Featured Posts

13/7/11

Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ)- Δελτίο Τύπου: “ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ”:


.Οι χιλιάδες κόσμου που συμμετείχαν στην ειρηνική εκδήλωση της 12ης Ιουλίου, για να τιμήσουν τους νεκρούς της τραγωδίας στο Μαρί, έγιναν μάρτυρες ενός στυγνού αστυνομικού «κράτους» που εφαρμόζει κατασταλτικές πρακτικές Δικτατορικών καθεστώτων ενάντια στους ίδιους τους πολίτες του. Καταρχήν, ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ), οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως δεν έχουμε ευθύνη για τις χιλιάδες κόσμου που συμμετείχε ακομμάτιστα στην εκδήλωση, παρά μόνον ευθύνη αποκλειστικά για τα μέλη του Κινήματος μας. Τα μέλη του Κινήματος μας είναι αυτά που έφεραν διακριτικά του Ε.ΛΑ.Μ στις μπλούζες και τα καπέλα τους. Δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς που με το ύποπτο για προβοκάτσια υποσύνολο με τα καλυμμένα πρόσωπα που προκάλεσε εντάσεις και αδιάψευστος μάρτυρ είναι το τηλεοπτικό και φωτογραφικό υλικό.
Η Αστυνομία στις πλείστες των χωρών όπου επικρατεί πολίτευμα Δημοκρατικό οφείλουν να υπηρετούν τον πολίτη. Κάτι το οποίο στην κυριολεξία δεν ισχύει για την «δικιά μας» Αστυνομία, καθώς υπηρετεί τον εκάστοτε Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Πιο συγκεκριμένα, η Αστυνομία έδρασε ως προσωπική εταιρεία ασφαλείας του Προέδρου και χωρίς να καλύπτεται από κανέναν Νόμο επιτέθηκε κατά των χιλιάδων διαδηλωτών με πρωτοφανή και αχρείαστες ποσότητες χημικών ουσιών με αποτέλεσμα δεκάδες κόσμου να μετακινηθούν στα Νοσοκομεία με σοβαρά αναπνευστικά και καρδιολογικά προβλήματα.
Επίσης, σαν συγκροτημένη ομάδα χούλιγκαν κτυπούσε αλύπητα τον κόσμο και επιτέθηκε με διαθέσεις δολοφονικές ταυτόχρονα με διμοιρίες ΜΜΑΔ από τα εμπρός του κόσμου αλλά και τεθωρακισμένα οχήματα του ΕΑΟ από το πίσω μέρος του κόσμου. Τα τεθωρακισμένα οχήματα του ΕΑΟ κόντεψαν να πατήσουν δεκάδες κόσμου αφού του επιτέθηκαν πισώπλατα και συλλαμβάναν στα τυφλά εφόσον δεν ηταν παρόν ο ΕΑΟ κατά την διάρκεια της εκδηλώσεως και χωρίς καμία αιτία, γεγονός που αποδεικνύει πως είχαν άνοθεν εντολές για δημιουργεία κλίματος πανικού και καθαρής επιθέσεως.

Τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν αποτελούν μια προχεδιασμένη επιχείρηση η οποία είχε την σκοπιμότητα:

1ον) Να τρομοκρατήσει τους διαδηλωτές και τον υπόλοιπο κόσμο ότι όποιος διαδηλώνει το φρόνημα του θα καταστέλλεται και θα συλλαμβάνεται.
2ον) Να προπαγανδήσει, καθώς τα επεισόδια βολεύουν στο να περάσουν ως πρώτο θέμα στις ειδήσεις προκειμένου να φύγει το φώς της δημοσιότητας από τα γεγονότα της Ναυτικής Βάσεως «Ευάγγελος Φλωράκης»
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ), καταρχήν θα ήθελε να δηλώσει ένα μεγάλο ευχαριστώ στις χιλιάδες απλού κόσμου που χειροκρότησε την παρουσία του και συμμετείχε στο προσκλητήριο νεκρών. Επίσης όμως, διαβεβαιώνει πως θα κάνει τα πάντα προκειμένου να μην ξεχαστεί η τραγωδία από κανένα προπαγανδιστικό τρίκ της Κυβέρνησης.
Πιο δυνατοί και ενωμένοι από ποτέ, θα συνεχίσουμε τον Δίκαιο Εθνικιστικό Αγώνα μας μέχρι την τελική απελευθέρωση αυτού του μαρτυρικού Τόπου.
Η εγκληματική αμέλεια στο Μαρί, εντασσόταν στα πλαίσια της γνωστής σε όλους μας ανικανότητας της Κυβερνήσεως Χριστόφια και ήταν ως ένα σημείο αναμενόμενη. Αντί έστω να δηλώσει κάποιος επίσημως ένα ταπεινό συγνώμη, διέταξαν την Αστυνομία να κρατήσει την προαναφερθείσα παράνομη στάση και η ηγεσία του ΑΚΕΛ έκανε ψευδείς δηλώσεις αμαυρώσεως της ποιότητος των διαδηλωτών, γεγονότα που τους καθιστούν ως εγκληματίες , Κόκκινους Τρομοκράτες.

Γραφείο Τύπου Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: