Featured Posts

19/6/11

ΓΙΑΤΙ Η ΕΥΠ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ;


 







Αυτά που έρχονται τις επόμενες εβδομάδες ή μήνες στη χώρα, μέχρι να γίνουν εκλογές και να πάμε σε πολυκομματική κυβέρνηση, δεν θα έχουν ξαναγίνει από το 1949. Και θα αφορούν άμεσα θέματα ασφάλειας...

Η συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον διοικητή της ΕΥΠ Μπίκα δεν είναι τυχαία .Σίγουρα οι πληροφορίες περί σκληρών κακοποιών αλλοδαπών είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο , το ερώτημα είναι αν είναι αγανακτισμένοι ,είναι κατσαπλιάδες ,ή είναι εντολοδόχοι κάποιων κυβερνήσεων ή απλά πληρωμένοι απο κάποιους .
Η αναταραχή και οι βιαιότητες μπορούν να επεκταθούν σε σημείο που τα χθεσινά επεισόδια να φαντάζουν αστεία. Οι αρχές ασφαλείας ανησυχούν από την συμμετοχή λαθρομεταναστών και ξένων στις βιαιότητες. Η σύλληψη του 33χρονου από το Μπαγκλαντές που έκρυβε σιδερολοστούς σε πάρκο τους έχει κινητοποιήσει, αφού είναι σαφές ότι υπάρχει σχέδιο.
Έχουν ήδη τα σαΐνια της ΕΥΠ βγάλει φτερά και σε λίγο θα έχουμε και και λαγούς .! Αλλά αν δεν χειριστούμε με το θέμα με την αρμόζουσα σημασία όλα θα πάνε κατά διαβόλου ΠΡΟΣΟΧΗ Αυτά που θα έρθουν αν δεν προλάβουμε δεν θα συμμαζεύονται .
ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ
 
http://trikalagr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: