Featured Posts

17/9/11

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ! ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ



ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ !! 
Την αντιπρόεδρο της κυβέρνησης των Σκοπίων Τιούτα Αρίφι,, προσκάλεσε να επισκεφθεί επίσημα την Αθήνα, ο ομόλογος της Θεόδωρος Πάγκαλος, όπως μετέδωσε νωρίτερα σήμερα το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων «ΜΙΑ».
Απαντώντας σε πρόσφατη επιστολή που έλαβε από την κυρία Αρίφι, που είναι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γκρουέφκσι αρμόδια για την Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση, ο κ. Πάγκαλος δήλωσε την ετοιμότητα της Ελλάδας
να προσφέρει τεχνική βοήθεια στα Σκόπια, για ένταξή στην Ε.Ε, εφόσον λυθεί η διαφορά για την ονομασία.
Η επίσκεψη Αρίφι προγραμματίζεται για τον Δεκέμβριο και ουσιαστικά θα είναι πρώτη  φορά που υπουργός της κυβέρνησης Γκρουέφσκι, επισκέπτεται επίσημα την Ελλάδα.

Όλα αυτά λίγες μέρες μετά το σκοπιανό παραλήρημα και την φιέστα με τις σημαίες με το σήμα της Βεργίνας, τον χάρτη της “Μεγάλης Μακεδονίας” με σύνορα στον Όλυμπο και, βεβαίως, με φόντο τα αγάλματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
«Η επαφές μας θα εκβαθύνουν τη μεταξύ μας συνεργασία μας», δήλωσε στο «ΜΙΑ» η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης των Σκοπίων, αλβανικής καταγωγής του κόμματος DUI που συμμετέχει στην κυβέρνηση, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενο της επιστολής Πάγκαλου.
protothema 


Διαβάστε περισσότερα: http://trikalagr.blogspot.com/2011/09/blog-post_5769.html#ixzz1YFEiNnjg

Δεν υπάρχουν σχόλια: