Featured Posts

4/3/12

Το Μέλλον της Πατρίδας , είναι η...ΚΡΙΣΗ!


http://pontosandaristera.files.wordpress.com/2010/09/stanczyk2.jpg 


...Ε δεν καταλαβαίνω την Κρίση τους !

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μου πλασάρουν στα ΜΜΕ, γιατί εγώ δεν έκανα ποτέ μου βήματα παραπέρα , απ' όσα μπορούσα να κάνω.
Χαίρομαι με την Κρίση, γιατί η Νεολαία θα παλέψει περισσότερο τώρα.
Θα αναγκαστεί να ζήσει σε αυτό που μπορεί να αντέξει και άρα θα μας κάνει πιο συνετούς και πιο δυνατούς.
Η Κρίση, είναι για όσους έχουνε φτιάξει μια ψεύτικη εικόνα για την ζωή τους και τον εαυτό τους, αγοράζοντας και άχρηστα και φανταχτερά μπιχλιμπίδια, όπως κάνανε άλλοτε οι Ινδιάνοι.
Μέσα από την Κρίση, η Νεολαία θα στραφεί στην αγροτιά, που αυτό ξέρουμε να κάνουμε καλά σαν λαός. Έτσι θα η Νεολαία, θα γίνει πιο σκληρή, θα γίνουμε πιο ‘Σπαρτιάτες’ .
Η Κρίση που παπαγαλίζουν τα ΜΜΕ, χτυπά αυτούς που κάνανε ζωή χαρισάμενη αλλά χωρίς λεφτά και με πολλά ‘δανικά’ από τις τράπεζες.
Αυτός που έχει μάθει να ζει με τα 800 ευρώ, δε θα έχει πρόβλημα να επιβιώσει και με τα 600, γιατί πολύ απλά θα αλλάξει λίγο τις συνήθειες του και θα συνεχίσει κανονικά.
Δεν έχει πρόβλημα η Νεολαία μας, γιατί πρέπει να μάθει να ζει ‘από χαμηλά’ και να κοιτάει πάντα τους άλλους από ‘χαμηλά’ , ώστε να μπορεί να τους ‘σηκώσει’ και αυτούς.
Αν κάποιος μάθει να κοιτάει τους άλλους από ‘ψηλά’, τότε πολύ εύκολα θα ‘πέσει’ γιατί θα τον τραβήξουν οι ‘κάτω’ του.
Χαίρομαι πολύ που έχουμε την Κρίση, γιατί αυτή θα αναζωγωνίσει την Πατρίδα μας και το Λαό μας.
Απ’ αυτήν θα γίνουμε και σοφότεροι και ισχυρότεροι.
Γιατί, μέσα από την Κρίση….είναι το Μέλλον της Ελλάδας μας !

Ευάγγελος Dexter

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βρε ηλίθιε βλάκα.. Βλέπεις τι ηλιθιότητες γράφεις; Πώς θα επιβιώσει ο κόσμος ρε; Με τα χαράτσια που μας επιβάλλουν να πληρώνουμε για να έχουμε ρεύμα, τους φόρους, όλα αυτά.. Που πηγαίνεις να πάρεις ένα πακέτο μακαρόνια να φας ρε γαμώτο λίγο και κάνει 1 ευρώ.. τα μακαρόνια ρε; Που μία οικογένεια με 500 ευρώ πώς θα ζήσει ρε γελοίε; Για πες.. Που τα έχεις σκεφτεί όλα.. Απλός πολίτης είμαι ρε.. Δεν είχα κάτι παραπανίσιο ποτέ.. Εντάξει είχα αρκετά ρούχα και παπούτσια, μα ως εκεί. Εκεί που όλα πήγαιναν μια χαρά και μπορούσε η οικογένεια μου να επιβιώσει καλά, αυτοί οι ΗΛΊΘΙΟΙ ψηφίσανε το μνημόνιο... Γιατί ρε παιδιά; Εγω σε τι φταίω..; Σοβαρέψου λίγο και δες τι ΜΑΛΑΚΊΕΣ γράφεις.. ΓΕΛΟΙΕ..

Unknown είπε...

Δεθα απαντήσω στις ύβρες σου, "ανώνυμε" και τις παρακάμπτω λέγοντας σου, ότι ΚΑΙ ΕΣΥ έβαλες το χεράκι σου ψηφίζοντας τους(το καταλαβαίνει κανείς από τα λεγόμενα σου ΕΥΚΟΛΑ...), καθώς ΚΑΙ ΕΣΥ λες από μόνος σου ότι "Απλός πολίτης είμαι ρε.. Δεν είχα κάτι παραπανίσιο ποτέ.. Εντάξει είχα αρκετά ρούχα και παπούτσια, μα ως εκεί. "

Αν ο καθένας μας αγαπητέ υβριστή μου, πήγαινε μέχρι εκεί που μπορούσε....δε θα είχαμε φτάσει ως εδώ.
Αυτό εξάλλου λεώ και στο άρθρο μου !
Ελπίζω να μην έχεις πλέον άλλη απορία και να κατάλαβες αυτό που υποτίθεται ότι διάβασες.
Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Βρε παλιομαλάκα ποιος σε είπε εσένα ότι εγώ τους ψήφισα; Ποια λεγόμενα μου; Εσύ ρε ηλίθιε Εθνικιστή φασίστα που σίγουρα μιλάς κιόλας.. Εσύ ρε μεγάλε δεν είχες παπούτσια; δεν είχες ρούχα; πλέον με αυτά ζω.. έχει πόσο καιρό που δεν αγοράζουμε!!Εκτός από αυτό.. Οι οικογένεις δε με απάντησες πώς ζουν.. Ξέρω οικογένεια που πέθανε ο πατέρας και έμειναν η μητέρα με τα δύο κορίτσια.. Η μητέρα δεν είναι δηλωμένη και παίρνει 500 ευρώ τον μήνα. Και τα κορίτσια σπουδάζουν..Ξέρεις τι θα πει αυτό; ότι ΔΕΝ έχει ούτε θέρμανση, δεν έχει ούτε τα βασικά(γάλα, ψωμί,κατάλληλο ρουχισμό). Και γιατί όλα αυτά; Γιατί ο Γιωργάκης και τα φιλαράκια του αποφάσισαν να ψηφίσουν το μνημόνιο... Φίλε, δεν ξέρεις τίποτε.. Η Νεολαία θα σωθεί από την κρίση κάνοντας τους αγρότες; Η Ελλάδα έχει πολλά μυαλά... Και είναι ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΑ.Και ξες γιατί; Γιατί αποφάσισαν να μας κάνουν την πιο φτωχή χώρα. Ναι πλέον μπορώ να το πω.. Ντρέπομαι για την πατρίδα μου..

Unknown είπε...

Χαχαχαχαχαχα.
Ευχαριστούμε που μας διασκεδάζεις όλους μας ....!!!

Ανώνυμος είπε...

Φαε το μακαρονι που κανει 0.49 και ειναι και ελληνικο , ή καλυτερα αγορασε απο καποιοιν συνεταιρισμο που κανει 0.25 και βοηθα τον συνελληνα και οχι το εργοστασιο τον εισαγωγεας τον εμπορο και τον προμηθευτη !!! Και αμα σε χαλαει τοσο η τιμη στο μακαρονι πανε αγορασε μηχανη να φτιαχνεις δικα σου, θα εχεις και λογο να πηγαινεις στο χωριο να βλεπεις τη γιαγια , αυγουλακια και λαχανικα απο τον κηπο , και οργανικα , τι αλλο θες !!! Ανωνυμε (αλκοολικε) ολοι ζοριζομαστε αλλα εμεις ζοριζομασταν και πριν και μεις δεν ειχαμε ουτε πολλες μπλουζες ουτε παντελονια μαρκας ουτε 40 ζευγαρια παπουτσια , απο την λαικη ψωνιζαμε και απο κει ψωνιζουμε και τωρα και αμα λαχει παμε και στον κυρ Μητσο το γρηγορο τακουνι να ξανασολαρουμε το τυπιο πατουμενο !!!
Το οτι δεν συμφωνεις με την γνωμη καποιου δε σου δινει το δικαιωμα να τον βριζεις , μπορει να ειχες καποιο δικιο αλλα το εχασες απο τις πρωτες λεξεις που εγραψες , και γω βλεποντας αυτα που γραφεις σε θεωρω μαλακα , ειμαι σιγουρος οτι ειχες φραγκακια , ησουν σε καποιο απο τα κομματα που τα κανανε σκατα και μαλλον το μεσον σου δεν βγηκε στις προηγουμενες εκλογες και εμεινες ξεκρεμαστος και γι'αυτο ξεσπας ετσι...
Αυτα τα νομιζω εγω για σενα , αλλα δεν τα λεω παραεξω , τα κραταω για μενα :P
Ντεξ , συγκεντρωωωσουυυυ

Unknown είπε...

Συγκεντρωμένος είμαι ....και για αυτό δεν ομιλώ άλλο. :)

Ανώνυμος είπε...

Κοιτάξτε.. Εγώ ΠΆΝΤΑ ΚΚΕ ψήφιζα. Και δεν θεωρώ ότι είναι σωστό να είναι η ψήφος κρυφή, αλλά τέλος πάντων. Όταν ρε φίλε ένα κιλό τυρί κάνει 8.15, τι να πάρω κατσίκα; Όρεξη είχα. Και όχι ρε φίλε, εγώ δεν είχα ρούχα μάρκας και παπούτσια μάρκες. Κι εγώ από τη λαϊκή ψώνιζα... Απλά να μας πει λίγο το φιλαράκι πιο πάνω.. πώς θα πληρώσουμε ρε φίλε το χαράτσι; Τους φόρους; Που πας να πάρεις ένα πακέτο τσιγάρα και δεν έχεις να τα πληρώσεις..!! που τα lm κάνουν 3.40
Πού φτάσαμε!!!!!!!!!!! Τέλος πάντων, επειδή ΔΕ μου απαντάς σε αυτό που σε ρωτάω, φαίνεται ότι δεν εχεις απάντηση

Ανώνυμος είπε...

Απο που ψωνιζεις ρε αδερφε? Δε βλεπεις προσφορες ? Δε ξερεις να προσεχεις τα λεφτα σου ? 1 κιλο τυρι λευκο (οχι φετα) απο εταιρια κομοτηνης 3.60 σε ολα τα σουπερμαρκετ (αλυσιδες μεν αλλα Ελληνικο προιον και Ελληνες εργαζομενοι) Μπορει τα LM να κανουν 3.40 αλλα δεν ειμαι ειδος πρωτης αναγκης , με το ιδιο σκεπτικο θα σου πω οτι μια 47" φλατ τηλεοραση κανει 450 ευρω ενω το 2000 μια κανονικη τηλεοραση 21" εκανε 500 ευρω !!! (ασχετο δλδ, αλλα βλεπεις οτι υπαρχει μειωση στα ηλεκτρικα πχ) δλδ δεν περιμενες να φτασει το τσιγαρο 5 ευρω, ισα ισα που καποια κατεβηκαν κιολας 20 λεπτα !!!
Το θεμα ειναι οτι εχεις δικιο , αλλα δικιο εχει και ο Ντεξτερ, παραγιναμε βολεψακηδες , τα ειχαμε ολα σε αποσταση χεριου, χρειαζομαστε αυτη τη σφαλιαρα να συνελθουμε ... Καποιοι την πληρωνουν πιο βαρια τη σφαλιαρα , ετσι γινετε παντα στην ιστορια , καποιοι πνιγονται γιατι οι αλλοι πατανε πανω τους να σωθουν !!!
Λυπαμαι που θα το πω αυτο αλλα νομιζω οτι και πριν ντρεποσουν για την πατριδα μας , εγω ποτε δεν ντραπηκα ουτε για την πατριδα μου ουτε για τους ανθρωπους της, ντρεπομαι για τους πολιτικους μας, αυτοι μας ριξανε εδω, και μην μου πεις οτι το ΚΚΕ δεν θα μας εφερνε εδω , γιατι αμα εβγαινε το ΚΚΕ θα ειχε πουλησει Μακεδονια στους σκοπιανους , Θρακη αιγαιο στους τουρκους και παει λεγοντας !!! και μη με βαλεις στο τρυπακι να ψαχνω αρθρα του ΚΚΕ και του Συριζα για αδερφους μακεδονες και δικαιωματα στο ονομα και μλκς ...

Ανώνυμος είπε...

Χμ... παρόλο που με διασκέδασε αρκετά ο φίλτατος ανώνυμος, οφείλω να του απαντήσω όπως πρέπει.
Πρώτον, όπως είπε κι ο Σωκράτης, όποιος δεν έχει επιχειρήματα, καταφεύγει στις ύβρεις. Δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε παραπάνω αυτό.
Δεύτερον, φιλαράκι, αν δεν μπορείς να τα μεγαλώσεις τα παιδιά, μην τα κάνεις! Όταν δεν ασχολείσαι με την επικαιρότητα, δεν βλέπεις ότι η κοινωνία πάει απ'το κακό στο χειρότερο. Επαναπαύεσαι στο μισθό που παίρνεις τώρα κι ύστερα έρχεται μια κρισάρα και τρως τ'αγγούρι και ζορίζεσαι.
Τρίτον, για ποιο λόγο κάνατε όλοι οι νεοέλληνες ανοίγματα που δεν μπορούσατε να στηρίξετε; Ερχόταν οι τράπεζες και σας δίνανε δάνεια (καταναλωτικά, διακοπών κλπ) και πηγαίνατε όλοι σα τ'αρνιά στη σφαγή και τα παίρνατε, χωρίς αν σκεφτείτε ότι δεν είχατε ούτε καν αυτά που δανειστήκατε να επιστρέψετε, πόσο μάλλον τους τόκους. Φροντιστήρια γιατί να κάνει το παιδί σου ρε φίλος; Να στρώσει τον κώλο του να διαβάσει κι γυναίκα σου αντί να βάφει τα νύχια της, να πηγαίνει στο σχολείο κάθε μέρα αν χρειαστείγια να παρακολουθεί την πρόοδό του και να κάθεται τ'απογεύματα αν το διαβάζει. Και μη μου πεις καμιά εξυπνάδα, διότι ήμουν Θεωρητική, δεν έκανα ούτε μισή ώρα εξωσχολικό μάθημα και αρίστευσα. Να βολευτείς με την περυσινή σεζόν και ν'αγοράσεις ρούχα και παπούτσια στις εκπτώσεις, αν δεν έχεις να βάλεις. Όταν πηγαίνεις στο super market ν'αγοράζεις μόνο τ'απαραίτητα κι αν σου περισσεύουν, πάρε και καμιά μπύρα για το ματς της Τρίτης. Α, και τα πολλά απορρυπαντικά μπορούν κάλλιστα ν'αντικατασταθούν με φυσικά προϊόντα, πολύ πιο αποτελεσματικά. Τα υπόλοιπα; ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ! Και το παιδί σου όταν πάει να σπουδάσει, να στρώσει τον κώλο του ξανά για διάβασμα και να βρει και μια δουλίτσα έστω 4ωρη να βοηθάει λίγο την κατάσταση. Κι όλα αυτά έπρεπε να τα κάνατε ΟΛΟΙ οι νεοέλληνες τις δύο προηγούμενες δεκαετίες, για να μην πω τρεις,
Τέταρτον, ΚΚΕ; Ποιο είανι ρε φιλάρα το ΚΚΕ; οι σφαγείς των ομοϊδεατών τους; Αυτοί δεν είανι που δεν παραδέχονται ποτέ τίποτα; Αυτοί που θα είχαν πουλήσει τα πάντα και δεν θα είχε μείνει τίποτα; Αυτοί που έχουν ξεχάσει τις λέξεις Εθνκή κυριαρχία, Έθνος, Προπάτορες, Τιμή και Αϊμα; Συγνώμη, αλλά είσαι επιεικώς γελοίος! Οι υπέρμαχοι της ξενοκρατίας και της λαθρομετανάστευσης, του παρεμπορίου και της εγκληματικότητας; Με συγχωρείς, αλλά χίλιες φορές να με αποκαλούν φασίστω, μισάνθρωπο και να με κατηγορούν για εκρήξεις μίσους και βίας, παρά ν'ακολουθώ το σύστημα και να παίζω μα τους κανόνες των παγκοσμίων εβραιοσιωνιστών!
Λυπάμαι, αλλά ΖΩΑ ήσασταν και ζώα ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ! Θα προτρέψετε παιδιά, ανήψια κι εγγόνια να εγκαταλείψουν τη χώρα στο έλεος του Αλλάχ και του Δαυίδ κι όσοι μείνουν πίσω θα παλέψουν μόνοι τους ενάντια σε όλους, κι ύστερα οι Έλληνες μετανάστες θα κουνάνε τον κώλο τους που θα έχουν κάνει περιουσία κι εμείς ακόμη θ'αναγεννάμε την Πατρίδα μέσα από τις στάχτες της.
Αλλά ένα σου λέω: όποιος κώλος κουνιέται, θα κόβεται. Κι άντε να γαμηθείτε οι υπόλοιποι ανθέλληνες τιποτένιοι! Σηκωθήκανε και οι ΚΚΕίτες να χτυπήσουν το κεφάλι!
Μετά τιμής, Ελίνα ΓΚ

Ανώνυμος είπε...

Ντέξτερ στη Χρυσή Αυγή έμαθες να γράφεις τόσο περισπούδαστα άρθρα;