην Αρχαία Ελλάδα όταν οι άνθρωποι προσπαθούσαν με τρόπο μεταφυσικό να εμβαθύνουν στην ουσία των πραγμάτων, όλα αυτά τα αποτρόπαια εγκλήματα τα αποκαλούσαν υπό μίαν ευρυτέραν έννοιαν «Διοσημίας». Σε άλλες περιπτώσεις «Άγος» της πολιτείας, για το οποίο έπρεπε να γίνουν οι απαραίτητοι καθαρμοί. Τουτέστιν, να εξοντωθούν ή να εξοριστούν τα λεγόμενα «καθάρματα». Ας μη συνεχίσουμε… Η Ελλάς νοσεί βαθύτατα! Και αυτά είναι σημάδια - προειδοποίηση…

Δεν υπάρχουν σχόλια: