Featured Posts

28/11/11

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ Τ.Ο. ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ



 
Την Παρασκευή 25 Nοεμβρίου, τα γραφεία Πειραιά έσφυζαν από κόσμο, όλων των ηλικιών, με κοινό παρονομαστή, το κριτικό πνεύμα και την αγωνιστική διάθεση, που γεννιούνται από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Ομιλία σχετικά με τους προβληματισμούς, που ανακύπτουν παρατηρώντας την παρακμή των Ηθών και τον εκμαυλισμό της κοινωνίας, παρουσιάστηκε από Συναγωνιστή.
Τονίστηκε ιδιαιτέρως η επίδραση της «θολοκουλτουριάκης» αριστερής γενιάς στον ευτελισμό της κοινωνικής και εθνικής μας ζωής, και στον αντίποδα, υπογραμμίστηκε η ανάγκη για Εθνική αφύπνιση και Εθνικό αγώνα.
Κατόπιν, ακολούθησε εκτενής συζήτηση επί του θέματος, με την συμμετοχή όλων των παρευρισκομένων Συναγωνιστών. Κάθε απόγευμα Παρασκευής τα γραφεία μας στον Πειραιά φιλοξενούν Συναγωνιστές, Συναγωνίστριες, καθώς και υποστηρικτές του Κινήματος, και παρουσιάζονται ομιλίες για θέματα, που αφορούν το Έθνος και την κοινωνία μας.

 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – Τ.Ο.ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Αγ. Κωνσταντίνου 13 – κάθε Παρασκευή: 7-9 μμ

“…Τα κέντρα εξουσίας, για να αποτρέψουν περαιτέρω ενίσχυση της Χρυσής Αυγής που αντιστέκεται πραγματικά, τις τελευταίες εβδομάδες έχουν αναθέσει στα Μ.Μ.Ε. νέα αποστολή: Την μεταστροφή του κόσμου προς την αριστερά. Όλο και περισσότερα άρθρα δημοσιεύονται για την ανάγκη δημιουργίας μίας «ενωμένης αριστεράς», για «την μοναδική ίσως φωνή αντίστασης» κ.λπ. Μία αριστερά που δεν έχει απλώς ξεπουληθεί, αλλά αποτελεί γνήσιο τέκνο του διεθνούς συστήματος και ανέκαθεν το εξυπηρετούσε. Είναι η ίδια αριστερά η οποία ανέκαθεν στήριζε ουσιαστικά το σύστημα και διαφωνούσε μόνο στη θεωρία και επιφανειακώς, είναι η ίδια αριστερά που ανέκαθεν είχε αντεθνική ρητορεία, είναι η ίδια αριστερά που εξέθρεψε τις τρομοκρατικές οργανώσεις που είναι γνωστό τοις πάσι πως ελέγχονται από τα δυτικά κέντρα εξουσίας και εκτελούν συγκεκριμένες αποστολές που δεν εξυπηρετούν τα εθνικά συμφέροντα, είναι η ίδια αριστερά που δεκαετίες τώρα εξυπηρετούσε ξένα κράτη προς όφελος της νοσηρής ιδεολογίας της, είναι η ίδια αριστερά που συμπορεύτηκε με το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα διαφθοράς και μίζας και δεν έκανε ποτέ τίποτα για να το αλλάξει. Προς αυτή την αριστερά επιχειρεί τώρα το σύστημα να στρέψει τον κόσμο για να εξαλείψουν κάθε πιθανότητα να διακοπούν τα σχέδιά τους. - ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ! - ΕΝΩΣΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ!”

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: