Featured Posts

16/10/11

Νέες κυκλοφορίες από συγκροτήματα της ελληνικής σκηνής



Η σελίδα υποστηρίζει την πολιτικοποιημένη μουσική ως έκφραση ενάντια στη μαζοποίηση των ημερών, ως τη φωνή σχημάτων και καλλιτεχνών που αρνούνται να υποκύψουν στην πολιτική ορθότητα που επιτάσσει η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Μέσω της πολιτικοποιημένης μουσικής παίρνουμε θέση. Θέση απέναντι στα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία, που απασχολούν τους Εθνικιστές σήμερα, συνδυάζοντας νότες και στίχο, δημιουργικότητα και εμπειρία. Στα πλαίσια αυτά, και επειδή δε ...θυμηθήκαμε την εθνικιστική μουσική υποκριτικά, για να καλύψουμε κάποιο κενό, σας παρουσιάζουμε τρεις αξιόλογες κυκλοφορίες με ελληνικό ενδιαφέρον, κοινώς, "φρέσκο πράμα".
Ξεκινάμε με τη νέα δουλειά των Σκάστε, μιας μη πολιτικά ορθής punk μπάντας από την πρωτεύουσα. "Σκάστε όλοι όμως", δουλειά κατά βάση ελληνόφωνη, τουλάχιστον όσον αφορά τα δικά τους κομμάτια. 21 κομμάτια, αρκετές διασκευές, και μπορείτε να κατεβάσετε το cd από εδώ. Νέα δουλειά όμως έχουμε και από τους Filopatria, οι οποίοι μετά το πρόσφατο "Order thru Chaos" επιστρέφουν με ένα split cd με τους Σουηδούς Bisson and the Vikings. 6 κομμάτια από την ελληνική μπάντα, συμπεριλαμβανομένης και μιας διασκευής, και εσείς μπορείτε να παραγγείλετε το cd από εδώ. Τέλος, ελληνική συμμετοχή (Mind Terrorist) έχουμε και σε μια γερμανική συλλογή με αφορμή την 11η Σεπτεμβρίου, ένα cd όπου οι συμμετέχοντες γράφουν ενάντια στον καπιταλισμό, την παγκοσμιοποίηση, τις ΗΠΑ και τα παγκόσμια αφεντικά. Εσείς μπορείτε να παραγγείλετε τη συλλογή από εδώ.

Γεγονός είναι ότι η σκηνή δραστηριοποιείται εντατικά, και έχουμε χρέος όλοι να την προβάλλουμε και να την στηρίζουμε, γιατί πολύ απλά ...είναι η μουσική μας, είναι η φωνή μας.
 
 
http://www.ediktyo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: