Featured Posts

14/6/12

Η Χρυσή Αυγή και το φαινόμενο του θερμοκηπίου

Διανύουμε προεκλογική περίοδο και μάλιστα βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν την κάλπη. Το σύστημα ομολογουμένως έχει δείξει τον τρόμο που το έχει καταλάβει και οι διάφοροι δημοσιογραφίσκοι προσπαθούν εναγωνίως να βγάλουν το ψωμί τους. Καταλαβαίνουμε αυτή τους την ανάγκη ιδιαίτερα σε μια εποχή που ο κόσμος αντιλαμβανόμενος το δημοσιογραφικό συνάφι ως πλήρως συνένοχο, με τα κόμματα της μεταπολίτευσης, για την κατάντια του, τους έχει γυρίσει την πλάτη οδηγώντας διάφορες καθεστωτικές φυλλάδες στο λουκέτο.

Έχουμε φτάσει, λοιπόν, στο υπέρτατο σημείο γελοιότητας οι δημοσιογραφίσκοι να παρουσιάζουν το κάθε τι που συμβαίνει σε αυτό τον τόπο, ως μια ακόμη πράξη της Χρυσής Αυγής. Αποδείξεις φυσικά δεν χρειάζονται, αφού πρωτεύει πάντα η εξυπηρέτηση των συμφερόντων που καταλήστευσαν τον Ελληνικό Λαό και ο μόνος τους φόβος είναι η Χρυσή Αυγή. Φτάσαμε μέχρι και η ράτσα ενός σκύλου να θεωρείται «απόδειξη» για το ότι ο ιδιοκτήτης του είναι «μέλος της Χρυσής Αυγής».

Σε αυτή την αστειότητα το μόνο που έχουμε να απαντήσουμε είναι ότι αντιλαμβανόμαστε τον τρόμο που διακατέχει τους δημοσιογραφίσκους και τα αφεντικά τους. Αν θέλουν μπορούν να μας θεωρήσουν υπαίτιους και για το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Μόνο αυτό απομένει, άλλωστε, που δεν το έχουν πει ακόμα. Εμείς από την πλευρά μας υποσχόμαστε να κάνουμε τον φόβο τους πραγματικότητα, γκρεμίζοντας το σαθρό οικοδόμημα της κλεπτοκρατίας που αυτοί και οι πολιτικοί θέλουν να συντηρήσουν.  Οι εκλογές πλησιάζουν, ο χρόνος της ασυδοσίας τελειώνει.

http://www.xryshaygh.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: