Featured Posts

23/7/11

40 χρόνια σκλαβιάς: Πανηγυρίζουν κανάλια-τράπεζες(το ίδιο είναι!)Στην επιχείρηση «σωτηρίας» της Ελλάδος και το ταμείο των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων! Μονόδρομος η Εθνική Αντίσταση και η ολοκληρωτική ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Μνημονίου και «πακέτων»
Πανηγυρίζουν τα κανάλια (και οι τράπεζες βεβαίως- βεβαίως) για την νέα συμφωνία πακέτο, η οποία δήθεν θα σώσει την Ελλάδα. Στην πραγματικότητα οι μόνοι που σώνονται από αυτή την ιστορία είναι οι τράπεζες,
των οποίων τα ανοίγματα καλείται να πληρώσει ο Ελληνικός λαός! Γιατί τότε πανηγυρίζουν τα κανάλια;Μα για τον απλούστατο λόγο ότι είναι υπερχρεωμένα στις τράπεζες τόσο σαν επιχειρήσεις, όσο και σαν πρόσωπα… Γνωρίζουμε επί παραδείγματι την περίπτωση πασίγνωστου παρουσιαστή ειδήσεων, του οποίου η πολυτελείς κατοικία έχει αγοραστεί με υπέρογκο δάνειο από τράπεζα! Στην πραγματικότητα συνεχίζεται η υποδούλωση της χώρας όπως αυτή ψηφίστηκε από ΠΑΣΟΚ και Καρατζαφέρη, υποδούλωση την οποία δεν αρνείται και ο Σαμαράς και απλά λέει ότι θα διαπραγματευθεί τους όρους εάν γίνει κυβέρνηση!Δηλαδή, θα διαπραγματευτεί το μήκος της αλυσίδας, τους όρους της σκλαβιάς μας και της εθνικής ταπείνωσης! Όμως, τα κανάλια πανηγυρίζουν… και είναι βέβαιο ότι ο λαός (πάντα ευκολόπιστος και πάντα προδομένος ή τουλάχιστον κάποιο μέρος αυτού) θα παρασυρθεί και θα νομίζει ότι λύθηκαν τα προβλήματά του. Η εικονική πραγματικότητα όμως των πολύχρωμων καναλιών, αυτό το βίντεο game της δήθεν οικονομικής σωτηρίας δεν θα κρατήσει για πολύ και όλοι θα προσγειωθούν σύντομα στην σκληρή πραγματικότητα. Η μεσαία τάξη της Ελλάδος πάει για εξόντωση. Αυτή είναι η Αλήθεια!
Η μόνη λύση είναι η ολοκληρωτική καταγγελία και του μνημονίου και των πακέτων. Θυμίζουμε την υπερήφανη δήλωση του υπουργού των οικονομικών της Ιταλίας, ο οποίος σε ανάλογη πίεση που δέχθηκε η χώρα του προ ημερών, παρήγγειλε στις Βρυξέλλες και στην πρώην κομσομόλα κ. Μέρκελ, ότι στον Τιτανικό πνιγήκαν όλοι και της πρώτης θέσεως και των κάτω καταστρωμάτων…
Σας παραθέτουμε το σχετικό άρθρο για την «σωτηρία» της Ελλάδος από την νέα συμφωνία από το έγκυρο defencenet.gr:
«Το εύρος του εξευτελισμού της Ελλάδας (του “υπερήφανου λαός της Ελλάδας” που είπε χθες ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου τον οποίο η κυβέρνησή του τον οδήγησε να ζει υπό κατοχικό καθεστώς για τα επόμενα 40 χρόνια απεμπολώντας όλες τις προσφορές για οικονομική βοήθεια στις αρχές του 2010) γίνεται καλύτερα αντιληπτό, από το γεγονός ότι στην χθεσινή συμφωνία στήριξης της Ελλάδας περιλαμβάνεται και ένας … τουρκικός τραπεζικός όμιλος ο κολοσσός ΑΚ Bank, σύμφωνα με απόλυτα αξιόπιστες πληροφορίες του defencenet.gr.
Mάλιστα στο μετοχικό κεφάλαιο της συμμετέχει με σημαντικό ποσοστό το ταμείο των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων! Και στο ΔΣ της τράπεζας συμμετέχουν κορυφαία στελέχη του στρατιωτικοβιομηχανικού κατεστημένου της Τουρκίας!
Η συμμετοχή της ΑΚ Βank είναι πέραν πάσης αμφιβολίας και πολύ θα θέλαμε από κάποιους στην κυβέρνηση να μας εξηγήσουν πως δεχθήκαμε την συμμετοχή της εν λόγω τράπεζας για να μας σώσει!
Εκτός και αν πρέπει να πάρουμε το γνωστό τηλεοπτικό περιοδικό που μοιράζει κασέτες με μαθήματα της τουρκικής γλώσσας άνευ διδασκάλου για να μπορούμε να κινηθούμε στο “νέο τραπεζικό περιβάλλον”.
Ελάχιστη τσίπα δεν υπάρχει πάνω τους; Δέχονται να επανασυσταθεί η οθωμανική αυτοκρατορία; Θα βάλουν μετόχους στην διαχείριση του ελληνικού χρέους τους Τούρκους στρατοκράτες (γιατί περί αυτού πρόκειται);
Στη συμφωνία επίσης λαμβάνουν επίσης μέρος οι τράπεζες και ασφαλιστικές από ολόκληρο τον κόσμο όπως οι γερμανικές Allianz, Munich Re, Deutsche Bank, Commerzbank, Bayern LB, και οι γαλλικές AXA, BNP Paribas, Societe Generale, οι ελβετικές Credit Suisse, Swiss Re, Zurich Financial, η ισπανική BBVA, η οι βρετανικές HSBC, Standard Chartered, οι ιταλικές Generali και Intesa Sanpaolo, η ολλανδική ING, η σουηδική SEB, η βελγική Dexia, η καναδική Scotiabank, η κορεατική KB Financial Group, η Banco de Credito de Peru του Περού και η National Bank of Kuwait του Κουβέιτ.
Kάποια ελάχιστη κουβέντα, κάποια εξήγηση στον “υπερήφανο ελληνικό λαό” δεν έχει να πει ή να δώσει η κυβερνηση για την απόφασή της αυτή; Που είστε Κολοκοτρώνη και Κουντουριώτη να δείτε τους απογόνους σας…”
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: