Featured Posts

9/7/11

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ"

 


Με μιά προβοκατόρικη ανάρτηση στο "ιντιμίντια" σε θέμα που αφορούσε την εξέλιξη σημερινής κινητοποίησης στην Ομόνοια από Επιτροπή Κατοίκων, "άγνωστοί" επιχειρούν βλακωδώς να με εμπλέξουν ή έστω να δημιουργήσουν εντυπώσεις, για επεισόδιο στο όποιο... υποτίθεται ότι καθοδηγώ (Από... φαστφουντάδικο, μιλώντας σε... δύο κινητά και αναφερόμενος σε... "μπάτσους"!)

Πέραν της αστειότητας των περιγραφομένων αλλά και του γεγονότος ότι έτσι κι αλλιώς βρισκόμουν αρκετά χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα καθ' όλη την διάρκεια της Παρασκευής και όχι μόνο του απογεύματος, η παραπάνω αναφορά (που επισυνάπτεται με φωτογραφία) δεν θα αποτελούσε αντικείμενο άξιο λόγου, αν δεν υπήρχε η βεβαιότητα ότι υπαγορευτής της ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ κάποιος από τους γνωστούς θαμώνες και οπαδούς του συγκεκριμένου αντεξουσιαστικού και αντεθνικού ιστότοπου -που λειτουργεί βέβαια με την ανοχή του καθεστώτος.

Είναι γνωστό άλλωστε πολύ καιρό ότι μερίδα του αυτοαποκαλούμενου "εθνικιστικού" χώρου ξεκατινιάζεται στον συγκεκριμένο ιστότοπο με την πολύτιμη συμβολή της πάλαι ποτέ "Υπηρεσίας Προστασίας Πολιτεύματος". Από αυτή την μερίδα προφανώς, ξεπετάχτηκε και ο εμπνευστής την εν λόγο δημοσίευσης, κάθε λεπτομέρεια της οποίας προκαλεί γέλια, σε φίλους, συναγωνιστές αλλά και πολιτικούς εχθρούς, που γνωρίζουν και τις προσωπικές και τις αγωνιστικές μου συμπεριφορές...


ΣΑΒΒΑΣ ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: