Featured Posts

3/6/12

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ : Ν. Μιχαλολιάκος: «Αν ξέραμε τι θα ακολουθούσε του «εγέρθητι»,θα λέγαμε Έλληνες εγέρθητι»



undefined
Την κεντρική προεκλογικού του ομιλία στην Καλαμάτα, ολοκλήρωσε πριν από λίγο ο γ.γ. της «Χρυσής Αυγής» Νίκος Μιχαλολιάκος, στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Τα μέλη και οι φίλοι της Χρυσής Αυγής, υποδέχτηκαν τον αρχηγό τους, όρθιοι, με συνθήματα της Χρυσής Αυγής και εθνικά εμβατήρια.

Σε έναν σύντομο χαιρετισμό του, ο εκλεγείς βουλευτής Μεσσηνίας στις 6 Μαΐου με τη Χ.Α. Δημήτρης Κουκούτσης, δήλωσε συγκινημένος από την αποδοχή του κόσμου και την εκλογή του, τονίζοντας ότι η νίκη δεν είναι δική του, αλλά ανήκει σ’ όλους τους «Χρυσαυγίτες».
«Αγαπάμε όλη τη Μεσσηνία», είπε ο κ. Κουκούτσης «δεν κάνουμε καμία διάκριση, σε κανέναν Μεσσήνιο» και κατέληξε λέγοντας «Δεν υπάρχει άλλη επιλογή: είμαστε το αύριο και είναι το χθες».

«ΕΓΕΡΘΗΤΙ»

Παίρνοντας το λόγο ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος ξεσήκωσε πολλές φορές το ακροατήριό του με συνθήματα και φωναχτά σχόλια, ενώ ξεκίνησε την ομιλία του, λέγοντας πως έχει την τιμή να βρίσκεται στην πρώτη πόλη της Ελλάδας που ελευθερώθηκε.
Κατακεραύνωσε τις προηγούμενες πολιτικές και ρώτησε το ακροατήριό του, πόσοι έχουν αναγκαστεί να πάνε σε κομματικά γραφεία για να φάνε ένα κομμάτι ψωμί, όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Νικήσαμε χωρίς αυτούς και θα νικήσουμε χωρίς αυτούς», είπε στη συνέχεια και συμπλήρωσε: «Δεν είναι δυνατόν να νομίζουν ότι η Χρυσή Αυγή θα υποκύψει σε πιέσεις. Λένε ότι πέφτει η Χρυσή Αυγή. Ας έρθουν εδώ να δουν πως πέφτει η Χρυσή Αυγή. Είναι ψεύτες σε υπηρεσία και πληρωμένοι, όσοι λένε ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι στο 2%. Μας λένε ναζιστές και ότι είμαστε λέει φασιστές. Δεν είμαστε ούτε από τον Αμβούργο, ούτε από πουθενά εκεί. Είμαστε Μεσσήνιοι, Καλαματιανοί, από τη Μάνη, από τη Μεσσήνη, από την Ελλάδα. Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά τα πράγματα. Είμαστε Έλληνες εθνικιστές. Εμείς τιμούμε τα ματωμένα λάβαρα του ελληνισμού. Είμαστε λέει και δολοφόνοι. Και που είναι παρακαλώ τα πτώματα; Να πάνε στο Μελιγαλά. Εκεί θα δουν πτώματα», τόνισε ο κ. Μιχαλολιάκος.

Στη συνέχεια της ομιλίας του επιτέθηκε σε όλα τα μεγάλα κόμματα, με έμφαση όμως στη Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας ότι αμφισβητεί τον πατριωτισμό των μελών της Χρυσής Αυγής, ένα μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.

Αναφέρθηκε στην εγκληματικότητα και του λαθρομετανάστες, λέγοντας ότι  η ΝΔ που λέει πως θέλει να διώξει τους λαθρομετανάστες, έχει κυβερνήσει, και ποτέ δεν έδιωξε ούτε ένα.
Τόνισε επίσης, ότι η Χρυσή Αυγή θα βρίσκεται μέσα και έξω από τη Βουλή και όπου τη χρειάζεται ο Έλληνας πολίτης, ενώ διέταξε τους πολιτευτές του να μην δεχτούν να συμμετέχουν σε εμφανίσεις σε περιφερειακά τηλεοπτικά κανάλια.

Ο κ. Μιχαλολιάκος ανακοίνωσε και το ψηφοδέλτιο για τη Μεσσηνία, λέγοντας ότι ακολουθήθηκε η σειρά που επέλεξε ο κόσμος με την ψήφο του στις 6 Μαΐου, με πρώτο τον Δημήτρη Κουκούτση και δεύτερο τον Νίκο Κουράκο.

Κλείνοντας την ομιλία του ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής είπε:
«Κάποτε τα ψέματα τελειώνουν, η ΗΠΑ μας πρόδωσαν, μας περιμένει η Ρωσία. Πρέπει να υπάρχει Εθνικιστική Ελλάδα. Είναι ψευτοδημοκράτες. Δεν μας σεβάστηκαν παρά μόνο όταν τους το επιβάλλαμε. Αν ξέραμε τι θα ακολουθούσε του παραγγέλματος «εγέρθιτι», δεν θα λέγαμε μόνο αυτό. Θα λέγαμε κι άλλα. Έλληνες εγέρθιτι. Η πατρίδα χάνεται. Αρχίζει η επανάσταση της Ελλάδας. Η επανάσταση της Χρυσής Αυγής».

Η ομιλία έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο, ενώ πριν την έναρξη της εκδήλωσης «αποκαθηλώθηκε» από την αίθουσα του αμφιθεάτρου η σημεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: