Featured Posts

16/10/12

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑ
Σε λίγες μέρες πρόκειται να πραγματοποιηθεί η 12η Γιορτή Ελληνικής Νεολαίας. Και αυτή η εκδήλωση, ακόμη και τώρα που βρισκόμαστε ως ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εντός του Κοινοβουλίου, δεν πρόκειται να διαφημιστεί από τον πάσης φύσεως ‘‘προοδευτικό’’ τύπο, δεν πρόκειται να έχει την οποιαδήποτε κρατική αρωγή, ούτε φυσικά πρόκειται να ‘‘χαιρετιστεί‘‘ από το σύνολο του πολιτικού και πνευματικού κόσμου της Χώρας. Επίσης, είναι ολοφάνερο ότι δεν πρόκειται να την ‘’τιμήσουν’’ με την παρουσία τους γνωστοί καλλιτέχνες. Και όλα αυτά συμβαίνουν επειδή ο θεσμός της Γιορτής της Ελληνικής Νεολαίας, την οποία για 12η χρονιά διοργανώνει το Κίνημα μας, δεν μπορεί να έχει την παραμικρή σχέση με τα ‘‘εορταστικά χάπενινγκς’’, τα οποία από κεκτημένη συνήθεια διοργανώνουν οι ‘‘νεολαίες’’ των συμβατικών πολιτικών σχηματισμών.
Σε πλήρη άρνηση και αντιδιαστολή με την αποχαύνωση και τη φτηνή λογική του απολίτικου μηνύματος που περνούν τα φεστιβάλ που διοργανώνουν οι κάθε λογής κρατικοδίαιτοι κουραμπιέδες και φλώροι, οι οποίοι μέσα τους καθεστωτικούς φορείς έχουν λύσει το βιοποριστικό τους  πρόβλημα, οι Εθνικιστικές Νεολαιίστικες εκδηλώσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι 100%. Ζωντανές και Ακέραιες μ’ ένα ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα και ένα σαφέστατο Ιδεολογικό προσανατολισμό. Σ’ αντίθεση με το ‘‘χαβαλέ’’ κλίμα των ‘‘εορτών’’ των αστικών και μαρξιστικών κομμάτων, η Γιορτή Ελληνικής Νεολαίας γίνεται με αποκλειστικό σκοπό και στόχο να αφυπνίσει, να προβληματίσει, να εξοργίσει και να σφυρηλατήσει νεανικές καρδιές φτιαγμένες από Ατσάλι. Θα συζητηθούν τα Εθνικά και κοινωνικά προβλήματα, τα οποία μαστίζουν την Ελληνική Νεολαία και τον υπόλοιπο Ελληνικό Λαό, προβλήματα βγαλμένα από τη ζοφερή σημερινή επικαιρότητα και όχι μέσα από έναν παραμορφωτικό καθρέπτη που, ανάλογα με το οπτικό πρίσμα, ωραιοποιεί ή ασχημαίνει ακόμη περισσότερο την πραγματικότητα.
Χωρίς δισταγμούς, χωρίς φόβους και προκαταλήψεις και με όπλο μας την ΑΛΗΘΕΙΑ των Ιδεών μας, την ΤΙΜΗ της Προσωπικότητας μας, την ΠΙΣΤΗ στην Αποστολή μας, θα μιλήσουμε για όλα τα ζητήματα, τα οποία είναι δυνατόν να αφορούν στους Εθνικά σκεπτόμενους νέους, Εκείνους που θεωρούν τους εαυτούς τους συνειδητοποιημένους και προβληματισμένους, αρνούμενοι να στοιβαχτούν στο μαντρί με το προβατοποιημένο πλήθος των αδιάφορων καταναλωτών. Θα μιλήσουμε όχι απλά ‘‘για να περάσει η ώρα’’, αλλά για να καταλήξουμε σ’ ένα συγκροτημένο σχέδιο Ελληνικής Αντίστασης απέναντι στην (συγ)κυβέρνηση κατοχής της Χώρας, απέναντι στους άμεσους και έμμεσους ελληνόφωνους συνεργάτες των κατακτητών, απέναντι στον αφελληνισμό και την αφαίμαξη του Λαού που συστηματικά προωθείται από όλους τους κρατικούς (και παρακρατικούς) φορείς, απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική τρομοκρατία και τις κάθε είδους παρενοχλήσεις, οι οποίες ασκούνται σε όσους Μαχητές της Ελευθερίας είναι πραγματικά Υπερήφανοι για την Εθνικότητα τους και, πολύ περισσότερο, είναι διατεθειμένοι να αγωνιστούν ουσιαστικά προκειμένου να κάνουν πράξη το σύνθημα ‘’Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!’’. Γιατί για Εμάς, τους Χρυσαυγίτες, Άνδρες και Γυναίκες, η αντίληψη για την Νεολαία είναι διαμετρικά αντίθετη από τις επιταγές του συστήματος και των υποτακτικών του. Γιατί το σύστημα προσπαθεί να κάνει την Νεολαία έναν βολικό αχταρμά, να παράγει ανθρώπους-φυτά, υπάκουους στις επιταγές του καθεστώτος. Όταν η Νεολαία αυτή αποδρά από τα προκαθορισμένα τους σχέδια και αναζητά λύσεις ταυτόσημες με τους φυσικούς νόμους, τότε βλέπουμε ένα εκπληκτικό, όσο και αηδιαστικό, φαινόμενο.
Να ‘‘προβληματίζονται’’, δηλαδή, για τις γνήσιες αντικαθεστωτικές συμπεριφορές των νέων, αυτοί οι οποίοι μέχρι τώρα προωθούσαν (και τους πουλούσαν) διάφορα σαθρά πρότυπα. Κατέκλυσαν τον κόσμο με τις Τατιάνες, τις Τζούλιες, τις Μανωλίδου, τους Γαβαλάδες και τα άλλα τηλεοπτικά ‘‘σκουπίδια’’. Αυτοί, οι οποίοι μετέδιδαν σε καθημερινή βάση ‘‘αίμα και σπέρμα’’, ντυμένα με ‘‘καλλιτεχνικό’’ περίβλημα, έχουν τώρα το θράσος να συζητούν για τις τάσεις και τις συμπεριφορές μιας Νεολαίας, η οποία θεωρείται καλή γι’ αυτούς όταν αποβλακώνεται στην τηλεοπτική αθλιότητα ή όταν η πολιτικοποίηση της κινείται, αποσπασματικά και όχι ολοκληρωμένα, σε ρηχά νερά αμφισβήτησης και άρνησης του συστήματος μέσα από φιλελεύθερα και μαρξιστικά μορφώματα. Την λοιδορούν, όμως, και την συκοφαντούν ασύστολα όταν προσπαθεί να αποδράσει από τα σάπια πρότυπα τους και τις στημένες ‘‘εναλλακτικές’’ λύσεις που αυτό προωθεί και να αναζητήσει την Αληθινή Διέξοδο της Ελληνικότητας, της Τιμής, της Συντροφικότητας, της Αξιοπρέπειας, της Υπερηφάνειας, της Διεκδίκησης. Γιατί μ’ αυτόν τον τρόπο σπάει το μέχρι πρότινος ‘‘καλούπι’’, το οποίο δημιουργούσε, εκ του ασφαλούς, νέους αλλοτριωμένους, αποξενωμένους, αυτιστικούς, μοναχικούς. Δημιουργούσαν, έτσι, μια ευνουχισμένη και αποπροσανατολισμένη νεολαία, στην οποία προσφερόταν ως διέξοδος το τηλεφωνικό σεξ, οι διαδικτυακές σαχλαμάρες, ο τηλετζόγος. Μια κοινωνία ολότελα παρηκμασμένη και σαπισμένη, στην οποία το μόνο ουσιαστικό φάρμακο θα ήταν  μια Ριζική Επανάσταση Σκέψης και Δράσης. Αυτό ακριβώς προσφέρει με το έργο της η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Γιατί για Εμάς, στην Ηθική κλίμακα των Αξιών, δύο πρότυπα παρατίθενται: ο ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ και ο αστός. Η διαφορά του τρόπου ζωής τους συνοψίζεται στο ότι ο αστός έχει εφησυχασμένη συνείδηση στην ιδιοτελή διαχείριση της ατομικής του ευημερίας, ενώ ο ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ (Άνδρας, Γυναίκα) έχει Τιμή και Πίστη, θεωρώντας ότι ‘’Εγώ, μόνον Εγώ, μπορώ να σώσω τον κόσμο, ν’ αλλάξω τον ρου της Ιστορίας’’. Και αγωνίζεται γι’ αυτό. Ο αστός είναι ο εφήμερος άνθρωπος, ο οποίος έχει ως ιστορία την ζωή των άλλων. Ο ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ είναι ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ο οποίος κάνει την δική του Ζωή Ιστορία! Αντλούμε, λοιπόν, την αισιοδοξία μας από την Πίστη στην Ζωή και την Ιδεολογία μας, γνωρίζοντας ότι το κύτταρο της Αντίστασης, το οποίο ονομάζεται «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» και για χρόνια επέμενε να λάμπει σαν μικρή πυγολαμπίδα μέσα στο βαθύ σκοτάδι της παγκοσμιοποίησης, τώρα έχει μετατραπεί σε μια τεράστια φωτιά, έτοιμη να κάψει καθετί περιττό στο πέρασμα της, πριν ξεκινήσει την Νέα Δημιουργία, δίνοντας, έτσι, λυτρωτική ερμηνεία σ’ ένα παλιό σύνθημα των αθηναϊκών τοίχων: ‘‘ΖΗΤΩ Η ΙΕΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ’’! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

http://www.xryshaygh.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: