Featured Posts

24/5/12

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ....ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΜΕΤΑ!

Είναι αλήθεια, ότι και εκλογές να γίνουνε ,άκρητα κομματόσκυλα δε θα βγάλουνε.
Αυτοί οι καρεκλοκένταυροι,οι απάτριδες εξουσιολάτρες που κυβερνούν τόσα χρόνια και έχουνε ξεσκίσει με κλεψιές,την πανέμορφη Πατρίδα μας, μοναδικό σκοπό και στόχο, έχουνε να συνεχίσουν το βιασμό της Ελλάδας μας και τίποτα άλλο.
Είναι βέβαι γνωστό σε όλους μας, ότι όσοι πρωθυπουργοί έχουνε περάσει από εδώ, είναι όλοι τους διορισμένοι από τη λέσχη Μπίτελμπεργκ και τους ομοίους τους, εξ'ου και οι ανθελληνικές τους πράξεις τόσα χρόνια,μισό αιώνα κοντά.
Η σάρκα της Πατρίδας μας είναι ξεσκιμένη, η εθνική μας οικονομία είναι στα τάρταρα,η ανεργία είναι ίση με αυτής της περιόδου του 1930 και βέβαια όλα τα εθνικά μας θέματα, είναι στον...πυθμένα καλά κρυμμένα και ξεπουλημένα.
Μέσα σε όλο αυτό το...."μαύρο" φαύσμα, υπάρχουνε και τα "αναχώματα του Συστήματος τους", που φτίαξανε καινούριους "Καρατζαφέρηδες", που ακούνε στο όνομα "Ανεξάρτητοι Έλληνες".
Και όλα αυτά βέβαια, με μοναδικό σκοπό ,να κρατήσουν μακριά από τον Ελληνικό λαό, την πραγματική Ελληνική Φωνή,την πραγματική Πατριωτική Φωνή, την μοναδική ΕΛΛΗΝΙΚΗ σε όλα,στάση ευθύνης.
Μέχρι και τους ANONYMOUS έφεραν, να "βομβαρδίζουν" την κεντρική σελίδα...ενός Κινήματος !
Το επόμενο βήμα θα είναι, η έλευση του Ε.Τ.(phone...home...);;;;

Κυκλοφορούνε όλοι αυτοί,οι προδότες τους Ελληνισμού, σε όλα τα τηλε-μαγαζιά τους, σε όλες τις ώρες βεβαίως-βεβαίως κ το μόνον που κάνουν, είναι αυτό που ξέρουν πολύ καλά να κάνουν.
Να ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ τον κόσμο και να τον παραμυθιάζουν, όπως κάνουνε τόσα χρόνια.
Πάνε από εκπομπή σε εκπομπή και από δελτία σε δελτία είδησεων , έχοντας πάντα , συνεργούς και βοηθητικούς παράγοντες,όλους αυτούς τους γλύφτες "δημοσιογράφους", αυτούς τους παρλαπίπες της συκοφάντισης και διαμόρφωσης άποψης και πολιτικής.
Έχουνε τα "φιλαράκια τους" να τους βοηθάνε και να τους ρωτάνε ότι έχουνε συμφωνήσει από πριν να ερωτηθούν και κάνουν το κομμάτι τους , λασπολογώντας εναντίων μας, εναντίων των Ελλήνων Εθνικιστών,χωρίς φυσικά να μπορούμε να εκφράσουμε τις απόψεις και τις θέσεις μας πουθενά,"δημοκρατικά" πάντα!
Φτάνουν στο σημείο δε, να λένε ότι η "τακτική μας"¨είναι αυτή, που δε βγαίνουμε στα ΜΜΕ γιατί δε "θέλουμε" να μάθει ο κόσμος τις απόψεις κ τις θέσεις μας!
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε ;;;;

Ο κόσμος ξέρει πολύ καλά τι κάνετε τόσα χρόνια,ποιοί είστε και ειδικά τώρα με την πείνα που φέρατε στην Πατρίδα μας,ειδικά τώρα που διαλύσατε οτιδήποτε λειτουργούσε ως σήμερα, ειδικά τώρα που γεμίσατε ανεργία την Κοινωνιά μας , μα προπάντων τη Νεολαία μας,θα δείτε και την απάντηση του.
Η απάντηση του λαού μας, θα είναι σύντομη,λακωνική και προς μια κατεύθυνση στις Εκλογές που έρχονται.
Όσο και να προβάλεται τον cool Alexis....και όλες τις ΤΖΥΡΙΖΕΣ τους, όσο και να σπρώχνεται τις "δημοσκοπίσεις σας", ο λαός μας θα μιλήσει και θα μιλήσει σύντομα.
Γιατί αυτό το ποτάμι, πίσω δε γυρίζει.....και έχει έναν και μοναδικό σκοπό : Τον επαννεληνισμό της Πατρίδας μας , με ότι αυτό σημαίνει .
Και οι Έλληνες, ήταν, είναι και θα είναι για πάντα ....ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΑ !
Η μοναδική διαφορά από τα προηγούμενα χρόνια, είναι αυτό που οι προδότες δε θέλανε να συμβεί,μα συνέβει.
Η πολιτική παρουσία του Εθνικιστικού Κινήματος στα έδρανα της Βουλής. Και αυτό το πέτυχε είτε αρέσει σε μερικούς είτε όχι, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΛΟΙΠΟΝ ΞΑΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΞΑΝΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ !
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !

Υ.Γ.
Και μην ξεχνιόμαστε.....το 12 % είναι πολύ κοντά πλέον !

Ευάγγελος Dexter

4 σχόλια:

Polykarpos είπε...

“που θέλουν να μας φτάσουν;
θέλουν να διώξουν και τους τελευταίους Έλληνες;
τι θέλουν να πετύχουν;
θέλουν να υποβαθμίσουν ακόμη περισσότερο τις γειτονιές”

Σχόλιο
Φυσικά η υποβάθμιση ειναι εμφανής και ετσι τα ακίνητα θα πουλούνται για χάριν του Real Estate σε χαμηλές τιμές.

H αδυναμία αποτελέσματος από την πολιτεία οδηγεί σε αύξηση της οργής και αντίδραση, στο όποιο αρχικό αίτιο πχ όταν το αίτιο είναι η υπερβολική ύπαρξη μεταναστών η αντίδραση είναι εναντίον τους ….”

ΣΧΟΛΙΟ μας
Γιά να εξηγούμαστε δέν θεωρούμε δίκαιο το μονομερές ξέσπασμα της Οργής μας μόνο προς την πλευρά των λαθρομεταναστών – { πράγμα που φοβούμεθα ότι θα συμβεί σύντομα }……αλλά άν θέλουμε να είμεθα Δίκαοι, ας τιμωρήσουμε αυτούς ….τους οποίους γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ειναι υπεύθυνοι……

Ο κ.Τσίπρας και το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αντιληφθούν ότι δέν γεννήθηκαν σήμερα. Προυπήρχαν εδω και χρόνια μέσα στο Κοινοβούλιο όπως και όλα τα άλλα κόμματα επιδοτήθηκαν – επιχορηγήθηκαν αδρά και συνεχίζουν με οικον.εκρεμότητες. «Επιχορηγήσεις των κομμάτων: οι αριθμοί, οι αντιδράσεις, το θράσος και η ειρωνεία. …» internet… politicsgr.net/?p=15998 -..και μέχρι σήμερα τι έπραξαν ?;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Αποκλείουν επαναπατρισμό των λαθρομεταναστών και σε αντίθεση με οσα πράττουν ΟΛΕΣ οι ευρωπαικές κυβερνήσεις.
Θα περιμένουμε λοιπόν λέει την κατάργηση – τροποποίηση της Δουβλίνο ΙΙ { την οποία οι τότε κυβερνώντες προθύμως υπέγραψαν, αγνοώντας προκλητικότατα τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού }…… και μέχρι τότε ίδωμεν………… και εμείς ήδη υποφέρουμε και θα συνεχίσουμε να υποφέρουμε……… αφου ομιλεί αόριστα και με κανένα συγκεκριμένο μέτρο αντιμετώπισης.

Ο κ.Τσίπρας ισχυρίζεται οτι στη βάση της Κοινωνίας υποφέρει ο μετανάστης. Δέν μας λέει ότι υποφέρει ο πολίτης περισσότερο καθώς ….ο άνεργος μετανάστης μέσα στον αστικό ιστό ειναι μια κινούμενη βόμβα που εκπέμπει φθόνο, δημιουργεί ζηλοφθονία – οργή και εγκληματικότητα…….
{ πολλαπλές οι εγκληματικές ενέργειες στο αφύλακτο και απαξιωμένο εδω και χρόνια απο τα κόμματα Πεδίον του Αρεως των Αθηνών και των πολυκατοικίών του κέντρου της Αθήνας }…..

Συνεπώς χωρίς την συγκατάθεση και άποψη όλων των άλλων Ελλήνων εμμέσως πριν σαφώς χαιδεύει τα ώτα, υποστηρίζει την συνύπαρξη των μεταναστών με τους άλλους Ελληνες εργαζόμενους.

Polykarpos είπε...

Μία εβδομάδα πριν τις εκλογές της 6 Μαιου στο κεντρο της Αθήνας απο την πλ.Βικτωρίας έως την Αγ.Μελετίου πραγματοποιήθηκε πολυπληθής πορεία – “προγκρόμ” άνευ ελέγχου αστυνομικών δυνάμεων….. απο αγνώστου κομματικής ταυτότητας ( αντιεξουσιαστές – antifa.. ή κάτι άλλο ) μαυροφορεμένους νέους με διανομή φέιγ βολάν σε άγνωστη γλώσσα, βαψίματα στους τοίχους των πολυκατοικιών και με συνθήματα……. «αλλοδαποί εργάτες και έλληνες εργαζόμενοι ενωμένοι – ψήφιζε και μή ερεύνα – έλληνες ρατσιστές – Μπάτσοι νεοναζί T.V..όλα τα καθάρματα δουλεύουν μαζί {πρόσοψη Τράπεζα Ελλάδος Γ’Σεπτεμβρίου}.
Επίσης σε άλλες αφισσοκολήσεις στις προσόψεις των κτιρίων εντοπίζονται φράσεις όπως «φασίστες έλληνες και κινήματα – ρατσιστές – και εξω οι νεοναζί απο την κοινωνία»……
Προφανώς λοιπόν κινητοποιήσεις με εμφανή και απώτερο σκοπό την αποτροπή των ψηφοφόρων να στραφούν πρός τα….. δήθεν ακραία κόμματα.

Και διερωτώμεθα υπάρχουν στη Κοινωνία μας πραγματικά νεοναζί – υπάρχουν φασίστες – υπάρχουν ρατσιστές, υπάρχουν τεκμηριωμένες ενδείξεις…?.. ή ΟΛΑ ΑΥΤΑ ειναι απλώς ένα εφεύρημα αυτών των κινημάτων «γνωστών αγνώστων» ούτως ώστε οι Δημοκρατικοί έλληνες πολίτες να απομακρύνονται απο τα δήθεν ακραία…..ενω κατά τα άλλα πατριωτικά κόμματα ?;;;;;;;;;;;;;

Polykarpos είπε...

ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ περι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Εάν πάντα ταύτα αληθεύουν ως δήλωση του κόμματος του κ.Τσίπρα, αποτελούν τότε Οργουελικό ονειδος, το οποίο κυριολεκτικά θα εκτοπίσει τους Ελληνες απο την χώρα τους, αλλά με κατεσχημενες τις τυχόν μικρές περιουσίες που διαθέτουν, στέλνοντας τους πακέττο στις φάμπρικες του αναπτυσσόμενου Δ’ Οικονομικού Ράιχ, αφήνοντας την χώρα να κατοικείται απο μουσουλμάνους κυρίως εποίκους…………. με τα τζαμιά τους,
{ κατασκευασθέντα απο Ελληνες μεγαλοΑρχιτέκτονες και ΅ργολάβους με δικά μας ΕΣΠΑ !!} .και τις νομιμοποιήσεις τους, απολαμβάνοντας τα αγαθά που εμείς φτιάξαμε απο το 1821 και μετά.

Στο σημείο αυτό αναρωτιόμαστε .??.Τότε γιατί πολέμησαν οι Ελληνες το 1821?;;;;;;το 1912 – 13 ? γιατί πολέμησαν το 40 στην Αλβανία ? …..για να χαρίσουν μήπως το αίμα που έχυσαν στο υπαρκτό και εμφανές…… Allodapistan ???;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Εμείς ως εντρυφήσαντες εις τα κοινά και σκοπούμενοι ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ! και προτάσεις διαθέτουμε οι οποίες βασίζονται εις την Λογική, εις τον Αστικό Κώδικα, εις τους Νόμους εν γένει, και εις την Νομολογία των Δικαστηρίων μας, καθώς και απο το ΑρχαιοΕλληνικό Δίκαιο του οποίου ειμαστε μελετητές.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Για να έχεις την ιδιότητα του Ελληνα πολίτη, θα πρέπει σύμφωνα και με το ΑρχαιοΑθηναικό Δίκαιο να έχεις και τους δύο γονείς Ελληνες πολίτες..jus sanguinis.εξ αίματος.
Το ότι οι πρόγονοι σου έζησαν σε αυτή τη χώρα αποτελεί…. jus solis…………τοπικό κεκτημένο.

Αλλωστε και το Ελληνικό Σύνταγμα εγγυάται την ευτυχία και την οικονομική ανάπτυξη εκάστου πολίτη χωριστά, αλλά και το αυτό εγγυάται και για τους πολίτες γενικά ως σύνολο – Εθνος – Ελληνικό Λαό.

Αρα δέν απομονώνει το άτομο απο το κοινωνικό σύνολο και το εντάσσει σε ένα ομοειδές σύνολο, δηλαδή εγγυάται ότι το άτομο – Ελληνας δέν θα ζει ανάμεσα σε ξένους, αλλά ανάμεσα σε άλλους Ελληνες τηρουμένης ετσι της Συνταγματικής επιταγής, ότι η Πολιτεία οφείλει να συμβάλλει εις την ανάπτυξη της προσωπικότητας εκάστου ατόμου,… άρα προυπόθεση για να συμβεί αυτό ειναι ότι το άτομο θα πρέπει να ζεί και να περιβάλλεται απο άλλα άτομα,…. τα οποία θα βρίσκονται σε αρμονία με τις πεποιθήσεις και καταβολές εκάστου ενός, και πάντα ταύτα εντός του Θόλου της Δημοκρατίας.

Προτείνουμε λοιπόν την Υπερίσχυση του Ελληνικου Συντάγματος έναντι κάθε άλλου διεθνούς νόμου και για πρώτη φορά σε αυτή τη χώρα προτείνουμε “την σκληρή ποινική δίωξη όποιου νομοθετεί ενάντια στο Ελληνικό Σύνταγμα….. καθώς και την αποκατάσταση των ζημιών που ο ίδιος προκάλεσε”

Ως εκ τούτου εαν ισχύουν τα ανωτέρω δηλωθέντα…… του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ..και εαν υπήρχε τιμωρία για τους παραβάτες, σύμφωνα με την άνω πρόταση μας οι ευαγγελιζόμενοι τα “ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΑ” θα έπρεπε να είχαν ήδη διωχθεί.. ποινικά.

Το Ελληνικό Σύνταγμα θεωρούμε ότι ειναι αξιόπιστο και μας καλύπτει και γι’ αυτό ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ κ.Βενιζέλου περι αλλαγής του Συντάγματος… διότι θα εξυπηρετήσει αλλότριους σκοπούς.. δηλαδή τους σκοπούς της………… Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Συνεπώς ας μάθουμε πρώτα να τηρούμε το Δικό μας Σύνταγμα που μας ταιριάζει, ας τιμωρήσουμε πολύ σκληρά αυτούς που το παραβιάζουν απαιτώντας απο αυτούς επανόρθωση – αποκατάσταση…. δια της ιδίας αυτών περιουσίας…….και ας αφήσουμε τα αλλότρια Συντάγματα …για τους αλλότριους.

Παρασχάκης Γεώργιος Νομ.Δικαστικός Επιμελητής
Μελετητής ΑρχαιοΑθηναικού Δικαίου

Μαρκαράς Πολύκαρπος Αρχ.Μηχ.Παν.Ρώμης.ΤΕΕ 46487

http://polmarkarch.wordpress.com

http://kyameftopedioareos.blogspot.com

http://www.asda.gr/elxoroi

Unknown είπε...

ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ !