Featured Posts

5/12/11

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ... ΜΕΧΡΙ ΕΚΘΕΣΗ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΩΝ ΕΣΤΗΣΑΝ!


"Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα Πολιτισμός και Τέχνη-Διάλογος II της κοινωνίας των πολιτών της Ε.Ε. και της Τουρκίας.
«Όλες οι επαφές πραγματοποιήθηκαν σε ένα κλίμα εξαιρετικής συνεργασίας, ιδιαίτερα στα εργαστήρια υπήρχε η αίσθηση των φίλων της γειτονιάς, έτσι όπως πρέπει να είναι οι σχέσεις των ανθρώπων και των λαών» τόνισε στην Turkish Greek News ο Γιάννης Γερούλιας, πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Γελοιογραφίας.
Στο πρόγραμμα το οποίο υποστηρίχτηκε από την Γενική Γραμματεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμμετείχαν ο Σύλλογος Τούρκων Γελοιογράφων και ο Σύλλογος Φίλων Γελοιογραφίας.
Οι Έλληνες γελοιογράφοι με τους συνάδελφους τους από την Τουρκία επισκέφτηκαν τους Δελφούς, το Μαυσωλείο του Διστόμου και την πόλη της Λιβαδειάς στη 1/12.
Στις 2 /12 το απόγευμα στη Λέσχη των Κόμικς στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε συζήτηση [πάνελ] για τις γειτονικές σχέσεις των 2 λαών και εγκαινιάστηκε η έκθεση γελοιογραφίας με σκίτσα που έγιναν για αυτό τον σκοπό.
Στην έκθεση συμμετείχαν οι δημιουργοί Nezih Danyal, Tan Oral, Kamil Masaraci, Izel Rozental, Muhammet Sengoz, Mert Gurkan, Ercan Akyol, Αντώνης Πάσσαρης, Σοφία Μητράκη, Νίκος Τριανταφύλλου, Γρηγόρης Γεωργίου, Ζήσης Παπαγεωργίου, Σεραφείμ Μπάκουλης, Γιάννης Γερούλιας.
Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι 11/12 και θα λειτουργεί κάθε απόγευμα [εκτός Δευτέρας ] από 19.00 έως 22.00 και Σαββατοκύριακο και τα πρωινά 10 π.μ. έως 14.00
ΛΕΣΧΗ ΚΟΜΙΚΣ Αγ. Ειρήνης 5, Μοναστηράκι τηλ: 210 –3318168"

turkishgreeknews.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: