Featured Posts

10/3/11

Η Επιθετική Στάση που μας λείπει και που μας αρμόζει....

Το πρόβλημα της αποστροφής του κόσμου από την πολιτική ζωή του Τόπου είναι εμφανέστατο τα τελευταία 15 χρόνια και μέρα με τη μέρα μεγαλώνει περισσότερο αυτή η αποστροφή του.
Ακούς τη Νεολαία, να μην ασχολείται με την πολιτική γιατί προτιμούν τον φραπέ.
Ακούς από τη γιαγιά σου να μιλάει για τον Ανδρέα Παπανδρέου ακόμα κ μάλιστα τρελαίνεσαι όταν σου ξεφουρνίζει ότι αυτός κυβερνά σήμερα.
Ακούς τους γονείς σου να υποστηρίζουν ακόμα αυτούς που τους βόλεψαν αλλά να κλαίγονται που περικόπτονται οι μισθοί τους και που εσύ δεν έχεις δουλειά.
Α!!! Ξέχασα..... ο Έλληνας είναι τεμπέλης και άεργος..... έτσι μας μάθανε κ στο σχολείο από μικρούς.


Η ευθύνη των Εθνικιστών σε όλο αυτό το "μεγαλείο" είναι τεράστια, γιατί ποτέ δεν έκαναν κάτι για να αλλάξει αυτή η εικόνα.
Ποτέ δεν έγινε μια διαμαρτυρία, μια συγκέντρωση , μια πορεία, μια ομιλία, μια έκδοση βιβλίου, μια εκπομπή, κάτι ρε αδερφέ , που να τοποθετηθεί η Φωνή των Εθνικιστών, που όντως ανησυχεί και προβλέπει τις εξελίξεις πάντα...
Και αυτό είναι λογικότατο γιατί στις Τάξεις των Εθνικιστών, το Σύστημα που πολεμάμε και που μας πολεμάει, έβαλε την "καρέκλα" και σε εμάς.
Γλυκές οι κλάρες.....γλυκό το μέλι...... 500 ομάδες Εθνικιστών, με πραγματική έκφραση φωνής κ δήλωση παρουσίας στον Τόπο μας, μέσα από την μεγαλύτερη ομάδα, τη Χρυσή Αυγή.
Αυτό δεν είναι αναγκαστικά κακό..... αλλά η έλλειψη ενός Ηγέτη μας κοστίζει και είναι προφανές.
Γνωρίζω ότι θα καταφύγουν μερικοί στις σύνηθες πρακτικές τους, χαρακτηρίζοντας με ως "εθνικιστή του καναπέ", του διαδικτίου κτλ αλλά πραγματικά δε με απασχολεί η γνώμη κανενός από δ'αύτους και ποτέ δε με ενδιέφερε.
Αν δεν υπάρξει μια Επιθετική Μορφή της Ιδεολογίας μας δε θα αλλάξει τίποτα.
Η Στάση μας είναι άκρως Αμυντική κ απλά οι "φωστήρες μας" περιμένουν τα γεγονότα πλέον κ ακολουθούν.
Ο Εθνικιστής είναι αυτός που προβλέπει. Αυτός που είναι η Επίθεση και εμείς καταντήσαμε να παρακολουθούμε, με αρνητικότατες διαστάσεις για την πορεία της Πατρίδας μας .
Δηλώνουμε Εθνικιστές και είμαστε απλοί παρατηρητές που αντιδράμε βέβαια.... αντί να είμαστε μπροστά από τις εξελίξεις και να ΠΡΟΤΗΝΟΥΜΕ λύσεις υπαρκτές για τον πολυαγαπημένο μας Ελληνικό Λαό.
Όσο θα υπάρχει αυτή η στάση "αναμονής μας", θα συμβαίνουν ακριβώς τα ίδια και χειρότερα, εκτός και αν πλέον μας ενδιαφέρει το έδρανο της Βουλής "τους"...... και δεν το έχουμε καταλάβει.....
Διότι ο Εθνικιστής δε θέλει Ψήφους Δημοκρατικές από τον πρεζάκια και το τραβέλι, τον αράπη και την πούστρα.
Ο Εθνικιστής θέλει την Πατρίδα του ΙΣΧΥΡΗ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ και πρέπει να Προελαύνει....


Ευάγγελος Dexter

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ !!!!
ΠΕΣ ΤΑ !!!!
Κ ΕΓΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΨΗΦΙΖΩ , ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΤΑ !!!!!!!

ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ !

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ !

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΡΑΣΧΑΚΗΣ είπε...

ΗΓΕΤΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ Ν ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΦΙΜΩΣΕΙ ΤΑ ΜΜΕ?

Ανώνυμος είπε...

Φιλε ΚΩΣΤΗ , ο Ηγετης βγαινει μπροστα απο μονος του γιατι ειναι στη Φυση του απλα....

--Αρισταρχος--

Ανώνυμος είπε...

ρε μπαγλαμα βαγγελακη εσυ ποτε ηρθες στα γραφεια μας?ποτε γνωρισες τον Αρχηγο? και αν ζεις οντως στην Ελλαδα πως γινεται να μη γνωριζεις οτι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κανει πανω απο 10 πορειες σε ολοκληρη την ΕΛΛΑΔΑ καθε χρονο? μετα φταιμε που σε λεμε εθνικιστη του καναπε ρε κουραμπιε. ολοκληρο βιβλιοπωλειο εχουμε επισης αλλα εσυ μαλλον δε το ξερεις. οπως επισης οι χαιρετουρες και το ξεκατινιασμα στο δημοτικο συμβουλιο δε σου φτανουν εισαι πιο ακραιος φαινεται..εγω θελω να ρωτησω εσυ τι εχεις κανει που σου δινει το δικαιωμα να κρινεις για τον Ηγετη? τι ειναι αυτο που σου δινει λογο υπαρξης και κριτικης ικανοτητας? τεσπα γενικα σε σιχαινομαι κ το ξερεις καλα γιατι κατι τυπακια σαν εσενα ειναι οι πρωτοι που θα λακκισουν.φιλικα...ξερεις ποιος

Unknown είπε...

Κατ'αρχας ευχαριστω για το "μπαγλαμα " γιατι ειναι πολυ ωραιο γλυκο !
Επισεις και για το Βαγγελακη, διοτι δειχνεις αν κ "ΑΝΩΝΥΜΟΣ" οτι με αγαπας .
Δε γνωριζω ποιος εισαι εισαι....γιατι πολυ απλα ΕΓΩ γραφω τις αποψεις μου κ εσυ ΑΝ ΘΕΣ τις διαβαζεις.
Οποτε σε γραφω στα παλαιοτερα των υποδυματων μου κ σενα κ κατι αλλους σαν εσενα, δειλους κ ανυπαρκτους....

Επισεις, αν διαφωνεις με το αρθρο μου, μπορεις να μου γραψεις τις αποψεις σου τεκμηριωμενα κ να κανουμε ενα διαλογο κ γιατι οχι κ να τον ανεβασω κ σαν αρθρο.Ειμαι δημοκρατικος βλεπεις...
Εγω κρινω κ τον Θεο τον ιδιο, γιατι ετσι γουσταρω κ γιατι το μπλογκ ειναι δικο μου κ δεν εχω καμια υποχρεωση να "απανταω" σε ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ κ να δικαιολογουμαι κιολας, αλλα δυστυχως για σενα κ τους λοιπους, εχω τα παπαρια να το κανω 9 χρονια σχεδον κ μαλιστα ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ .
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ !

Unknown είπε...

ΑΚΥΡΟ!!! ΟΧΙ ΓΛΥΚΟ ! ΚΑΛΟ ΟΡΓΑΝΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ;)

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχα ποσο μηδεν εισαι χαχαχαχαχ

Ανώνυμος είπε...

βασικά σε πολλά διαφωνώ αλλά έχεις το θάρρος να τα γράψεις ... ηγέτης δεν υπάρχει και δεν έχουμε και ανάγκη απλά τακτική και μυαλό. και σαφέστατα ηγέτης του χώρου ΔΕΝ είναι ο ΝΓΜ !!!