Featured Posts

15/4/11

Τον Ιούνιο η απόφαση για την Ιθαγένεια: ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ – ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ


 
Στις 3 Ιουνίου θα διεξαχθεί η εξαιρετικά κρίσιμη συνεδρίαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, προκειμένου να συζητηθεί η απόφαση του τμήματος του ΣτΕ που έκρινε αντισυνταγματικό τον νόμο του ΠΑΣΟΚ περί Ιθαγένειας. Το Ελληνικό Κέντρο Ευρωπαϊκών Αναλύσεων αναφέρει: Όπως γίνεται αντιληπτό, πρόκειται για μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή. Διότι από την τελική απόφαση κρίνεται εν πολλοίς αν θα παραμείνει η Ελλάδα εθνικό κράτος. Παρόλο που συνηθίζεται η Ολομέλεια του ΣτΕ να “εγκρίνει” τις αποφάσεις των τμημάτων, είναι δεδομένο ότι κάποιοι θα επιχειρήσουν να παίξουν πολιτικά παιχνίδια, προκειμένου να καταφέρουν να επιβάλλουν τις πολιτικές ιδεοληψίες τους σε βάρος της κοινωνίας.
Όπως σχετικά αναγράφεται, “επειδή, σύμφωνα με το άρθρο 100 παρ. 5 Συντάγματος, όταν τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας ή του Αρείου Πάγου ή του Ελεγκτικού Συνεδρίου κρίνει διάταξη νόμου αντισυνταγματική, παραπέμπεται υποχρεωτικά το ζήτημα στην οικεία Ολομέλεια, επιδόθηκε στις 28.03.2011 κλήση για συζήτηση της υπόθεσης στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, την 3η Ιουνίου 2011, ημέρα Παρασκευή & ώρα 9.30 π.μ.
Μένει να δούμε πραγματικά αν το ΣτΕ θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων ή αν πρόκειται να ξεχάσουμε μια και για πάντα το Εθνικό κράτος.
Η Θέση της Χρυσής Αυγής είναι Απόλυτη και Αδιαπραγμάτευτη: ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ – ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ. Το πολιτικό κατεστημένο έχει αποφασίσει από καιρό να αντικαταστήσει τους Έλληνες με αλλοδαπούς. Χάνουμε την πατρίδα μας προς χάριν της παγκοσμιοποίησης και της πλουτοκρατίας. Η απόφαση της 3ης Ιουνίου είναι ιστορικής σημασίας για το Αύριο του Έθνους μας.

http://xryshaygh.wordpress.com/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: