Featured Posts

7/3/11

Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων και το «φάντασμα» της Χρυσής Αυγής!



 
“Σε όλες τις πρόσφατες έρευνες καταγράφεται μια σαφής τάση ενίσχυσης των εν λόγω κομμάτων διαμαρτυρίας -κυρίως της Χρυσής Αυγής…”
Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, την τελευταία ημέρα που επιτρεπότανε η ανακοίνωση δημοσκοπήσεων, ανέφερε μόνον έναν σταθμός ότι η Χρυσή Αυγή παίρνει 2,5%. Τελικά πήρε υπερδιπλάσιο ποσοστό! Τα ίδια και τώρα. Σε απάντηση αυτής της βρώμικης μεθόδευσης, το παρακάτω απόσπασμα από άρθρο που δημοσιεύθηκε στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της Κυριακής: “Αυτοδυναμία και με ποσοστό 35,5% – Tι προβλέπει ο εκλογικός νόμος Παυλόπουλου που δίνει στο πρώτο κόμμα πριμ 50 εδρών, Tου Κωνσταντίνου Zούλα: «…Σε όλες τις εθνικές εκλογές τα λεγόμενα πολύ μικρά κόμματα ουδέποτε έχουν υποχωρήσει αθροιστικά κάτω από ένα ποσοστό της τάξεως του 4 – 5%. Σημειωτέον δε ότι σε όλες τις πρόσφατες έρευνες καταγράφεται μια σαφής τάση ενίσχυσης των εν λόγω κομμάτων διαμαρτυρίας -κυρίως της Χρυσής Αυγής και της Ανταρσίας- γεγονός που προεξοφλεί την αύξηση του εν λόγω ποσοστού.»
Πολύ σύντομα δημοσκόποι, εχθροί και φίλοι θα διαπιστώσουν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι «φάντασμα», ούτε και είναι κόμμα διαμαρτυρίας… Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε τώρα είναι ότι αυτό που ονομάζουν «δημοκρατία» και ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί είναι μία όχι και τόσο καλά συγκεκαλυμμένη τυραννία.

http://xryshaygh.wordpress.com/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: