Featured Posts

7/9/11

Μνήμη Ελληνικού Ολοκαυτώματος στη Νέα Υόρκη



Η Ελληνική Ένωση Αμερικής, σας προσκαλεί στην φετινή ετήσια τελετή Μνήμης για την επέτειο του Ελληνικού Ολοκαυτώματος στους Εκκλησία των Τριών Ιεραρχών στις 18 Σεπτεμβρίου 2011. Η εκδήλωση οργανώνεται από τον Βασίλη Θεοδοσάκη και είναι η μακροβιότερη τελετή Μνήμης του Ελληνικού Ολοκαυτώματος στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το φετινό μνημόσυνο για τα θύματα του Ελληνικού Ολοκαυτώματος θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι με ομιλητή τον καθηγητή Μιχάλη Στρατη. Για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην λειτουργία της Εκκλησίας, η Θεία Λειτουργία ξεκινά στις 10:30 π.μ.
Ποιός:  Η επιτροπή διατήρησης του Μνημείου Ολοκαυτώματως Μικρασιατών
Τι: Τελετή Μνήμης για τα θύματα της Θράκης, της Μικράς Ασίας και του Πόντου που έχασαν την ζωή τους στα χέρια νεαρών Τούρκων και Κεμαλιστών.
Πότε: 12 το μεσημέρι Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου, 2011
Που: Εκκλησία Τριών Ιεραρχών, 1724 Avenue P  Brooklyn, New York
Όπως και τα προηγούμενα χρόνια η Ελληνική Ένωση Αμερικής, συνεχίζει να στηρίζει όλες της Ελληνο-Αρμένικες οργανώσεις στις προσπάθειές τους να τιμήσουν και να κάνουν γνωστές τις Ελληνικές, Αρμένικες και Ασσυριακές γενοκτονίες. Προσκαλούμε και άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμα του κ. Θεοδοσάκη και να οργανώσουν παρόμοιες εκδηλώσεις σε όλη την χώρα στις τοπικές κοινωνίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: