Featured Posts

6/8/08

ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ

Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος και ο Ιωάννης Μεταξάς, περιλαμβάνονται μεταξύ των 100 σημαντικότερων Ελλήνωνστην ψηφοφορία του ''Σκάι''Ο Αρχηγός της 21ης Απριλίου Γεώργιος Παπαδόπουλος και ο Αρχηγός της 4ης Αυγούστου Ιωάννης Μεταξάς, περιλαμβάνονται μεταξύ των 100 σημαντικότερων Ελλήνων, όλων των εποχών, σύμφωνα με την ψηφοφορία που οργάνωσε ο "Σκάι" και το BBC! Η ψηφοφορία διεξήχθη για ένα περίπου μήνα μέσω Διαδικτύου, τηλεφώνου και sms, ψήφισαν Έλληνες από όλο τον κόσμο (συνολικά 38.472 άτομα) και το ψηφοδέλτιο ήταν "ανοιχτό": Μπορούσαν να ψηφίσουν κάθε Έλληνα που έζησε από την εποχή του Δευκαλίωνα μέχρι σήμερα.
Η ανάδειξη δύο "δικτατόρων" στην πρώτη εκατοντάδα της λίστας με τους σημαντικότερους Έλληνες όλων των εποχών, έχει τρομοκρατήσει το "δημοκρατικό" κατεστημένο και ήδη το θέμα παίρνει μεγάλες διαστάσεις: Δεκάδες άρθρα έχουν γραφεί στις εφημερίδες και εκατοντάδες παρεμβάσεις στο Διαδίκτυο, καυτηριάζουν την ψυχοπαθολογία του Έλληνα να εκτιμά τόσο πολύ δύο "φασίστες"!

Κατά τα άλλα, οι 38.472 που συμμετείχαν στην έρευνα έδειξαν την προτίμησή τους στους Αρχαίους Έλληνες (Αλέξανδρος, Θεμιστοκλής, Σωκράτης, ακόμη και πρόσωπα της Μυθολογίας!), ενώ οι πρωταγωνιστές της Βυζαντινής περιόδου βρίσκονται στα αζήτητα!
Ιδιαίτερα ανησύχησε τους "δημοκράτες" το γεγονός ότι πολλοί ψηφοφόροι προτίμησαν τον "άγνωστο στρατιώτη", ο οποίος φιγουράρει πολύ ψηλά στην σχετική λίστα, η οποία όμως δεν έχει ανακοινωθεί λεπτομερώς, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Το συμπέρασμα και από αυτή την πρωτότυπη ψηφοφορία είναι το εξής: Οι Έλληνες είναι κατά βάθος πατριώτες και αρχαιολάτρες, αλλά φοβούνται να το πουν για να μην χαρακτηριστούν ρατσιστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: