Featured Posts

24/6/12

ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"....


Απαγορεύεται στο Δημόσιο η πρόσβαση στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής

Απαγορεύεται στο Δημόσιο η πρόσβαση στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής

Παρόλο που η Χρυσή Αυγή κέρδισε για δεύτερη φορά την εμπιστοσύνη του 7% του εκλογικού σώματος κι αποτελεί πια κοινοβουλευτικό κόμμα με 18 Εθνικιστές βουλευτές, ο πόλεμος του κράτους εναντίον μας συνεχίζεται. Η ελεύθερη Εθνικιστική ενημέρωση απαγορεύεται στο Δημόσιο, καθώς από πολλές καταγγελίες που μας έχουν γίνει από αρκετές δημόσιες υπηρεσίες, από τα σώματα ασφαλείας, αλλά και από τον στρατό δεν μπορούν να μπουν στην ιστοσελίδα μας.
Αυτό συμβαίνει επειδή  το πρόγραμμα "ΣΥΖΕΥΞΙΣ" του υπουργείου Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης, το οποίο ευθύνεται για την παροχή internet σε όλους τους Δημόσιους φορείς και υπηρεσίες, έχει μπλοκάρει την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής ως απαγορευμένη. Να σημειωθεί ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση σε όλες τις ιστοσελίδες των πολιτικών κομμάτων και στο indymedia (!) πλην της Χρυσής Αυγής. Επιφυλασσόμαστε για κάθε θεσμική ενέργεια προς την ανατροπή αυτής της απαράδεκτης κατάστασης.

http://www.xryshaygh.com/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλά, αυτούς τους πουτάνας γιους τους Χρυσαυγήτες τους ξεκωλιάζουν ακόμη και στο Δημόσιο?! Αλλά βέβαια, αφού οι μπουρδελο-οικογένειές τους τους ανέθρεψαν χέστηδες (όπως την αρχι-κότα που κρυβόταν στο μουνί της μάνας του για νγλυτώσει το αυτόφωρο)...
ΥΓ. ΜΑΛΑΚΑ, ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ