Featured Posts

8/9/11

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ



Όλα εδώ πληρώνονται…
Της… κακομοίρας γίνεται στην αγαπημένη των αριστερών τρομοκρατών, την «Ελευθεροτυπία». Τα λεφτά… τελειώσανε κι έτσι οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα είναι εδώ και δύο μήνες περίπου απλήρωτοι. Οι τράπεζες δεν δίνουν νέο δάνειο, οπότε η λύση είναι μία: ΛΟΥΚΕΤΟ!
Χθες, σε συνέλευση των εργαζομένων στην Χ.Κ. Τεγόπουλος και στην Φωτοεκδοτική, αποφασίστηκαν τα εξής:
-Να προχωρήσει σε κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων με στόχο την καταβολή των δεδουλευμένων.
-Να εξουσιοδοτήσει τα συνδικαλιστικά σωματεία των εργαζομένων να προχωρήσουν σε καταγγελία στην Επιθεώρηση Εργασίας για τους συναδέλφους που αμείβονται με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών και τους υπαλλήλους, που ενώ έχουν προσληφθεί με υπαλληλική σχέση πληρώνονται ως εργάτες.
-Να ζητήσει από την διοίκηση να σταματήσει τις συναινετικές απολύσεις.
-Να ζητήσει από την διεύθυνση της “Ε” να δημοσιευθούν τα παραπάνω στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας.
Η απάντηση της διοίκησης της ακροαριστερής εφημερίδας, ήταν ανάλογη του γνωστού σε όλους μας και πολυδιαφημισμένου… ήθους της αριστεράς: «Να φύγουν όσοι δεν αντέχουν το καθεστώς απληρωσιάς που υπάρχει και που θα συνεχίσει τους επόμενους μήνες. Ακόμα κι αν πάρουμε το δάνειο, δεν σημαίνει ότι θα εξομαλυνθούν οι πληρωμές, θα κάνουμε προγράμματα εθελουσίων με κίνητρο το ότι θα πάρουν την αποζημίωσή τους. Όσοι περισσότεροι φύγουν τόσο καλύτερα, κανένας αναντικατάστατος».
Εμείς από την πλευρά μας λέμε το εξής: Όσο πιο γρήγορα βάλει λουκέτο η Ελευθεροτυπία, (και οι υπόλοιπες φυλλάδες, ραδιόφωνα και κανάλια του κατεστημένου), τόσο καλύτερα. Δεν πρόκειται να λείψουν καθόλου από τον ελληνικό λαό…

Δεν υπάρχουν σχόλια: