Featured Posts

31/5/12

Ακόμα πιο επιθετικοί, ακόμα πιο απαιτητικοί



Ακόμα πιο επιθετικοί, ακόμα πιο απαιτητικοί
Σε πρόσφατη συνέντευξή μου σε τηλεοπτικό σταθμό ρωτήθηκα αν η Χρυσή Αυγή προτίθεται να... "μαλακώσει", να ρίξει νερό στο κρασί της, να πλησιάσει - όσο γίνεται - το πρότυπο των καθεστωτικών κομμάτων. Η απάντηση που έδωσα ήταν σαφής και παρουσιάζει ξεκάθαρα την πορεία που έχει χαράξει το Κίνημα, τους στόχους και τις προοπτικές του: "Θα είμαστε ακόμα πιο επιθετικοί, ακόμα πιο απαιτητικοί, όχι για τα προσωπικά μας συμφέροντα, αλλά για τα δίκαια του Ελληνικού λαού..."

Τελευταία και με βάση την νομοθεσία και τις οδηγίες του Ε.Σ.Ρ. καταφέραμε να εξασφαλίσουμε κάποιες τηλεοπτικές εμφανίσεις σε σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας. Φυσικά, δε μας δόθηκε ο τηλεοπτικός χρόνος που αντιστοιχεί σε ένα κόμμα του 7%, παρ' όλα αυτά είχαμε τη δυνατότητα να δείξουμε το πραγματικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής στον Ελληνικό λαό, τις προτάσεις και τις θέσεις του Κινήματος για όλα τα φλέγοντα ζητήματα. Παράλληλα, την ημέρα της ορκωμοσίας της νέας βουλής, όλοι οι Έλληνες κατανόησαν το αυτονόητο. Πως η Χρυσή Αυγή είναι κάτι εντελώς νέο, μία πολιτική δύναμη που κινείται σε εντελώς διαφορετικό επίπεδο από το "κόμμα των πολιτικών κομμάτων".
Μέσα σε μία βουλή, που δικαίως ορισμένοι χαρακτήρισαν "νερόβραστη σούπα", η ευπρεπής και στρατιωτική παρουσία των Χρυσαυγιτών πέρασε ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε εκατομμύρια συμπατριώτες μας: πως μέσα στη γενική απαξίωση των πάντων, μέσα σε ένα καθεστώς απόλυτης διαφθοράς και παρακμής, ανατέλει μία νέα δύναμη κάθαρσης, μία δύναμη ικανή να ανατρέψει τα πάντα και να θέσει της βάσης για την εθνική μας ανάταση. Ήταν κωμική η στιγμή που όλοι οι εκπρόσωποι των παλαιών κομμάτων στάθηκαν... "κλαρίνο" μπροστά στο κοράνι, τιμώντας έτσι κάποιους ανθρώπους που δεν έχουν ξεκαθαρίσει αν δέχονται ως μητέρα πατρίδα τους την Ελλάδα ή την τουρκία. Ακόμα και αυτοί που παρουσιάζονται ως... τουρκοφάγοι, φύλακες του Έβρου και υπερπατριώτες (Καμμένος κλπ) κοιτούσαν με λοξές ματιές προς τα έδρανα που καθόταν η κοινοβουλευτική μας ομάδα. Είχαν αντιληφθεί προφανώς πως σε λίγο καιρό τα απο-κόμματά τους θα έχουν καταρρεύσει από τον ισχυρό εθνικιστικό άνεμο που πνέει στην Ελλάδα.

Η Χρυσή Αυγή και τα μέλη της, με βάση το νέο θεσμικό ρόλο που μας προσέφερε η υποστήριξη του λαού, έχουμε ένα τεράστιο έργο να επιτελέσουμε. Σε αυτή την εθνική προσπάθεια δε χωρούν συμβιβασμοί, υποχωρήσεις και διπλωματία. Μοναδική μας υποχρέωση είναι να γίνουμε ακόμα πιο επιθετικοί, ακόμα πιο απαιτητικοί, να ζητήσουμε και να πάρουμε τα πάντα, δηλαδή όλα όσα μας ανήκουν και μας τα έκλεψε το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας. Οι Χρυσαυγίτες, εκμεταλλευόμενοι το νέο θεσμικό τους ρόλο και τα δικαιώματα που απορρέουν από αυτόν, θα φτάσουν στα άκρα. Στα άκρα, όχι με την έννοια που θέτει σε αυτά η παραπληροφόρηση των συστημικών ΜΜΕ. Στα άκρα για τη της σωτηρία της χώρας, στα άκρα γιατί "μεγάλα προβλήματα απαιτούν ακραίες λύσεις". Στα άκρα γιατί οι μεσαίες λύσεις και οι μεσαίοι χώροι οδήγησαν τη χώρα στο χάος.

"Περί βλακείας..."
Θα κλείσω με μία σύντομη αναφορά στην εξαιρετικά εύστοχη δήλωση του Αρχηγού, αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό κ. Πικραμένο. Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την "άνοδο" του Σύριζα, ο Αρχηγός απάντησε ότι΄"όποιος συγχέει τον Τσίπρα με τον Στάλιν είναι οπωσδήποτε βλαξ". Κατήγγειλε με τον τρόπο αυτό την άθλια τακτική των μνημονιακών κομμάτων να προβάλλουν έναν αστείο τύπο ως το απόλυτο κακό, για να... επαναπατρίσουν όσα πρόβατα έχουν διαφύγει από το κομματικό τους μαντρί. Ως συμπλήρωμα στα παραπάνω θα προσθέσω ότι είναι επίσης βλαξ όποιος πιστεύει τα ποσοστά που δίνουν στο Σύριζα οι δημοσκοπήσεις. Πρόκειται στην πραγματικότητα για τεράστιες φούσκες, όπως αυτές που έδιναν στο κόμμα Κουβέλη και προεκλογικά έσκασαν με πάταγο. Όσο πραγματικό ήταν το 17% που έδιναν στη ΔΗΜ.ΑΡ., άλλο τόσο είναι το 27% που δίνουν στον Τσίπρα. Αυτός όμως είναι ο καλύτερος τρόπος να συμμαζευτούν τα απωλολότα πρόβατα, να ενισχυθεί το δίδυμο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, να κυβερνήσει με μεγάλη πλειοψηφία και να θάψει οριστικά τη χώρα στον εφιάλτη του μνημονίου και της ξενοκρατίας. Μοναδικό ανάχωμα απέναντι σε αυτή τη θλιβερή προοπτική μπορεί να αποτελέσει η ενίσχυση της Χρυσής Αυγής, του αληθινού Εθνικιστικού Κινήματος.
ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ
http://www.xryshaygh.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: