Featured Posts

3/7/11

Τη δική μας επανάσταση δε θα τη δείτε στα κανάλια…

Τις τελευταίες μέρες πολλά έχουν ακουστεί από διάφορους κύκλους και τους δορυφόρους τους. Ότι δήθεν η Χρυσή Αυγή έχει εμπλακεί σε επεισόδια, ότι δήθεν η Χρυσή Αυγή ευθύνεται για την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας και άλλα τέτοια χαριτωμένα. Οι απαντήσεις έχουν δοθεί οπότε δεν θα αναλωθούμε σε αυτό. Αυτό που πρέπει να τονιστεί όμως είναι η διαφορά ανάμεσα στις «επαναστάσεις» του φραπέ και στις διαδηλώσεις των πραγματικά εξοργισμένων Ελλήνων της Χρυσής Αυγής.
Η Χρυσή Αυγή έκανε εκδήλωση ενάντια στο δεύτερο μνημόνιο στον Πειραιά, με πάνω από χίλιους Έλληνες να φωνάζουν ενάντια στην υποδούλωση στους παγκόσμιους τοκογλύφους αλλά δεν το είδαμε σε κανένα μέσο παραπληροφόρησης. Η Χρυσή Αυγή έκανε εκδήλωση για την ελληνικότητα της Μακεδονίας με χίλιους Έλληνες εθνικιστές στην καρδιά της Θεσσαλονίκης αλλά ούτε κι αυτό το είδαμε σε κάποιο κανάλι. Όταν βέβαια μαζεύονται εκατό φουκαράδες του ΠΑΜΕ ή του αναρχοκαθεστωτικού χώρου το μαθαίνουν και οι πέτρες.
Εμάς βεβαίως αυτό δε μας ξενίζει καθόλου. Είμαστε στο δρόμο επί δεκαετίες και ποτέ κανένας από όλους αυτούς τους σάπιους δημοσιογράφους, που τελευταία τους είδαμε να προωθούν ολόκληρες “επαναστάσεις”, δεν λέει κουβέντα. Όταν όμως κληθούμε να απαντήσουμε στο τί κάναμε εμείς όλα αυτά τα χρόνια, πριν θυμηθούν όλοι να κάνουν την επανάσταση της κατσαρόλας και σίγουρα και αφού γυρίσουν στα σπίτια τους, θα έχουμε να απαντήσουμε πως κάναμε Αγώνα. Έναν Αγώνα πιο αγνό και πιο σκληρό από αυτούς που οργανώνονται μέσω… facebook.
Έναν Αγώνα για Ιδανικά, Ελευθερία, Εθνική Ανεξαρτησία και Αξιοπρέπεια. Οι Έλληνες εθνικιστές, οι Χρυσαυγίτες δεν έχουν ανάγκη καμία κατσαρόλα για να ξυπνήσουν, δεν έχουν ανάγκη κανένα χειραγωγήσιμο εγχείρημα για να κινητοποιηθούν. Ερχόμαστε και είμαστε χιλιάδες. Τη δική μας επανάσταση δε θα τη δείτε σε κανένα κανάλι, οπότε μη κάνετε τον κόπο να κάνετε ζάπινγκ. Εμείς θα αλλάξουμε τον κόσμο, όλοι οι άλλοι μπορούν να αλλάξουν τα κανάλια στην TV τους.

Χρυσή Αυγή μέχρι το τέλος!

http://www.resistance-hellas.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: