Featured Posts

18/2/11

Η οικονομική μας υποδούλωση θα είναι μόνο η αρχή...


Τα εφιαλτικά σενάρια για την Ελλάδα μέρα με τη μέρα αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά. Αυτά που κάποτε έλεγαν οι "κινδυνολόγοι" σήμερα αποτελούν πραγματικότητα και η κυβέρνηση πλέον για να αντιμετωπίσει την κρίση το βάζει στα πόδια αφήνοντας δεξιά κι αριστερά σενάρια για πρόωρες εκλογές την άνοιξη. Το σενάριο είναι πολυπαιγμένο και προβλέψιμο πλέον, μένει να τα βρουν αυτοί που πρέπει στις ημερομηνίες. Ως γνωστόν, η κυβέρνηση εδώ και αρκετούς μήνες αποφάσισε να ρευστοποιήσει τη δημόσια περιουσία για να εξοφλήσει το δημόσιο χρέος. Η επαχθής σύμβαση λήψης δανείου 110 δισ. ευρώ ήρθε να "επισπεύσει" τη διαδικασία και πλέον καλείται η χώρα να ιδιωτικοποιήσει άμεσα το οτιδήποτε προκειμένου να βρει 50 δισ. για να καλύψει ένα μέρος του χρέους. Μεταξύ αυτών αεροδρόμια, λιμάνια, χιονοδρομικά κέντρα, ακίνητα, παραλίες, τη ΔΕΗ και ...598 νησιά, τα οποία βγαίνουν κι αυτά "στο σφυρί". Και τα χειρότερα μάλλον δεν έχουν έρθει ακόμα.

Ήδη οι της τρόικας είναι λαλίστατοι όσο ποτέ, προχωρούν μάλιστα και σε συνεντεύξεις τύπου, υποκαθιστώντας την κυβέρνηση, ενώ αυτή ανήμπορη να διαχειριστεί την κρίση, αρκείται στο να καθησυχάζει μέσω των φερεφώνων και των ΜΜΕ. Τραγική περίπτωση να είσαι σήμερα υπουργός, όμως εκείνοι το διάλεξαν.

«Η χώρα δεν καταρρέει. Απέκτησε πρόσωπο και αξιοπιστία και όλες οι εκτιμήσεις πλέον είναι αισιόδοξες για τον αγώνα που δίνουμε. Η αξιολόγηση είναι θετική, παρά τον ορυμαγδό απαισιοδοξίας που υπάρχει από διάφορα κόμματα ή πολιτικά πρόσωπα. Δυστυχώς, αυτός ο ορυμαγδός απαισιοδοξίας συνεχίζεται και από μερίδα των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα μεμψιμοιρίας απαισιοδοξίας καταστροφολογίας και παραίτησης».

Αυτά δήλωσε ο Γ. Παπανδρέου και νομίζω θέλει να μας τρελάνει όλους. Η χώρα ακόμα και αν δεν καταρρεύσει, είναι σίγουρο ότι θα ξεπουληθεί στο σύνολό της!

Πλέον όπως καταλαβαίνει κανείς, δε χρειάζεται να χρησιμοποιείς άμεση βία αλλά με τις κατάλληλες προϋποθέσεις που έχεις δημιουργήσει, μπορείς να κατακτάς θεσμικά και οικονομικά τους αντίπαλους σου, προκειμένου να δουλεύουν για εσένα, και να σου παράσχουν τα μεγαλοπρεπή ποσά που θέλεις και φυσικά μπορείς πλέον να τους έχεις σκλάβους σου (λέγε με ΔΝΤ και ΕΕ). Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα ελέγχεται από εξωθεσμικούς οργανισμούς "στήριξης", υποχείρια των G20 και πάει λέγοντας. Οι δύο αυτές οργανώσεις που προαναφέρθηκαν, έχουν συνάψει συμφωνία με τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνηση όπου πλέον τους παρέχεται η εξουσία επί των εσωτερικών θεμάτων της Ελλάδας. Οι νόμοι, όπως η αύξηση των φόρων, η μείωση των συντάξεων, η αύξηση των χρόνων εργασίας, η περικοπή επιδομάτων κλπ, αποφασίζονται από τους Ε.Ε. και Δ.Ν.Τ., οι οποίοι απαρτίζουν τη Παγκόσμια Τράπεζα. Σήμερα είναι αυτοί που αποφασίζουν για τις ζωές μας στα meeting των G20 και οι αποφάσεις αυτές μας ανακοινώνονται από τα εκτελεστικά τους όργανα, τα οποία εν συνεχεία μας επιβάλλουν το θέλημά τους. Οι υπουργοί ακολουθούν εντολές.

Η Ελλάδα σήμερα παραδόθηκε στον κατακτητή αναίμακτα. Χωρίς να προβάλλουμε καμία απολύτως αντίσταση, αποδεχθήκαμε να παραχωρήσουμε την εξουσία της Ελλάδας, δεχόμαστε να μας επιβάλλουν φόρους, νόμους και μέτρα που κάποιοι άλλοι επιθυμούν για το δικό τους συμφέρον, χωρίς καν να μας ρωτήσουν. Δεχόμαστε να δουλεύουμε από τη στιγμή που θα αποκτήσουμε την σωματική ικανότητα έως ότου να πεθάνουμε προκειμένου να πληρώνουμε για τα σπασμένα της μεταπολίτευσης και να ζούμε με δυσκολία, καλύπτοντας μόνο τις βασικές άκρως απαραίτητες ανθρώπινες ανάγκες, χωρίς ζωή, χωρίς πρωτοβουλία και ελευθερία, χωρίς ανεξαρτησία, χωρίς διασκέδαση, χωρίς δικαιώματα...

Η Ελλάδα, είναι η πρώτη χώρα που παραδόθηκε στην Παγκόσμια Αυτοκρατορία χωρίς πόλεμο, δυναμώνοντας έτσι το έκτρωμα αυτό που θα επιθυμεί να επιβληθεί οικονομικά σε όλο τον κόσμο. Οι "νεκροί" αυτού του ιδιότυπου νέου οικονομικού πόλεμου δε θα είναι από σφαίρες… Θα είναι όμως νεκροί… Νεκροζώντανα πτώματα της καθημερινότητας, περιμένοντας καρτερικά το φυσικό τέλος τους.

Έλληνας Λεγεωνάριος
http://www.ediktyo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: