Featured Posts

6/3/11

Για τους ασυμβίβαστους ΕΛΛΗΝΕΣ, που δεν δίνουν «Γην και ύδωρ» στους παγκόσμιους τοκογλύφους



 
ΕΡΧΕΤΑΙ η ώρα που θα μετρηθούν οι Αληθινοί Εθνικιστές, οι απροσκύνητοι και ασυμβίβαστοι, αυτοί που δεν παραχωρούν «Γην και ύδωρ» στους παγκόσμιους τοκογλύφους, που δεν έχουν το θράσος και τον κυνισμό των πολιτικάντηδων να αποκαλούν την εθνική προδοσία… «σώφρονα πολιτική»!
Με κάθε δύναμη που διαθέτουμε θα βροντοφωνάζουμε προς κάθε κατεύθυνση πως το μνημόνιο είναι εθνική προδοσία! Είναι το αποτέλεσμα της τραγικά ανεπαρκούς πολιτικής των ανικάνων, οι οποίοι κυβέρνησαν την χώρα τις τελευταίες δεκαετίες. Από αυτό το αδιέξοδο δεν είναι δυνατόν να μας σώσει κανένα από τα δεκανίκια του συστήματος, από τα παραμάγαζα των δύο κομμάτων της εξουσίας, ούτε βέβαια η ιστορικά χρεοκοπημένη αριστερά, παρά μόνον ένα αληθινά εθνικιστικό κίνημα, λαϊκό, πατριωτικό, αντικαπιταλιστικό, που θα πολεμήσει την ξενοκρατία είτε αυτή αφορά τους παγκόσμιους τοκογλύφους, είτε τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που έφεραν στην χώρα μας χωρίς ποτέ να μας ρωτήσουν γι’ αυτό
Ανίκανοι να αντιμετωπίσουν την καταστροφή που αυτοί οι ίδιοι έφεραν ετοιμάζονται καθώς όλα δείχνουν για εκλογές. Στις εκλογές, που έρχονται, πρέπει να δείξουμε την δύναμή μας. Περιφρονώντας τους καθώς πρέπει συμβουλάτορες επαναλαμβάνουμε και επιμένουμε: «ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΚΡΑΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ»! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εδώ για να δώσει την μάχη των ΕΛΛΗΝΩΝ!

ΔΩΣΕ ΧΡΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΓΚΡΙΖΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ!

Είναι δικό σου λάθος η «οικονομική κρίση» του καπιταλισμού;

ΟΧΙ – Ζητάνε όμως να βγάλεις το φίδι από τυν τρύπα με νέους φόρους, που θα πληρώσεις ΕΣΥ για να ξεχρεώσει η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ.

Σε ρώτησε κανείς αν θέλεις παραπάνω από 2.000.000 λαθρομετανάστες; ΟΧΙ – Και όμως ετοιμάζονται να φέρουν ακόμα 2.000.000! Σύμφωνα με την Ε.Ε., στην Ελλάδα του 2014 θα υπάρχουν τουλάχιστον 4.000.000 λαθρομετανάστες!

Πιστεύεις ότι τα κόμματα και οι πολιτικάντηδες σε εκπροσωπούν; ΟΧΙ – Είναι πολύ απασχολημένοι με τα δικά τους «προβλήματα» όπως τις ΜΙΖΕΣ, την ΔΙΑΦΘΟΡΑ και κάθε είδους ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ενάντια στον Ελληνικό λαό.

Πιστεύεις κι εσύ πως πρέπει να τελειώνουμε με την ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ των ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ; ΝΑΙ – Τότε για σένα υπάρχει ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ:

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

 

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: