Featured Posts

1/6/12

Εταιρεία Security ή κάτι παραπάνω;


Εταιρεία Security ή κάτι παραπάνω;

Μαρδόνιε, κοίους επ' άνδρας ήγαγες μαχησομένους ημέας, οί ου περί χρημάτων τον αγώνα ποιούνται, αλλά περί αρετής. Πέρσης στρατηγός για τους Έλληνες το 480 π.Χ.

Μας κατηγορούν και πιστεύουν πως δεν είμαστε τίποτε άλλο παρά μόνο "καιροσκόποι" που αποκτήσαμε δύναμη , πειδή τα βάζουμε με τους λαθρομετανάστες προστατεύοντας τους Έλληνες κατοίκους από τη ληστρική και ανθελληνική τους μανία. Ε, λοιπόν, έχουν δίκαιο!
Ο Ελληνικός Λαός μας υποστηρίζει, γιατί υπερασπιστήκαμε και υπερασπιζόμαστε τις περιουσίες των ελλήνων από τις συμμορίες των ξένων. Ας μας αναφέρουν λοιπόν, οι κύριοι των "καθώς πρέπει" κομμάτων σε τι είναι καλοί οι ίδιοι; Όπως όλοι ξέρουμε στο μόνο στο οποίο είναι "καλοί" είναι στο να κλέβουν και να στήνουν "κομπίνες" για να θησαυρίζουν. Να αδειάζουν τα δημόσια ταμεία και να διορίζουν λαμόγια που κι αυτοί κλέβουν, στήνουν κομπίνες κλπ.
Ο Ελληνικός Λαός λοιπόν στηρίζει τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για τους εξής λόγους:

α) Γιατί ο Λαϊκός Σύνδεσμος δε δίστασε να Υπερασπιστεί τα Σπίτια και τα Δίκαια των Ελλήνων από τις κοινές συμμορίες των ξένων. Είτε αυτές οι συμμορίες είναι "πεινασμένοι μετανάστες" που καραδοκούν για να ληστέψουν ακόμη και να σκοτώσουν αδύναμες γιαγιάδες για να τις πάρουν τις συντάξεις τους είτε συμμορίες τοκογλύφων που θέλουν να κόψουν τις συντάξεις των Ελλήνων.
β) Προέβλεπε και επαληθεύτηκε για τα προβλήματα που θα δημιουργούσαν οι αλλοδαποί στον κοινωνικό ιστό όταν το θέμα για "κάποιους" ήταν ακόμη αόρατο.

Περιοδικό Χρυσή Αυγή Απρίλιος 2003: "Το ερώτημα είναι ποιός θα προλάβει πρώτος: Το διεθνές νομισματικό ταμείο ή η 4η τουρκική στρατιά;...". Άρθρο που γράφτηκε από τον Αρχηγό του Κινήματος μας, Γενικό Γραμματέα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, πριν 9 χρόνια! Αλήθεια, κύριε Θεοδωράκη, γιατί δε ρωτήσατε γι' αυτό το άρθρο;
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΧΥΡΗ

 http://xryshaygh.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: