Featured Posts

5/3/11

Ομιλία του Γκρούεφσκι με φόντο… Ήλιο της Βεργίνας!!



Η ευλαβική προσήλωση των Σκοπιανών στις ρητές διατάξεις της Ενδιάμεσης Συμφωνίας συνεχίζεται. Την Photo την βρήκαμε στο BGeyes.
Μπορεί ο Μιλόσοσκι πριν λίγες μέρες να αρνήθηκε επίσημα ότι οι Σκοπιανοί παραβίασαν την Ενδιάμεση Συμφωνία, όμως τα γεγονότα τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα.

Σας παρουσιάζουμε οπτικά ντοκουμέντα από την ομιλία του Πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι, λίγους μήνες πριν, στο Liqenas (Pustec) της Αλβανίας. Όπως είναι πασιφανές, ο Σκοπιανός Πρωθυπουργός καθ’ όλη την διάρκεια της ομιλίας τους, έχει προκλητικά από πίσω του ως φόντο, μια σειρά από τεράστιες σημαίες με τον Ήλιο της Βεργίνας!!!!!

Το ζήτημα είναι εξαιρετικά σοβαρό, καθώς αφορά έναν από τους θεμελιώδεις όρους της Ενδιάμεσης Συμφωνίας, για τον οποίο τα Σκόπια είχαν δεσμευτεί ρητά για την μη-χρησιμοποίηση του Ελληνικού Εμβλήματος του Ήλιου της Βεργίνας.

Η κατάφωρη παραβίαση απο τα Σκόπια της Ενδιάμεσης Συμφωνίας λοιπόν συνεχίζεται αμείωτη. Όπως και η υποκρισία της Σκοπιανής Ηγεσίας, όπως αποδεικνύει ακράδαντα το παακάτω video με την ομιλία του Σκοπιανού Πρωθυπουργού.

http://eem-ellas.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: