Featured Posts

7/8/08

Ε Αι ΣΙΧΤΙΡΙ ! ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ-ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ;

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ-ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΣΧΕΤΑ-ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ.......

Ξεπέρασαν τους 140 οι λαθρομετανάστες που φιλοξενούνται αυτή τη στιγμή στην Πάτμο. Χθες κάτοικοι του νησιού επιχείρησαν να εμποδίσουν την αποβίβαση των 34 λαθρομεταναστών από το Νήσος Κάλυμνος, οι οποίοι έφτασαν με βάρκες τα ξημερώματα στο Αγαθονήσι. Στο νησί βρίσκεται από χθες προϊστάμενος σήμανσης της Αστυνομικής διεύθυνσης Δωδεκανήσου Στέλιος Βιτζηλαίος με σκοπό να επιταχύνει τις διαδικασίες συγκέντρωσης αποτυπωμάτων των λαθρομεταναστών ώστε να προωθηθούν απόψε στην Αθήνα. «Λόγω και της ζέστης οι φιλοξενούμενοι στο κρατητήριο της Πάτμου έγιναν επιθετικοί, ενώ οι κάτοικοι στον οικισμό Γροίκου με επιστολές τους διαμαρτύρονται για την ελλιπή αποχέτευση στο χώρο της προσωρινής φιλοξενίας τους», αναφέρει η συνάδελφος από τα Πατμιακά Χρονικά Σμαράγδα Μουλιάτη.
Πηγή : ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΤΕ .....

Πτήση πάνω από το Αγαθονήσι πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης 4 τουρκικά φάντομ σε ύψος περίπου 300 μέτρων. Συνολικά 8 τουρκικά αεροσκάφη παραβίασαν 8 φορές τον εθνικό εναέριο χώρο, ενώ κατά την αναχαίτιση από ελληνικά μαχητικά έγινε μια εμπλοκή νοτίως της Ικαρίας.

Το θέμα των ελληνοτουρκικών σχέσεων καθώς και η πολιτική κατάσταση στη γειτονική χώρα συζητήθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο δείπνο που παρέθεσαν η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Αμύνης στον Πρωθυπουργό. Στη συζήτηση επισημάνθηκε ότι η Ελλάδα έχει κάνει πάρα πολλές κινήσεις για την ενδυνάμωση των καλών σχέσεων ενώ η Τουρκία δεν έχει ανταποκριθεί ανάλογα.
Πηγή: ΝΕΤ 105.8


Ε ΚΑΙ ; ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΑΚΗΔΕΣ,ΜΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΑΚΗΔΕΣ ; ΑΝΙΔΕΟΙ,ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: