Featured Posts

13/6/12

ΒΙΝΤΕΟ Κ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ : ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ Π.ΦΑΛΗΡΟ !

Πλήθος κόσμου πλημμύρισε την πλατεία Ηρώων Π.Φαλήρου


Πλήθος κόσμου πλημμύρισε την πλατεία Ηρώων Π.Φαλήρου
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συγκέντρωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο Π. Φάληρο.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βρίσκεται καθημερινά κοντά στους Πολίτες. Γιαυτό και οι Πολίτες βρίσκονται δίπλα μας, σε όλες τις συγκεντρώσεις μας. Άλλη μια απολύτως επιτυχημένη συγκέντρωση - πολιτική ομιλία του Βουλευτή Β' Αθήνας Ηλία ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ, στον ίδιο χώρο που είχαμε βρεθεί στις 2 Μαϊου, στην προηγούμενη προεκλογική περίοδο, μόνο που αυτή τη φορά ο κόσμος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.
Πάνω από 1500 Έλληνες άκουσαν τον Η. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟ να αναλύει την επικαιρότητα και τις πολιτικές θέσεις του Κινήματος.

Ξεκινώντας την ομιλία του ο ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ είπε τα εξής: "Σε μία εποχή παγκόσμιας αγωνίας και σύγχυσης, διάρρηξης του "κοινωνικού συμβολαίου", όπου Λαθρομετανάστες σκοτώνουν αθώους Έλληνες, όπου τα γεράκια-κερδοσκόποι ζητούν να πιουν το οικονομικό αίμα αυτής της χώρας, οι Πολίτες ζητούν από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ την ασφάλεια.  
Η δυναμική της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ μετριέται από τις χιλιάδες κόσμου που παρακολουθούν τις συγκεντρώσεις και τις ομιλίες μας και όχι από τις στημένες δημοσκοπήσεις ή από την εικόνα που θέλουν τα κανάλια της διαπλοκής να παρουσιάσουν για εμάς. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε αυτές τις συγκεντρώσεις αφυπνίζει συνειδήσεις, μιλάει απευθείας στο θυμικό του Έλληνα. Ζωντανεύει τα κύτταρά του και του δείχνει την αλήθεια. ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΟΥ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ"
Ο Βουλευτής της Β' Αθήνας στην συνέχεια αναφέρθηκε στα σύγχρονα προβλήματα, που το πολιτικό σύστημα έχει δημιουργήσει: “Ανεργία, ακρίβεια και ανέχεια, λαθρομετανάστες, εγκληματικότητα, διαφθορά” αλλά άκουσαν και τις προτάσεις του Κινήματος, για ανάπτυξη του ενεργειακού πλούτου, ανακήρυξη της ΑΟΖ, τις προτάσεις μας για μια νέα Εθνική Πολιτική που περιλαμβάνει: Καταγγελία του Μνημονίου και όλων των δανειακών συμβάσεων που δέσμευσαν την χώρα μας, ανάπτυξη με ανάταση της εθνικής παραγωγής για αυτάρκεια και ισχυρή Ελλάδα.
Ιδιαίτερη αναφορά, έγινε για την Κυριακή των εκλογών, όπου θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και μαχητικοί. Η πολύ επιτυχημένη εκδήλωση έκλεισε με ενός λεπτού σιγή για τον Έλληνα, που σε αυτή την πλατεία, πριν λίγα χρόνια, είχε χάσει την ζωή του σε συμπλοκή με Αλβανούς και με τον Εθνικό ύμνο. Η δήλωση του Ηλία Παναγιώταρου στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν στον χώρο της εκδήλωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: