Featured Posts

8/7/11

Επιστολή στο Ε.Σ.Ρ. για την Τουρκολαγνεία του ΑΝΤΕΝΝΑ




Πρός τον πρόεδρο του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου Ελλάδος



Με ντροπή βλέπω πως ένα κανάλι χρηματοδοτούμενο από το Ελληνικό κράτος (Antenna) προβάλλει με τον πιο αισχρό τρόπο το κράτος της Τουρκίας και ειδικά το ψευδοκράτος ως νόμιμα-υφιστάμενο κράτος μέσω της φανατικής επιμονής να χρηματοδοτεί ηθοποιούς στην Τουρκία, όταν η Ελλάδα πεθαίνει οικονομικά. Πιο σημαντικά προσβάλλει ολόκληρο τον Ελληνισμό, προβάλλοντας το γειτονικό κράτος-ένα κράτος πρωταθλητή στην παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων- ως εκσυγχρονισμένο, μοντέρνο και όμορφο μέσω των καλωπισμένων του πρωταγωνιστών.
Για εμάς που είμαστε μορφωμένοι και τυγχάνουμε παιδείας και δεν επηρεαζόμαστε απο την φανατική και επίμονη προπαγάνδα του καναλιού να παρουσιάσει την γείτονο χώρα ως φίλη και εις όλα παρόμοια της δικής μας χώρας ίσως και καλύτερης, απαντούμε με οργή.
Είναι το λιγότερο ντροπή, στην ιστορία μας, στο έθνος και στην κληρονομιά μας, να δεχόμαστε να βλέπουμε και να χρηματοδοτούμε τέτοιες εκπομπές. Επιβάλλεται η συμμόρφωση του καναλιού και η επιστολή απάντησηήσας στο σοβαρότατο θέμα. Για μένα, το κλείσιμό του θα ήταν μεγίστως επιθυμητό και θα με χαροποιούσε ιδιαιτέρως το νέο αυτό, αλλά θα αρκεστώ προς το παρόν στην παύση της παναίσχυντης σειράς. Ούτως η άλλως δεν θα μας λείψει και η μεγάλη "ποιότητα" του καναλιού εάν παύσει την λειτουργία του.
Με σεβασμό στο έθνος μου στην πατρίδα μου την ιστορία και την κληρονομιά μου περιμένω κι απο εσάς να απαντήσετε αναλόγως και να πράξετε παρομοίως. Θα σας τιμήσει ιδιαιτέρως!

Αγγελική Μπαρμπεροπούλου
Καθηγήτρια Φυσικών Καταστροφών
USC
Καλιφόρνια, Η.Π.Α.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: