Featured Posts

26/9/08

ΘΑ ΑΠΕΛΑΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ή ΑΥΡΙΟ Ο ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ

ΞΕΝΟΣ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ "ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ" ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
...
Τον τηλεμεσίτη Χάρη Τσουκαλά, που γελάνε μαζί του στην Κέρκυρα, λίγο πολύ τον μάθατε, όπως και τα καμώματά του. Όμως ποιος είναι αυτός που τον υποθάλπτει; Ποιος είναι αυτός που του δημιουργεί δημόσιες σχέσεις εντός και εκτός Ελλάδος; Και για να γίνουμε ακόμη πιο ξεκάθαροι με τα ερωτήματά μας... Ποιος ήταν αυτός που τον έφερε σε επαφή με την Εγγλέζα δημοσιογράφο Έλενα Σμιθ, για να παράξουν μαζί το σημερινό εμετικό και ανθελληνικό άρθρο της "Guardian".
...
Ασφαλείς πληροφορίες του "Στόχου" αναφέρουν ότι ο Βρετανός Πρέσβης στην Ελλάδα, Σάιμον Γκας, (φωτο) που κάνει παρεάκι με τον Χάρη Τσουκαλά είναι ο διαμεσολαβητής και ένα απο τα βασικά στηρίγματα των παραλογισμών του τηλεμεσίτη.
Είναι αυτό προς γνώση των αρμόδιων Ελληνικών Υπηρεσιών; Είναι προς γνώση του Υπουργείου Εξωτερικών; Βρίσκεται στο απυρόβλητο ο Βρεττανός πρέσβης ακόμη κι αν έμμεσα ή άμεσα συμμετέχει σε ενέργειες ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ;
...
Για τον Χάρη Τσουκαλά ο μισός ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ είναι έτοιμος και δεν τον γλιτώνει όση τρελίτσα και αν πουλήσει. Τα αδικήματα που διαπράτει δεν χρειάζονται έγκληση και ο Εισαγγελέας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να κινήσει ΤΩΡΑ διαδικασίες.
...
Για τον Βρεττανό πρέσβη, ποιός θα ελέγξει ΕΠΙΣΗΜΑ την ορθότητα των καταγγελιών μας και ποιός θα ζητήσει ευθύνες;

Δεν υπάρχουν σχόλια: