Featured Posts

27/8/11

Επίσκεψη Ρώσου Συναγωνιστή στα γραφεία της Χρυσής Αυγής



Μία ακόμη επίσημη επίσκεψη από ξένους Συναγωνιστές έλαβε χώρα, αυτή τη φορά στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης, καθώς όπως όλα δείχνουν η Χρυσή Αυγή διαδραματίζει σπουδαίο ρόλο στον κοινό αγώνα για μια πραγματικά ελεύθερη Ευρώπη και αποτελεί για τους ξένους Συναγωνιστές πρότυπο Κινήματος. Οι δημοσιογραφικές καλύψεις τηλεοπτικών σταθμών απ' όλο τον κόσμο για τη δράση μας άλλωστε επιβεβαιώνουν ότι στην Ελλάδα υπάρχει ένα γενικό ρεύμα προς τον εθνικισμό που τείνει να λάβει μεγάλες διαστάσεις.

Πιο συγκεκριμένα, Συναγωνιστής από τη Ρωσία απεστάλη ως εκπρόσωπος του «Ρωσικού Μετώπου» για να διευρύνει τις ήδη καλές σχέσεις ανάμεσα στα δύο εθνικιστικά Κινήματα και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από κοντά σχετικά με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για ζητήματα που αφορούν τόσο τον τοπικό, όσο και τον διεθνή χάρτη. Ιδιαίτερη έκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι οι θέσεις μας βρίσκουν απόλυτη ανταπόκριση ανάμεσα στους ξένους εθνικιστές, κάτι που αποδεικνύεται από την αμέριστη συμπαράσταση τους σε θέματα μείζονος εθνικής σημασίας, όπως η κατοχή της Κύπρου, το Μακεδονικό ζήτημα κι άλλα.

Σε ολόκληρη την Ευρώπη, αλλά και τον κόσμο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για την Χρυσή Αυγή. Οι προσπάθειες μας για την ανάδειξη των κοινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε ως Έλληνες πρώτα και ως Ευρωπαίοι κατά δεύτερο λόγο, λαμβάνουν ευρεία αποδοχή από κάθε σωστά σκεπτόμενο άτομο. Μόνη εξαίρεση τα ενταύθα ΜΜΕ που συνεχίζουν ακάθεκτοι να διατηρούν συνωμοσία σιωπής, νομίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα ανακόψουν την άνοδο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: