Featured Posts

2/10/08

ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑ "ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ" , ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΛΟΥΚΑ...

Καλησπέρα ΕΛΛΗΝΕΣ.


Καταθέτω καθαρά τη προσωπική μου άποψη και είμαι «ανοιχτός» στην όποια συζήτηση μαζί σας είτε συμφωνείτε είτε διαφωνείτε μαζί μου.


Τους προσεχείς μήνες προσωπικά πιστεύω πως θα πέσει αυτή η κυβέρνηση και θα πάμε σε εκλογές όπου το αποτέλεσμα της θα είναι μια «σαλάτα».

«Σαλάτα» ωστόσο είναι και σήμερα θα μου πείτε το πολιτικό σκηνικό, αλλά τότε πιθανόν να είναι ακόμα πιο μπερδεμένο, μιας υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να έρθουμε στη δυσάρεστη θέση να δούμε κάποιο υπουργείο στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ, ή να μας τρέχουν κάθε λίγο και λιγάκι στις κάλπες.


  • Την ίδια ώρα υπάρχουν Ελληνόψυχοι που έχουν το κάλο ή τη μανία, να ψηφίζουν τη Νου Δούλα, είτε γιατί δεν υπάρχει ΣΟΒΑΡΟ Εθνικιστικό κόμμα, είτε γιατί φοβούνται την επανεκλογή ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ.


  • Την ίδια επίσης ώρα υπάρχουν Ελληνόψυχοι που ψηφίζουν το κόμμα του ΛΑΟΣ, μιας και κατά τη γνώμη τους είναι Εθνικιστικό κόμμα.


  • Την ίδια πάλι ώρα υπάρχει η Χρυσή Αυγή με διαφορετικές αλλά ξεκάθαρες θέσεις που έχει τραβήξει το «δικό της» δρόμο.


  • Μια άλλη ομάδα ανθρώπων που δηλώνουν Ελληνόψυχοι, αναπολούν την επταετία, κάποιοι άλλοι το βασιλιά και δεν ξέρω τι άλλο.


  • Μέσα σε αυτή – τη δική μας μπερδεμένη κατάσταση – υπάρχουν κάποιοι Ελληνόψυχοι που απλά δεν θέλουν κανέναν, είναι αηδιασμένοι, έχουν σταματήσει να ασχολούνται και απλά στεναχωριούνται σε καθημερινή βάση για τη κατάντια αυτής της χώρας.


Αν αθροίσουμε τις παραπάνω ομάδες, πιθανόν να έχουμε για αρχή ένα ποσοστό της τάξης του 5-6%, και πιθανόν περισσότερο. Αν αναλογιστούμε επίσης πως ένα τέτοιο ποσοστό ίσως να συσπειρώσει τον Εθνικιστικό χώρο, τότε αυτό το ποσοστό έχει τύχη να αυξηθεί σημαντικά.


Από την άλλη ενστερνίζομαι πως όποιος δηλώνει Εθνικιστής δεν πάει να πει πως και τελικά είναι. Αυτό εξαρτάται από τη διαφορετική κρίση και στάση των πιο πάνω ομάδων που σήμερα απλά δεν συμφωνούν ΑΠΟΛΥΤΑ μεταξύ τους.


Ωστόσο όλοι οι πιο πάνω έχουμε ένα ΚΟΙΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ.

Είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ με τις πιο κάτω διαφορές από τους υπόλοιπους «Έλληνες».


  • Βάζουμε τη πατρίδα πάνω από το προσωπικό μας όφελος.

  • Έχουμε υπηρετήσει στο στρατό και καμαρώνουμε για αυτό.

  • Θα είμαστε εκεί τη δύσκολη ώρα μιας σύρραξης, χωρίς να προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπους να τη κοπανήσουμε, και θα το κάνουμε για τη πατρίδα, τη θρησκεία, τον εαυτό μας και για την οικογένεια μας.

  • Γνωρίζουμε την Ελληνική ιστορία καλύτερα από τους υπόλοιπους γραικύλους που τρέχουν στη Madonna και κατευθύνονται από τα ΜΜΕ.

  • Δεν μας αρέσει να μας ξεφτιλίζει σε περίπου καθημερινή βάση ο κάθε τυχάρπαστος πολιτικός μας.

  • Δεν μας αρέσει να ξεπουλάμε το όνομα της Μακεδονίας,

  • Και θυμόμαστε πως η Ελληνική επανάσταση που ξεκίνησε το 1821 δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα.


Τα πιο πάνω είναι σημαντικότερα προσωπικά πιστεύω από τις όποιες διαφωνίες έχουμε, που πάντοτε υπήρχαν ανάμεσα στους Έλληνες και τελικά η ιστορία έχει δείξει πως μόνο κακό μας προξένησαν.


Αυτόματα όμως η ανάγκη να βρεθεί μια λύση ανάμεσά μας γίνεται ΠΙΟ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ την ώρα που υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης του έθνους μας από παράγοντες του εξωτερικού, βρίσκονται ανάμεσά μας εκατομμύρια λαθρομετανάστες που μας περιμένουν στη γωνία, και το κυριότερο κινδυνεύουμε από τη στάση κάποιων που ναι μεν έχουν πολιτογραφηθεί σαν Έλληνες αλλά εκφράζουν σταθερά μια ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ.


Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να γνωριζόμαστε μεταξύ μας από κοντά;

Ας αποφασίσουμε τι θα κάνουμε γρήγορα γιατί…

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΥΛΑΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.


Συντάχθηκε από τον loukas

Δεν υπάρχουν σχόλια: