Featured Posts

4/3/11

Ένα Εθνικό και Λαϊκό Κίνημα γεννιέται: Μετά τον Τσοχατζόπουλο σειρά είχε ο Σημίτης


 
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΣΗΜΙΤΗ
Μεγάλη και μαζική η διαμαρτυρία κάτω από το σπίτι του Κώστα Σημίτη στο Κολωνάκι. Δύο διμοιρίες ΜΑΤ είχαν αποκλείσει και από τις δύο πλευρές την πρόσβαση στο σπίτι του πρώην πρωθυπουργού. Χιλιάδες πολίτες είχαν καταλάβει όλη την πλατεία Κολωνακίου και διαμαρτύρονταν για την κατάσταση που έφτασε η χώρα, θεωρώντας σαν έναν από τους κύριους υπευθύνους τον πρώην πρωθυπουργό. Η συγκέντρωση στις τέσσερις το απόγευμα με αντικείμενο την ΕΝΟΧΗ για την οικονομική κατάσταση της χώρας και του καθεστώτος Σημίτη. Από τα συνθήματα που κυριάρχησαν ήταν “κλέφτες, κλέφτες”, “αλήτες, προδότες, πολιτικοί” , “Σημίτη, …Σημίτη μας έκλεισες το σπίτι”, «να καεί, να καεί το μπουρδέλο η βουλή». Στο τέλος της συγκεντρώσεως οι πολίτες έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο, ενώ εκατοντάδες ήταν οι Γαλανόλευκες που ανέμιζαν στην παγωμένη πλατεία.
Βεβαίως το ΠΑΣΟΚ πίσω από αυτή τη διαμαρτυρία βλέπει δάκτυλο της Ν.Δ. Κούνια που τους κούναγε… Θα ήταν πολύ καλά γι’ αυτούς σε αυτή την περίπτωση! Ένα νέο Κίνημα γεννιέται, το οποίο είναι ενάντια στο πολιτικό κατεστημένο στο σύνολό του και τουλάχιστον ατυχής ήταν η δήλωση Πεταλωτή όπως προκύπτει από το παρακάτω δημοσίευμα:
«Τη Νέα Δημοκρατία βλέπει η κυβέρνηση πίσω από την πρόσκληση μέσω διαδικτύου για συγκέντρωση έξω από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη. «Η ΝΔ έχει ευθύνη να συμμαζέψει τέτοιου είδους συμπεριφορές», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. “Τέτοιου είδους ενέργειες, μέσα από μια οργανωμένη πολιτική δραστηριότητα, ειδικά εναντίον ενός πρώην πρωθυπουργού που έχει προσφέρει πολλά στη χώρα, είναι πραγματικά καταδικαστέες”, πρόσθεσε ο Γ. Πεταλωτής. Υποστήριξε ότι πρόκειται για “μεθοδευμένο και υποκινούμενο” σχέδιο, που εντάσσεται σε ένα συνολικό σχέδιο απαξίωσης του πολιτικού συστήματος. “Είναι γνωστό από την ιστορία τι σημαίνει, αγανακτισμένοι πολίτες”, πρόσθεσε.»


http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: