Featured Posts

16/6/11

Η Ιστορία του Έθνους σε καλεί....

Από που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις με τα σημερινά.....
Το μόνο σίγουρο είναι ότι έρχονται ΕΚΛΟΓΕΣ,όσο και να το καθυστερεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων, με τους τοπικούς της Άρχοντες...

Βλέπει ότι θα χαθεί ο αγώνας της για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση και η αιτία είναι αυτή ακριβώς που πολεμάνε αιώνες τώρα με όλων των ειδών πολέμου που διαθέτει στα χέρια της, ότι και να κάνει.
Η Αιτία αυτή, λέγεται Ελλάς. Πάντοτε Ελλάς λεγότανε άλλωστε...

Το επόμενο βήμα της Ν.Τ.Π,. είναι εκλογές στην Ελλάδα και τελευταίο χαρτί μια "εθνοσωτήρια" Οικουμενική Κυβέρνηση στην Πατρίδα μας.
Στο στόχαστρο είναι η χώρα του Πολιτισμού,της Ιστορίας και των Αξιών. Η χώρα που φτύνει κατάμουτρα τους σιωνιστές υπάνθρωπους και τους τραπεζίτες με τα οικονομικά τους κολπάκια.
Η χώρα με τους πολίτες - οπλίτες, που ανέκαθεν στα 5.000 χρόνια ιστορίας της, δεν κατέβασαν το κεφάλι τους σε κανέναν και για κανέναν.
Αν πέσει βλέπεις το Κάστρο, δε θα είναι απολύτως τίποτα μετά οι Πύργοι....

Να είσαι σίγουρος, ότι όσο υπνωτισμένος και να νοιώθεις, όσο και να σε χόρτασαν τόσα χρόνια με βλακώδες τηλεόραση, όσο και να σου πλασάρουν τους κίναιδους ως φυσιολογικό και τους επιτεθέμενους λαθρομετανάστες ως "έλληνες", στο τέλος θα σηκωθείς όρθιος και θα κάνεις αυτό που η Μοίρα σε έχει ορίσει να κάνεις !
Να πολεμίσεις αυτούς που δυναστεύουν την Πατρίδα σου και το Λαό της.
Θα δεις την Ιστορία του Έθνους να περνά μπροστά από τα μάτια σου, θα ακούσεις τα ουρλιαχτά της καταστροφής της Σμύρνης, θα δεις τα αιματοβαμένα νεκρά ελληνικά κορμιά στην Κύπρο μας, θα νοιώσεις δίπλα σου το Πνεύμα του Αχιλλέα και του Λεωνίδα και θα μυρίσεις τα χνώτα του Βουκεφάλα δίπλα σου και θα ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΙΣ μόλις καταλάβεις τι σε έχουνε κάνει τόσα χρόνια.

Και μόλις πιάσεις τα όπλα σου, θα Τρέμει η Γη στο άκουσμα ότι οι Έλληνες είναι και πάλι εδώ!
Θα Ανατέλλει ο Νέος Έλληνικός Πολιτισμός, που τόσο καρτερικά υπομένουν πολλοί πάνω σ'αυτής τη Γη, που την κατασπαράζουν τόσα χρόνια οι Προαιώνιοι Εχθροί σου,οι Εβραίοι.
Φόρα την Ιστορία σου, Οπλίσου με Θάρρος, Αρετή και Τόλμη και Πολέμα τους προδότες πρώτα και έπειτα τους εχθρούς σου.
Έλληνα, η Ιστορία του Έθνους σε καλεί.....


Ευάγγελος Dexter

Δεν υπάρχουν σχόλια: