Featured Posts

2/9/11

Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!



Η Ελλάδα πλέον, βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, και κοινωνική και εθνική με κύριους υπαίτιους τους κυβερνώντες αυτού του τόπου που μάλλον αγνοούν ότι κλήθηκαν να κυβερνήσουν μια χώρα από την οποία τα πάντα πηγάζουν! Και πως είναι δυνατόν, να αισθάνονται υπεύθυνοι απέναντι στην Μητέρα Ελλάδα, την στιγμή που οι ίδιοι ελέγχονται από τον Διεθνή Σιωνισμό; Φυσικά και δεν φταίνε όμως αποκλειστικά οι πολιτικοί, φταίει και ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, που αδιαφορώντας για το μέλλον της Πατρίδας του και της Φυλής του, ξεπουλά κάθε ελπίδα για μια Μεγάλη Ελλάδα, με μια ψήφο.

Μπροστά όμως σε αυτήν την παρακμή και τον ολοκληρωτικό εκφυλισμό, υπάρχουν κάποιοι που αντιστέκονται, κάποιοι που τόσα χρόνια φωνάζουν και διαδηλώνουν για αυτά τα οποία συμβαίνουν τώρα. Αυτοί λοιπόν, είναι οι Αγωνιστές της Χρυσής Αυγής, που κάθε μέρα δίνουν την δική τους μάχη χωρίς κανένα συμφέρον και υστεροβουλία. Ξεκινώντας την δράση της πριν μερικές δεκαετίες, και με κύριο άξονα τον Αρχηγό της, η Χρυσή Αυγή κατάφερε να εδραιώσει την δράση της σε όλη σχεδόν την Ελληνική Επικράτεια δημιουργώντας αγωνιστικούς Πυρήνες. Δεκάδες επιτυχημένες εκδηλώσεις ενάντια στην λαθρομετανάστευση, το μακεδονικό πρόβλημα, μνήμης για τους πεσόντες του Ελληνισμού και ότι άλλο θυμίζει Ελλάδα χωρίς την στήριξη ΚΑ-Ν-Ε-Ν-Ο-Σ. Οι εκδηλώσεις αυτές όμως είχαν μια Ιστορία, ξεκίνησαν ως ρυάκια, στην συνέχεια έγιναν ποτάμια και τώρα είναι χείμαρροι ανυπότακτων Ελλήνων, ενάντια στα τσιράκια της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Είναι φανερό ότι το σύστημα έχει τρομοκρατηθεί, γιατί εκτός από το να μας βλέπει στις πλατείες και τους δρόμους, τώρα μας βλέπει και ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ! Αμέτρητες συκοφαντίες και παραφιλολογίες εναντίον της Χρυσής Αυγής, γιατί στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βρίσκουν τον κίνδυνο, βλέπουν μπροστά τους έναν τοίχο να υψώνεται απέναντι στα σχέδιά τους, και με κάθε ΕΛΛΗΝΑ που έρχεται στο πλευρό μας, αυτός ο τοίχος γίνεται ολοένα και πιο ψηλός, ικανός να σταματήσει τον αιώνιο εχθρό μας! Το σύστημα, καθώς αναγνωρίζει πως αργά αλλά σταθερά χάνει έδαφος προσπαθεί με κάθε μέσο και όπλο που διαθέτει να μας πολεμά, μέσα από τα σχολεία, τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, τις καθεστωτικές φυλλάδες, και από οπουδήποτε μπορεί. Κάποιος, με μια πρώτη ματιά θα σκεφτόταν ότι το σύστημα είναι παντοδύναμο, μα φυσικά και όχι, γιατί μέσα σε όποιον κυλά το Ελληνικό Αίμα και ο παλμός της Ιστορίας, σε όποιον ακολουθεί πιστά τα Ιδανικά και τις Αξίες του Έθνους του, που θεμελίωσαν οι ένδοξοι πρόγονοί μας, δεν μπορούν να τον νικήσουν! Και δεν μπορούν γιατί δεν έχουν ΠΙΣΤΗ, μια πίστη που όπως αποδείχθηκε μέσα από τους Αγώνες των Ελλήνων Εθνικιστών είναι πιο δυνατή από την Φωτιά!

Η Χρυσή Αυγή αποτελεί τον Πυρήνα του Ελληνικού Εθνικισμού στην Ελλάδα, και γύρω από αυτόν τον Πυρήνα πρέπει να ανασυνταχθούμε όλοι, με πίστη στην Ηγεσία, μέχρι την τελική νίκη, και η νίκη αυτή δεν μπορεί παρά να είναι μία: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: