Featured Posts

27/7/11

"ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΤΕ Ο,ΤΙ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ"!



Απόλυτα βολικές για το εβραιοσιωνιστικό κατεστημένο των νεοταξιτών οι αποτρόπαιες πράξεις του μασώνου δολοφόνου!

Ήδη άρχισε η προπαγάνδα,με αιχμή του δόρατος τα εβραικής ιδιοκτησίας Μμε:Για όλα φταίνε οι...Σταυροφόροι,μας λένε τα παπαγαλάκια τους,υπερτονίζοντας μονάχα την "αδυναμία" του Μπρέιβικ στους Ναίτες και αποσιωπώντας τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του!

Καμία αναφορά δεν γίνεται στις ΦΙΛΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ θέσεις του,όπως και ΣΤΗΝ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ!

Προσπαθούν να τον κατατάξουν στους "νεοναζί",όταν ο ίδιος δηλώνει την απέχθειά του σε εκείνους!

Τον παρουσιάζουν ως...φανατικό Χριστιανό,που εξαιτίας του Σταυρού προχώρησε στη δολοφονία τόσων ανθρώπων!

Ο ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ:ΝΑ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΘΕΙ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ,ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!

Τι μας λένε οι διάφοροι υπέρμαχοι του πολυπολιτισμού;

"Είδατε τι έγινε στη Νορβηγία;Ακροδεξιός μανιακός,λόγω του χριστιανικού φονταμεταλισμού και ρατσισμού που τον διακατέχει,σκόρπισε τον θάνατο σε αθώους"!

Προσέξτε μια σημαντική λεπτομέρεια:Η δολοφονία ΛΕΥΚΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ και όχι αλλοδαπών μουσουλμάνων,όπως θα περίμενε κανείς,βολεύει αφάνταστα το Σύστημα!

Κι αυτό γιατί,σε περίπτωση που ο Μπρέιβικ σκότωνε π.χ. ισλαμιστές ομοιδεάτες του (δηλαδή φανατικούς), τότε σίγουρα θα έβρισκε πολλούς που θα επικροτούσαν τις πράξεις του (όχι πως τώρα δεν βρίσκει,αλλά πρόκειται για μια ασήμαντη μειοψηφία ψυχανώμαλων)!

Αντίθετα τώρα,με το τυφλό του χτύπημα,συνεισφέρει τα μέγιστα στην νεοταξική προπαγάνδα πως "δεν θα είμαστε ασφαλείς αν δεν αποδεχτούμε τον πολυπολιτισμό"!!!

Κι εδώ γεννώνται μερικά ερωτήματα:

-Πώς είναι δυνατόν ο δολοφόνος να έγραψε μόνος του ένα θηριώδες πόνημα 1500 σελίδων (!!!),στο οποίο αναφέρονται απίστευτες λεπτομέρειες για την οικονομική,πολιτική,ιστορική και κοινωνική κατάσταση σχεδόν όλων των ευρωπαικών κρατών;
Θα έλεγε κανείς,πως το "μανιφέστο" του θυμίζει περισσότερο καταγραφή γεγονότων ΑΠΟ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,παρά το...ημερολόγιο ενός τρελού!
-Πώς "βρέθηκε τυχαία" αυτό το μανιφέστο;
Υπάρχουν φυσικά και άλλα ερωτήματα:Η ουσία είναι πως,οι εβραιοσιωνιστές επικυρίαρχοι του πλανήτη,βρήκαν ένα πανίσχυρο άλλοθι για να επιβάλουν αυτό που πάντα ήθελαν,ειδικά στις "περίεργες" και παραδοσιακές ευρωπαικές χώρες:

ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ,ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΑΠΟ "ΑΧΤΑΡΜΑ"...ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ!

Αυτός είναι άλλωστε ένας από τους κύριους σκοπούς του Σιωνισμού,γι'αυτό και οι Ισραηλινοί θεωρούν τον δολοφόνο "δικό τους"!
Στην Ελλάδα,ο δημοσιοκαφρικός συρφετός ήδη άρχισε τη δαιμονοποίηση του Σταυρού και την παρουσίαση των εκατομμυρίων λαθρεποίκων ως...θυμάτων που "απειλούνται από Σταυροφόρους"!

Πραγματικά άκρως βολικό για την πολυπολιτισμική προπαγάνδα,που χρόνια τώρα "αγωνίζονται" να επιβάλουν στη χώρα μας,ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ!

Κλείνουμε με σχόλιο που μας έστειλε αναγνώστης του ιστολογίου,σχετικά με το θέμα:

Προσπαθούν απεγνωσμένα να περάσουν το μήνυμα ότι, όποιος διαφωνεί με τον "πολυπολιτισμό" και τις πολυφυλετικές κοινωνίες, είναι ένας εν δυνάμει "μανιακός" δολοφόνος !!

Άρα, βουλώστε το "κακοί χριστιανοί ρατσιστές" και μην αντιδράτε στην ισλαμοποίηση της Ευρώπης, διότι ταυτίζεστε με τον σχιζοφρενή δράστη !!

Κι εσύ Δημήτρη, είσαι ένας "εν δυνάμει" μανιακός δολοφόνος, διότι με τον απαράδεκτο τίτλο "ΕΛΛΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ", είσαι ηθικός συναυτουργός του μακελειού στο Όσλο !!

Δεν το ήξερες, "χριστιανέ ακροδεξιέ φονταμενταλιστή" Δημήτρη, ότι με το να υπερασπίζεσαι τον χριστιανικό χαρακτήρα της Ελλάδας - και γενικότερα της Ευρώπης - οπλίζεις το χέρι ενός μανιακού ;;

Ενημερώσου από τα "ελληνικά" τσοντοκάναλα, ειδικά το ALTER και τον Άκη Παυλόπουλο, και θα καταλάβεις τι ακριβώς είσαι, "κακέ νεοναζί χριστιανοφασίστα" !!

Άλλο θέμα βέβαια το ότι ένας ΓΝΗΣΙΟΣ "χριστιανός ακροδεξιός φονταμενταλιστής" ΔΕΝ θα ανήκε ποτέ σε μασωνική στοά, και ΔΕΝ θα υποστήριζε ΠΟΤΕ το Ισραήλ !!

Ασήμαντες "λεπτομέρειες", που "ξεχνούν" πολύ βολικά να αναφέρουν !!

Βασικός στόχος, η δαιμονοποίηση της Εθνικιστικής ιδεολογίας, του πατριωτισμού και του μαχητικού Χριστιανισμού !!
Ευχαριστούμε, αλλά ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣΗΣΟΥΜΕ !!




http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/07/blog-post_2576.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: