Featured Posts

20/8/11

Το υποκατάστημα της ΜΙΤ απειλεί... (ανανέωση 3)


Image(Ανανέωση 22.15): Μετά τα αποκαλυπτήρια της τουρκικής προπαγάνδας, ήρθαν και οι απειλές και οι συκοφαντίες από το υποκατάστημα. Ατυχώς σας έχουν προλάβει τα κεντρικά γραφεία των τουρκικών υπηρεσιών στην επίθεση κατά του defencenet.gr, οπότε εδώ έρχεστε δεύτεροι (στις ειδήσεις σχεδόν πάντα τρίτοι και τέταρτοι).
Υ.Γ.: Αγωνιστικούς χαιρετισμούς από τους Κούρδους - κατά τα γραφόμενά σας - "τρομοκράτες"!
----------------------------------------------------------------------------------------------
Σε ελληνικό (;) site δημοσιεύθηκε η είδηση με τίτλο: "4.5 ώρες συνεδρίαζε το Εθνικό  Συμβούλιο Ασφαλείας της Τουρκίας, για να συζητήσει τα μέτρα που θα ληφθούν για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας", όπου "τρομοκρατία"χαρακτηριζόταν σε όλο το κείμενο ο απελευθερωτικός αγώνας του ΡΚΚ.
Το όλο ρεπορτάζ και ο τρόπος που ήταν γραμμένο ήταν σα να είχε γραφεί εκτός Ελλάδας (ανανέωση: Και όντως είχε γραφεί από τουρκολάγνο ανταποκριτή ο οποίος μετά το δημοσίευμα του defencenet.gr έσπευσε να προσθέσει εισαγωγικά στη λέξη "τρομοκρατία" και να τροποποιήσει το κείμενο, αλλά ήταν αργά γιατί η σελίδα με το αρχικό κείμενο έχει γίνει print screen και προστεθεί στην χοντρό φάκελο που συγκεντρώνουν οι ελληνικές υπηρεσίες για το συγκεκριμένο site)!
Μάλιστα το ρεπορτάζ κατέληγε με την φράση "Στο τέλος της συνεδρίασης ανακοινώθηκε πως «αποφασίστηκε η τρομοκρατία να καταπολεμηθεί με δυναμικό και  σκληρό τρόπο». Στην ίδια ανακοίνωση ζητείται από τα Μέσα Ενημέρωσης αυτοσυγκράτηση στην ενημέρωση και να συμβαδίζουν με την πολιτική της καταπολέμησης της τρομοκρατίας, κάτι που ίσως σημαίνει μερική λογοκρισία στα θέματα που αφορούν το PKK".
Τελικά οι γραμμές της ΜΙΤ δεν είναι και τόσο δύσκολο να διακριβωθούν...


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: