Featured Posts

20/2/11

Προς τους Έλληνες αστυνομικούς


του Χρίστου Γούδη
Καθηγητή Πανεπιστημίου Πατρών
Προέδρου του Ιδρύματος Ίων Δραγούμης
 



Έλληνες Αστυνομικοί,
Είστε παιδιά του Ελληνικού λαού, παιδιά του καθημερινού μόχθου, παιδιά του κάθε λογής εργάτη και καλλιεργητή της γης της πατρίδας μας. Παιδιά όλων εκείνων που με τον ιδρώτα των προσπαθειών τους έφτιαξαν μια οικογένεια και μια μικρή περιουσία και που ένα κατεστημένο αεριτζήδων και γραβατωμένων κυριλέ αρπακτικών προσπαθεί να μετατρέψει την δική τους γη, την δική σας γη, τους δικούς τους κόπους, τους δικούς σας κόπους, την δική τους ζωή, την δική σας ζωή, σε σκουπιδότοπο.
Εσείς, που το ίδιο αυτό κατεστημένο λοιδορεί, χλευάζει, διασύρει και τιμωρεί όταν αμύνεσθε απέναντι σε κάθε κακομαθημένο σκατόπαιδο της πλουτοκρατίας που έχει την πολυτέλεια να παριστάνει τον ψευτοεπαναστάτη σπάζοντας, καίγοντας, ρημάζοντας και σκοτώνοντας, όταν συλλαμβάνετε τον κάθε παραβατικό λαθρομετανάστη που επικαλείται τον Αλλάχ ως πρόσχημα ασυλίας για τις ανομίες του, όταν τολμάτε να σταματήσετε στους αυτοκινητόδρομους το κάθε ανώριμο μπάσταρδο, που χρησιμοποιεί το υπερπολυτελές αυτοκίνητο του κλέφτη και καταχραστή πατέρα του σαν αεροπλάνο, αναλογιστείτε, σκεφτείτε, στοχαστείτε τη δική σας καταγωγή, τους δικούς σας γονιούς και τα δικά σας παιδιά, όταν σας στέλνουν ενάντια στον λαό της Κερατέας ή στους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα, που δεν θέλουν να δουν το βιός τους να γίνεται σκουπιδότοπος και τη γειτονιά τους να μεταμορφώνεται σε εθνοφυλετικό βούρκο.
Πάντα θυμάμαι, και σήμερα ακόμα πιο έντονα, αυτό που έκανε ο πατέρας μου, όντας συνάδελφός σας, Διοικητής Χωροφυλακής σε μια μικρή ελληνική επαρχία την δεκαετία του 1950, όταν διατάχθηκε να εξώσει από τα σπίτια τους, φτωχούς ανθρώπους, που ήθελε να τους τα κατάσχει η Τράπεζα γιατί χρωστούσαν στην τοκογλυφία της. Διέταξε τους άνδρες του να ηττηθούν από τον λαό, να επιδείξουν την ηθική δύναμη της «αδυναμίας να χτυπήσουν τον ίδιο τους τον εαυτό».
Τα σκουπίδια που παράγει ένα παμφάγο κατεστημένο να τα φάει το ίδιο. Να γίνει σκουπιδότοπος ο τόπος που παράγει τα υλικά, ηθικά, ψυχικά και πνευματικά σκουπίδια. Η διαχείριση των σκουπιδιών μας είναι η διαχείριση του πολιτισμού μας. Σκουπιδότοπος είναι το Κολωνάκι, σκουπιδότοπος είναι η Πολιτεία, σκουπιδότοπος είναι όλοι εκείνοι που κατάντησαν την πατρίδα μας όπως την κατάντησαν. Σκουπίδια, προδότες και αποδομητές του Έθνους των Ελλήνων είναι εκείνοι που πλούτισαν παρασιτώντας μέσα από τις θεσμοθετημένες ανομίες τους και όχι οι άνθρωποι του λαού μας που σας στέλνουν να τους χτυπήσετε, ούτε εσείς που είστε παιδιά του λαού αυτού. Δεν είναι εχθροί σας οι χριστιανοί του Αγίου Παντελεήμονα ούτε οι κάτοικοι της Κερατέας. Εχθροί σας είναι οι αντίχριστοι και οι κερατάδες. Αυτούς να πάρει ο Διάβολος. 

http://www.e-grammes.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: