Featured Posts

7/9/11

Δριμεία επίθεση Λοβέρδου στους δημόσιους υπαλλήλους




Δριμεία επίθεση Λοβέρδου στους δημόσιους υπαλλήλους

«Ένα εκατομμύριο υπάλληλοι ταλαιπωρούν τα δέκα εκατομμύρια»
Πολλές συζητήσεις προκαλεί η φραστική επίθεση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου κατά των δημοσίων υπαλλήλων, την επομένη των ανακοινώσεων Βενιζέλου για άμεση εφαρμογή των μέτρων του μεσοπρόθεσμου προγράμματος. 

Μιλώντας στην επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων της Βουλής, χαρακτήρισε τη γραφειοκρατία «εχθρό» και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Το ένα εκατομμύριο υπάλληλοι, που ταλαιπωρούν τα δέκα εκατομμύρια με τη βεβαιότητα ότι ο δημόσιος τομέας είναι ισόβιος, μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν. Τα δέκα εκατομμύρια πληρώνουν αυτό το ένα εκατομμύριο».

Επιπλέον ο υπουργός Υγείας χαρακτήρισε το Σύνταγμα της χώρας «βραχνά» επισημαίνοντας ότι, χωρίς αλλαγές στη διοίκηση και τη δικαιοσύνη, η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει. «Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να ασκήσει πολιτικές χωρίς να νικήσει το ελληνικό δημόσιο εξαπατάται»», ανέφερε.

Ο κ. Λοβέρδος, εξαπέλυσε επίθεση και κατά της Αριστεράς λέγοντας ότι «στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης η ζωή έχει αξία μόνο αν είσαι αριστερός. Αν δεν είσαι σε πεθαίνουν μέσα σε 15 ημέρες. Ότι έγινε στην Ελλάδα κατά την διάρκεια του εμφυλίου αντιστράφηκε μετά την μεταπολίτευση».

Πηγή: 24h.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: